REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Pe PLAJA MODERN va fi AMENAJATĂ o ZONĂ de FITNESS. VIDEO

Pe PLAJA MODERN va fi AMENAJATĂ o ZONĂ de FITNESS. VIDEO

Replica API 3 august 2021 | 00:41 2656

Pe plaja Modern, în următoarele zile, cetăţenii vor putea beneficia de o zonă de fitness la standard european. Anunțul a fost făcut luni, 2 august, la începerea lucrărilor, de către city managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian. Cum va arăta dar și mai multe detalii despre acest subiect puteți citi în rândurile de mai jos.

Felicia Ovanesian

Printre proiectele pe care Primăria Constanţa le are în plan se numără şi cel al amenajării în parcurile din municipiu a unor spaţii dotate complet pentru activităţi sportive în aer liber. În prezent, echipele din cadrul Primăriei au început amenajarea unei zone de fitness pe plaja Modern. Felicia Ovanesian, city manager-ul Constanţei, a anunțat, luni, 2 august, începerea lucrărilor. „Acum două luni am anunțat că vom edifice o zonă de fitness în aer liber. Am identificat locația, pe plaja Modern. Dezafectăm fosta locație în momentul de față, salvăm pomii viabili, îi înlocuim pe cei uscați. Mobilierul urban va fi înlocuit în sensul în că vom avea alți stâlpi de iluminat, alte bănci. În ceea ce privește zona de fitness, aceasta va avea aproximativ 30 de aparate din material rezistente la condițiile locale. Peste iarnă vor rămâne pe poziție. Vom asigura pază. O să avem o zonă mai umbroasă, acoperită cu pergolă. Este o investiție realizată cu ajutorul unei sponsorizări venite de la o societate privată. Estimările noastre sunt ca la sfârșitul săptămânii viitoare va fi funcțional”, a declarat Felicia Ovanesian, city managerul municipiului.

47 de aparate de fitness

Spațiul de agrement se află pe plaja Modern, ceea ce va face ca timpul petrecut pe malul mării să fie cu atât mai plăcut, mai ales pentru cei care iubesc să facă sport în aer liber. Parcul va fi dotat cu 47 de aparate de fitness, o pistă pentru alergat și va fi înfrumusețat cu arbori, arbuști și flori. Nu vor lipsi nici băncile, coșurile de gunoi ori stâlpii de iluminat pentru ca plăcerea de a face sport să poată fi satisfăcută și după lăsarea serii.

Proiect de 250.000 euro

Proiectul, în valoare de 250.000 lei, va fi realizat în baza unui contract de sponsorizare încheiat între Primăria Constanța și Nordis Management SRL.

Video:

Mai multe detalii puteți citi:

VEŞTI BUNE pentru constănţeni! Primăria va AMENAJA zone de FITNESS în parcurile din oraş

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si vib ra to rul plange cand se ntalneste cu asta
1
0
Ovarlesbian...
4
1
furaciune,bani sparti.o sa vina drogalaii si boschetarii alcoolisti sa faca fitness!
5
1
Cunoscaroare, aceasta habarnista!!
5
2
Le cereti prea mult. Unul a mancat la popota toata viata si nu l-a contrazis nimeni ca era cine era. Altii sunt din vehea garda, cei mai muti, cu interesele lor. Altii au si ai unde sa plece dimineata. Habarnisti.
6
1
8 luni din bate vantul acolo ..un proiect grandios feliciule
8
1
pentru ca o plaja sa fie amenajata sunt: grupuri sanitare, dusuri, cabine de schimb. Privind retrospectiv, suntem mult mai inapoiati astazi decat nivelul dotarilor din anii 60.
13
0
tara arde iar baba merge la fitness. cred ca ajunge sa folosesti treptele neolitice pt acces plaja de cateva ori, nu mai trebuie fitness. sau ati facut fitnessul pt bronzatii care fura telefoane acolo?
14
0
A cui afacere este asta? A lui City Manager sau a primarului? In afara de a inlocui bancile lui Fagadau cu bancile lui CHitac si stalpii altceva mai putin de furat nu se gaseste? De ce nu faceti o scara rulanta ca din deal si pana pe plaja mori si invii de cateva ori!
10
1
Construiti toalete. Nu ai o toaleta normala pe toata plaja!!
18
0
Mai bine iti faci o camera unde sa stai legata ca nu faci nimic bun.
14
2
Puneti escalatoare acces la plaja ! Tari din lumea 3-a ajung pe plaja cu ascensoare ...Opriti borduriada si dalele granitice
13
0
Cine e soarecul din imagine? A aparut city managerul, deci e femeie?
15
9
Pe cand se vor amenaja coborari civilizate spre plaja, in spatele Casei Casatoriilor si de la IPJ ??? Poate cineva din Primarie trece si pe acolo sa vada cum se chinuie oamenii sa coboare si sa urce dealul pe trepte improvizate, sapate in pamant.... sau poate asa se intelege ca si acolo sunt zone de fitness ???
24
0
Mare tzeapa am luat cu astia la conducere!
36
5
Si la prima ploaie mai zdravana nu mai ai pe unde trece ca se umple de apa acea zona
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212