REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Paul Ilicenco, ACCIDENTAT MORTAL! Şoferul care l-a izbit pe trecerea de pietoni era băut

Paul Ilicenco, ACCIDENTAT MORTAL! Şoferul care l-a izbit pe trecerea de pietoni era băut

Replica API 14 iulie 2018 | 00:46 2096

Un pieton de 62 de ani a fost găsit de un echipaj al Ambulanței în comă, fiind transportat la Spitalul Municipal Mangalia. În Urgentă însă, pacientul a intrat în stop. Conform surselor noastre, ar fi vorba despre Paul Ilicenco, de 62 de ani.

Potrivit primelor informaţii, fostul director al Şantierului Naval DMHI Paul Ilicenco traversa pe la trecerea de pietoni, pe strada Matei Basarab, moment în care a fost lovit de un autoturism, fiind proiectat pe contrasens, într-o altă maşină care circula regulamentar. Precizăm că şoferul care l-a izbit în plin era băut, rezultat 0.32 alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au declanşat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Face face...stati linistiti!in camera cu mosuu va poposi cativa ani!parnaia il mananca!
3
0
Si-a sters postarile pe fb din ziua aia unde arata la toti fraierii ce bautura truna in el cu ciorile lui. S-a internat imediat cu mana in ghips , si zburda pescarusii cu spaga sa se rezolve si la sange. Ciorile au experienta si bani. O sa vedem minunea asta..... cetatenul de onoare Geolgau, nu va face puscarie.
5
0
A fost Arestat Cioroiul?
2
0
caca.. caca
2
0
La ce treceri de pieton sunt in mangalia
1
1
Gobeaja mihai laurentiu
4
3
La parnaie cu toti"enterlopii din mangalia...faceti curat dragii mei de la diicot!nu mai aruncati in primar...marcajele se executa de ceva vreme..
13
1
Numele autorului accientului nu l dati. Va e " rusine" de traficantii de carne si de droguri. Dumnezeu nu bate cu parul. Sper ca nenorocitul sa infunde puscaria pana l scot eu de acolo. Sa si aminteasca numele la toate fetele pe care le a batut si torturat si la toti copiii pe care i a distrus. Ai timp vita sa visezi si zi si noapte.
23
0
L-au ajuns blestemele la muncitori...A crapat unu,mai sunt Muie ala de Luigi Fernando,Mavrodin Nicusor...Futu-va-n gura de nenorociti...Imi aduc aminte,cand se preda nava catre Greci,jegu asta dadea ordin sa nu vada nici un muncitor pe langa scena de la festivitate....Si tot jegu asta,impreuna cu alti jeguri se bucurau cu zambetu pana la urechi.....Prostii munceau si jegurile isi lua primele de bani....
16
14
ce face comisia de circulatie din primarie? Aveti o gramada de strazi in cartier unde indicatoarele stop sun t lipsa sau sau facut una cu natura prin fel si fel de pomi! Aveti treceri de pietoni nesemnalizate ! Nu au nici indicator nici marcaj! Acum ca a murit un om se aplica marcaje! Bine ar fi daca ar fi intrebati si domniile lor din comisie cu ce s-au ocupat! AU o mare vina morala!!!
21
6
De ce nu dati numele nenorocitului de sofer ?
16
3
Un borfas de duzina cu ceva condamnari la activ Giolgau. Vina este a lui in totalitate pt ca avea viteza si ca era putin baut. Restul e cancan!
19
3
Tiganul ala de TAMER nu detine permis de conducere , mereu se legitimeaza cu unul fals de Turcia ! Acolo ce facem domnilor politisti ?! Cat il mai acoperiti ?!...de mentionat ca tiganul are 2 clase , nu stie sa scrie sau sa citeasca !
21
1
