REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PDL-işti constănţeni, la cursurile organizate de fundaţia Angelei Merkel

PDL-işti constănţeni, la cursurile organizate de fundaţia Angelei Merkel

Replica API 24 februarie 2014 | 00:00 218

Sfârşitul de săptămână a fost unul de foc pentru o parte a tineretului democrat-liberal din România. Al V-lea modul de Politici Europene, organizat de fundaţia Konrad Adenauer, a demarat vineri la Bucureşti. Timp de trei zile, cursanţii selecţionaţi de formaţiunea apropiată cancelarului german, Angela Merkel, au beneficiat de instruire în domeniile lor de competenţă.

De la administraţie publică, la comunicare, aproximativ 50 de persoane, reunite de la nivel naţional, s-au reunit pentru cursurile organizate de diverse personalităţi, precum fostul membru CNA, Gelu Trandafir sau chiar europarlamentarul Petru Luhan. Constanţa a trimis cei mai mulţi reprezentanţi la curs, patru. Mai exact, la cursurile organizate de fundaţia K.A., au participat secretarul general al organizaţiei de tineret a PDL Constanţa, Bogdan Clinciu, preşedintele colegiului 7, Oana Florea şi prim-vicepreşedintele colegiului 8, Mariana Dumitrescu sau consilierul municipal Sorina Tuşa, care s-a declarat entuziasmată de eveniment, după cum a confirmat şi pentru "Replica" de Constanţa.

"A fost un sfârşit de săptămână plin, cu participare la cursul de Politici Europene, organizat la cel mai înalt nivel, alături de colegii din PDL, din toată ţara. Am avut marea plăcere de a-i întâlni pe Cristian Pătrăşconiu, Radu Comşa şi Gelu Trandafir, într-o incursiune interesantă profundă şi interactivă, în ceea ce înseamnă transparenţa decizională şi instrumente şi modalităţi de comunicare cu cetăţenii la nivel local, naţional şi european. De asemenea, am beneficiat de un training de dezvoltare de competenţă, absolut util în preluarea mesajelor acestora şi în transpunerea lor din nevoi în obiective bine îndeplinite", a menţionat Tuşa.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108