REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PDL şi-a stabilit regulile pentru alegerile de luna viitoare, acompaniat de sforăitul lui Pinalti

PDL şi-a stabilit regulile pentru alegerile de luna viitoare, acompaniat de sforăitul lui Pinalti

Replica API 24 februarie 2013 | 00:00 137

Exclusiv

Exclusiv

În timp ce PNL îşi desemna conducerea, PDL-iştii, în număr mult mai mic şi fără o sumedenie de jurnalişti care să îi asiste, au organizat Consiliul Naţional de Coordonare, pentru stabilirea detaliilor legate de alegeri. Convenţia Naţională a PDL se va desfăşura în perioada 23-24 martie, la Romexpo şi vor participa 5 mii de delegaţi.

În timp ce la liberali atmosfera a fost relativ calmă, pe alocuri chiar plictisitoare - după cum a spus-o chiar Radu Ruşanu, pedeliştii au avut câteva momente tensionate. La PDL, s-a făcut apel la unitate, pedeliştii care au luat cuvântul spunând că duşmanii nu sunt ei între ei, cu PSD. Unii dintre pedelişti au comentat că ar fi bună o împăcare cu PNL. La capitolul reproşuri, lideri ai PDL au concluzionat că primarii lor au fost nemulţumiţi - lucru care s-a văzut şi în campanie - pentru că pe timpul Guvernării PDL nu au primit fonduri, deşi erau bani, însă guvernanţilor le-a fost frică de FMI. Au existat reproşuri şi mai dure, însă interesant de menţionat că, atunci când Emil Boc a urcat pe scenă, fostul premier a fost aplaudat îndelung.

În fine, CNC al PDL a decis înfiinţarea comisiei de pregătire a alegerilor interne, în varianta propusă de Colegiul Director, respingând propunerea primarului din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan (Pinalti), ca 9 organizaţii performante să-şi desemneze membri în această comisie. Pinalti s-a agitat pe această temă, criticându-l pe Vasile Blaga, pentru ca ulterior să se aşeze confortabil în scaun şi să... tragă un pui de somn! Nu este prima dată când Pinalti adoarme la astfel de manifestări!

Cristian ANTON, corespondenţă Bucureşti - lucrările Consiliului Naţional de Coordonare PDL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108