REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Pe șoseaua dintre Corbu-Vadu îţi SAR ROȚILE, dacă nu ești ATENT. Video

Pe șoseaua dintre Corbu-Vadu îţi SAR ROȚILE, dacă nu ești ATENT. Video

Replica API 8 iulie 2021 | 00:33 3057

Drumul Comunal 83, ce leagă localităţile Corbu şi Vadu, reprezintă o provocare majoră pentru conducătorii auto. Toţi cei care circulă pe acest drum sunt condamnaţi să-şi distrugă autovehiculele şi nervii întrucât gropile formate în asfalt nu pot fi evitate oricât s-ar chinui aceştia. De ani de zile situaţia se prezintă într-un mod dezastruos, iar lucrurile nu par să se schimbe prea curând.

Şoferii îşi plâng de milă

Cu toate că este un drum comunal, DC 83 este tranzitat, cel puţin în timpul sezonului estival, de sute de persoane care vin la mare. Doar că, în fiecare an, turiştii sunt întâmpinaţi de acelaşi drum plin de gropi, de şanţuri şi denivelări care pot duce la o tragedie în orice moment. Ambele benzi de circulaţie sunt ciuruite de cratere imense, de plombe vechi de ani de zile în care s-au format din nou gropi. Oricât ar încerca şoferii să facă slalom printre ele, nu au nicio şansă de izbândă. „Am fost săptămâna trecută la Vadu. Drumul până acolo a fost groaznic. Pe lângă aglomeraţie, gropile sunt un coşmar. Nu poţi conduce cu viteză că îţi sar roţile, iar dacă mergi încet oricum nu ai pe unde să ocoleşti. Dai dintr-o groapă în alta. Ajungi cu maşina la service direct”, transmite un cetăţean. Chiar dacă merg cu viteză redusă, şoferii simt fiecare groapă din asfalt. Practic, sunt condamnaţi să intre cu maşina în service după un drum către Vadu. Localnicii spun că gropile sunt astupate frecvent, dar nu rezistă mai mult de un sezon.

Proiectul de reabilitare se află pe lista de sinteză a CNI

Proiectul de reabilitare totală a DC 83 Corbu-Vadu, un proiect necesar cu atât mai mult cu cât în perioada sezonului rece drumul devine impracticabil, se află pe lista de sinteză a Companiei Naționale de Investiții.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va mai duceti acolo. Oricum e arie protejata. Se duc toti ghertoii cu masina pana in buza marii si-si lasa gunoaiele acolo.
0
0
Pai da ca lumea nu stie ca cei de la mediu nu dau autorizatie pentru a asfalta acel drum pentru ca e in biosfera dar bosoanca isi face cherhana in biosfera iar comanescu vine din spate cu alte proiecte. Rusine.
0
0
mergeri usor ca nu sinteti la raliu,agricultorilor!
0
0
primaru tractorist bate mai mult campu
4
0
Nu s-a deranjat nimeni sa controleze cate sosele din judet s-au reparat in ultimi 20 de ani pe hartie"adica bani s-au furat cu acte",pentru ca voua contribuabililor nu trebuie sa va zica nimeni pentru ce platiti tot felul de taxe.
4
1
La articolul cu Kruk ati dezactivat comentariile
6
0
Astia nu au fost in stare sa faca soseaua principala din Corbu.Arata ca acum 50 ani.
5
1
Asa arata si soseaua dintre Cernavoda si Ion Corvin.
4
0
pt.Jet,instaleaza AdBlock Plus si scapi de reclame
4
0
Ma pishh pe reclama voastra la Kruk
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468