REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Patronul firmei care a făcut deratizarea în blocul unde au murit doi copii și o femeie a fost ARESTAT

Patronul firmei care a făcut deratizarea în blocul unde au murit doi copii și o femeie a fost ARESTAT

Replica API 20 noiembrie 2019 | 00:00 339

Patronul Bistim Dera SRL, firma care a făcut dezinsecţia şi deratizarea în blocul de locuinţe din Timişoara în care au murit doi copii şi mama unuia dintre ei, Ioan Sorin Buţă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei magistraţilor de la Tribunalul Timiş.

Judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis, luni seară, arestarea preventivă, pentru următoarele 30 de zile, a lui Ioan Sorin Buţă, patronul firmei Bistim Dera SRL, care a făcut deratizarea şi dezinsecţia în blocul de locuinţe în care trei oameni au murit şi alte câteva zeci de persoane se află internate la spitale cu intoxicaţii.

Acuzaţiile care i se aduc lui Ioan Sorin Buţă sunt omor din culpă şi trafic de substanţe toxice, informează news.ro, citat de stiripesurse.ro.

Bistim Dera SRL are ca obiect de activitate nu doar dezinsecţie şi deratizare, ci şi operaţiuni de curăţenie în trenuri, autobuze, avioane, în cisterne rutiere şi maritime, curăţenie şi întreţinere piscine, curăţat de sticle, măturat de străzi şi îndepărtat zăpada.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In general orice serviciu oferit de patroni are la baza lacomia si graba de a se imbogati cat mai repede , si pentru asta sunt in stare sa calce si pe cadavre ! Sunt ajutati si de legislatia neclara din romania , legislatie facuta de alti hoti.... . In China s-a intamplat ceva similar acum multi ani in urma la o fabrica de lapte , patronul a fost executat ! Eeeee
0
0
Asa le trebuie la jegosii care isi bat joc de oamenii din tara asta.
3
0
Da ce poza reprezentativa ati gasit ! Si cine e sexoasa din spate.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108