Trebuia fratilor sa las urmas la poarta alba!trebuie sa ducem steagul anainte!
11
2
Nu putea ma sa il calce pe jegul ala mic de tigan Tamer? Sa ii calce naiba pe toti cineva ca sa scapam orasul de ciori si pesti! Cat de curand intra la puscarie Tamer si cu Radu!! Diicot treci putin pe la Mangalia!
11
0
Prosti da prosti
9
4
Daca o calca pe maicata unul baut pe trecere, tot primaria era de vina ?
6
6
era sa se dea si numele acestei scursuri vinovate! insa vin si remarc si eu proasta organizare a orasului! drumuri carpite neiluminate la polux la trecere cale ferata sunt tufisurile cat casa cum sa vezi trenul? si multe lucruri gresit facute! stamate si ilie marius ala sa se plimbe cu masinile personale in afara orelor de lucru nu cu masina primariei ca merg pe banii nostrii!
15
0
Drumuri neiluminate, strazi nemarcate, totul este dezolant, si astea duc aici! Sper sa nu te mai vad in urmatorul mandat
23
3
Sa dus si fratele meu geolgau la bulau asta e clanul lui raim vestitii raim din mangalia
11
6
Dumnezeu sa-l ierte.
10
5
E de urmarit cazul...Hmmm ,sa vedem daca ii da mandat la tiganul turco-tatar...
12
3
Din pacate da
10
1
Giolgau este vinovat?
5
0
Un om deosebit, Dumnezeu sa-l odihneasca!
11
1
Dumnezeu sa il odihneasca ! Un om de caracter!
10
0
Mare om,mic caracter ! R.I.P. !
4
1
A fost seful nostru direct si vicepresedintele DMHI, un om deosebit! Dumnezeu sa-l odihneasca!
20
0
Asta e viata... uni se nasc, alti mor. Ce dracu va plangeti ca babele? Asta e ciclul natural al vieti. Numai prosti.
5
33
Dumnezeu sa l odihneasca, multa putere familiei.A fost un om bun!
21
2
...Aiurea!
5
5
Si cine e soferul sa stim si noi cine e betivul care a ignorat regulile de circulatie si a omorat un om ,cu nume si prenume.
20
2
Dumnezeu sa-l odihneasca!
16
3
Comentatori puli voi sunteti
6
0
Imi pare nespus de rau fiindca a fost curmata o viata si cu atat mai mult a unui om pe care l-ai cunoscut! Paul mi-a fost inginer stagiar si-l tin minte ca pe un lungan visator si putin timid. A ajuns directorul celui mai mare santier naval din tara si unul dintre cele mai mari ale Europei. Dumnezeu sa te odihneasca!
36
2
Giolgau mai fi smecher si acum ! te-au ajuns blestemele famililor alora care le trimiteai tu copii la produs...
36
11
Dumnezeu sa l odihneasca! Mare om!
24
3
Pacat ptr Giolgau! Raim a iesit si giolgau intra la puscarie si dup el sa intre totii tiganii borati in frunte cu tamer care duce fete la produs. Diicot veniti pe la mangalia sa vedeti de unde are tamer cu 2 clase permis de conducere!!!! Diicot veniti la mangalia!!!
25
3
Fane, tu cum ai ajuns sa ai acces la internet !???? FMM de obosit ? cum MM sa vorbesti in felul asta de un om care a murit ???? Sa te ajute Dzeu sa fii calcat de tren, iar noi TALAMBII sa ne intrebam cum ai reusit !?!?....sa iti fie rusine, esti un om de nimic !!!
33
10
Nebunilorr ce carulll meu tot comentati in lipsa de cunostinta,cumparati 100 autobuze de la occidentali te ajunge zeci de milioane de euro.
5
6
Ca sa fii accidentat pe trecerea de pietoni trebuie sa fii mare talamb. Cum dracu a ajuns director daca nu stie sa isi pazeasca viata de dobitocii care circula ca boii.
5
46
L-au ajuns blestemele....
14
32
Accident drogati! Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
51
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108