REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Paznicul de la Comat şi-a tăiat venele şi s-a spânzurat chiar în curtea societăţii, cu lesa câinelui

Paznicul de la Comat şi-a tăiat venele şi s-a spânzurat chiar în curtea societăţii, cu lesa câinelui

Replica API 14 februarie 2014 | 00:00 241

A mai încercat să se omoare acum 10 ani

A mai încercat să se omoare acum 10 ani

Imagini terifiante pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, în dimineaţa de joi, 13 februarie. Un bărbat de 53 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor într-un mod cât se poate de crunt. A încercat să-şi taie venele cu un cuţit, după care s-a spânzurat cu lesa câinelui de pază, chiar în curtea societăţii la care lucra. Câinele a fost găsit la faţa locului, păzind trupul neînsufleţit.

Dănuţ Lupancu, de 53 de ani, era din Săcele, însă muncea ca agent de pază în cadrul societăţii Comat, situată pe bulevardul Aurel Vlaicu. Odată la ceva timp pleca acasă, la familie, iar de data aceasta ar fi trebuit să plece vineri către satul Traian, comuna Săcele. În dimineaţa de joi trebuia să intre în tură, însă colegul lui l-a tot aşteptat. Cum a văzut că nu apare, a început să-l sune pe telefonul mobil. A auzit sunetul şi s-a îndreptat spre locul cu pricina, adică mai în spatele curţii societăţii comerciale. Imaginile au fost tulbuătoare. Bărbatul era spânzurat cu lesa câinelui de pază, pe când patrupedul, rasa Ciobănesc German, stătea cuminte şi veghea trupul neînsufleţit. Criminaliştii au mai găsit la faţa locului şi bagajele acestuia, de unde şi ideea că se pregătea să plece spre casă atunci când ieşea din tură. Pe jos erau două cuţite, unul murdar de sânge, iar pe braţele victimei au fost depistate tăieturi. Prin urmare, bărbatul a venit în respectivul loc hotărât să-şi ia viaţa, a încercat să-şi taie venele, provocându-şi mai multe răni, după care s-a spânzurat. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Însă, bărbatul a mai avut o tentativă de suicid acum 10 ani de zile, atunci când soţia l-a părăsit. Atunci a fost salvat în ultimul moment. Lupancu are doi băieţi, unul plecat în Spania, pe când celălalt locuia cu el, în satul Traian. Oamenii legii continuă cercetările, pentru a stabili condiţiile în care s-a produs tragicul eveniment şi ce anume l-a împins la un asemenea gest.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108