REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Partidul lui Liviu Dragnea a semnat un protocol politic cu romii

Partidul lui Liviu Dragnea a semnat un protocol politic cu romii

Replica API 19 februarie 2022 | 00:00 870

Partidul Alianța Pentru Patrie (APP), susținut de Liviu Dragnea, a încheiat un protocol de colaborare politică cu o importantă asociație creștină a romilor din Sibiu, cu reprezentanți în toată țara, la eveniment fiind prezent atât fostul lider PSD, precum și secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu. După ce s-au terminat formalitățile, noii aliați s-au încins la joc pe ritmurile lăutarilor, scrie stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea

Potrivit protocolului, romii vor susține politic Partidul Alianța pentru Patrie „în toate comunitățile în care au reprezentativitate”.

În schimbul acestei susțineri, romii vor primi:

O functie de vicepresedinte in fiecare organizație judeteană a partidului

Pot desemna candidați la functii de consilieri locali, cu mentiunea ca romii care obtin functii trebuie sa devina membri de partid

Acolo unde partidul va avea președinte de Consiliu Judetean sau Prefect, acesta va numi un consilier pentru problemele romilor

La guvernare, va exista un consilier de stat al romilor, precum si un consilier pentru romi la cabinetele miniștrilor Familiei, Muncii, Mediului, Internelor, Educatiei

Odată parafată alianța, au început muzica și dansul. „Uite-asa ne facem viata / Sa traiasca Alianta / Asta-i alianta noastra / Asta dulce si frumoasa / A venit toata lumea / Sa ne traiasca Dragnea”, le-au cantat lăutarii noilor aliati politici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haoliuuuuuuuuuu pupat-as ochiu si buriku ala al tau facator da minuni si mangloi.Se moare bunika mea da la mozambik daka nu te sparg la pankreas.Abeeeee film cu ciki cean be.
1
0
De ce ii faceti reclama unui condamnat penal?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212