REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Patronii de la Metchim Trade, dați în judecată pentru falimentarea unei firme

Patronii de la Metchim Trade, dați în judecată pentru falimentarea unei firme

Andreea POPA 10 mai 2023 | 00:00 3345

Oamenii de afaceri turci care dețin cunoscutul trader constănțean de cereale Metchim Trade au fost dați în judecată de lichidatorul judiciar al altei firme de-a lor, acuzată de fraude de milioane, intrată între timp în faliment.

Patronii de la Metchim Trade, dati in judecata pentru falimentarea unei firme

Salina 2000 SPRL a înregistrat pe 5 mai 2023 un dosar la Tribunalul Constanța prin care cere, în calitate de lichidator judiciar al Odeea Internațional SRL, antrenarea răspunderii pentru pârâții Ozdinc Halil și Kiray Halil. Instanța nu stabilit încă un prim termen de judecată.

Odeea Internațional SRL are ca domeniu de activitate tăierea și rindeluirea lemnului și a fost acuzată că a țepuit un partener de afaceri cu 4 milioane lei. Firma apare, de altfel, ca debitoare în 15 spețe înregistrate oficial. Odeea Internațional a raportat pentru 2022 afaceri de 25,6 milioane lei și pierderi de peste 5,7 milioane lei, cu un singur angajat, precum și datorii de 5,8 milioane lei.

Patronii de la Metchim Trade, dati in judecata pentru falimentarea unei firme

Țeapă de 4 milioane de lei

Ozdinc Halil și Kiray Halil sunt și patronii Metchim Trade, unul dintre cei mai mari traderi de afaceri din Dobrogea, cu afaceri de 202,5 milioane lei în 2021 și un profit net de 4,2 milioane lei.

Cei doi afaceriști turci au fost acuzați anul trecut de către un mare comerciant de cereale din Brăila, Ezean Grain, că l-au păcălit cu 4 milioane lei după ce au cumpărat de la el cereale prin intermediul Odeea Internațional, fără a-i mai achita însă banii. 

Ulterior, s-a aflat că Odeea Internațional avea comportamentul unei firme fantomă, iar Ozdinc Halil nu mai avea nicio poziție în firmă, deși întreaga corespondență purtată online pentru afacere s-a purtat de pe adresa de e-mail oficială a societății Metchim Trade. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
După ce ca nu se tine de promisiunile financiare se mai crede și mare gigolo fata de angajatele lui care le invita la cafea fără sa știe nevastă-sa poate poate mai găsește o Simona
4
2
Dacă era cetățean roman îl băgau de mult la pușcărie..........
4
1
asta se bucura si la banii de la angajati......numai zic toti angajati sunt trecuti cu minimul pe economie ca sa nu plateasca taxe
6
1
Ba turcule de ce nu ești bărbat și nu comentezi cu numele tău țeparule
6
0
Verificați și pe Ezean Grain, sa vedeți câte dosare are pe rol ca l-a rândul lui a țepuit atâția oameni , chiar a adus la moartea unei angajate, deoarece a fost dansa trasă la răspundere de firma ei ca nu a verificat marfa trimisa de Ezean … Bine că vedem mizeria din curtea celuilalt, dar nu o vedem pe a noastră ….
2
4
ANAF poate verificiam si firmele offshore care le controleaza turcu
7
1
Cu voia lui Dumnezeu scapam de asta
8
2
Colegii de la ANAF poate ne facem timp sa verificam mai bine
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614