REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Pentru că l-au VOTAT, Făgădău bagă și ultimii BANI în HENRI COANDĂ

Pentru că l-au VOTAT, Făgădău bagă și ultimii BANI în HENRI COANDĂ

Replica API 15 octombrie 2020 | 09:27 3580

La finalul mandatului, Decebal Făgădău, bagă și ultimii bănuți în cartierul în care a avut cea mai mare încredere că îl va vota. Drept răsplată după numărarea voturilor, acesta a lansat o achiziție prin care 106 de locuințe din comunitate vor beneficia de înlocuirea integrală a instalaţiilor sanitare existente cu unele noi.

Proiectul „de suflet” al primarului încă în funcție a fost cu siguranță Cartierul Henri Coandă. Acesta a încercat să-i educe, să-i învețe să se spele, să se protejeze pentru a evita înmulțirea excesivă însă... fără succes. Chiar reprezentanții primăriei spuneau la un moment dat că aceste cursuri nu prea dau roade și că locuitorii cartierului nu „prea” vin la „cursuri”.

Ei bine, iată că la povestea se reia, însă de această dată, nu se mai încearcă educarea de niciun fel a cazurilor sociale, ci se vrea o igienă mai atentă. În acest sens, în locuințele din blocurile vechi din cartierul Henri Coandă se vor înlocui integral instalațiile sanitare existente cu obiecte sanitare noi.

Date despre achiziția publică

Primăria Municipiului Constanța a dat curs, marți, 13 octombrie, unei noi licitații ce se intitulează: „Achiziția și contractarea execuției lucrărilor de îmbunătățire a condițiilor de locuire aferentă proiectului ”Măsuri integrate pentru o viaţǎ mai bună””. Valoarea estimată a contractului este 286.200,00 lei fără TVA iar durata de execuție este de 6 luni.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială din comunitatea marginalizată studiată în care există populaţie aparţinand minorităţii rome, prin sprijinirea integrării socio-economice a 600 de persoane din comunitatea marginalizată rezidentă în zona de intervenţie ce înglobează şi campusui social „Henri Coandă"

Obiective specifice ale proiectului: îmbunătățirea condiţilior de locuire pentru 106 gospodării din comunitate prin repararea/înlocuirea instalaţiilor sanitare din locuinţele acestora.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca o sa i mute de acolo dar slabe sanse
1
0
F.bine ai facut Decebale, toti locuitorii orasului au dreptul la o viata mai buna. La M.Kogalniceanu au venit nemtii, neamul lui klaus si au facut case tiganilor, si tu primar sa imbunatesti viata romanilor.
0
2
Ati uitat sa precizati sursa de finantare. Din ce bani? Fonduri europene, guvernamentale sau din impozite si taxe, adica din BANII NOSTRI ?
3
0
Doar saliva intre ochi sa si poate intinde freza tiganeasca ... neam de hoti cu Masa
13
0
Stie , tovarasi de mai sus au votat la scoala 36 , aveau coordonatori cu liste ce bagau in fata coloratii .
8
0
Polarisul nu-si face treaba! Scrieti despre asta! De mult ar trebui sa fiti la groapa de gunoi, deja miroase de la voi in tot orasul!
12
0
Pe noi cetatenii cinstiti ne-ai refuzat, pe tigani i-ai luat in brate.
19
0
Cea mai mare panarama de primar, nu doar din istoria Constantei, ci si din istoria Romaniei
25
0
Tigan sau makidon, tot aia e. Oras makidodesc. Oras tiganesc. Muie pnl
17
4
De unde stie ca l-au votat?
5
0
....dupa ce a pierdut alegerile...dupa cum era si cazul ...s-a vazut cat de mult a iubit Constanta acest incompetent ...inapoi la stana la Beidaud...bine ca a scapat orasul de babuini si cimpanzei abonati permanent la autorizatii de constructie...sa te muti in alt oras...ca pe asta l-ai distrus si i-ai cu tine pe toti spagarii de directori cu care ai facut afaceri....bine ca s-a promulgat legea cu confiscarea extinsa...doar pe Marte te mai poti duce ca sa scapi....si poate nici acolo
26
0
pesedepartidul tiganilor!votati pesede,votati tiganii,trintorii,puturosii betivii,asistati,pomanagii din banii nostri.Ii vedeti pe la tembelizor,are tara bani,sa se imprumute,sa ne plateasca pomeni si pensii speciale.Ba pomanagiilor,pomenile platite s.au dus in inflatie,au ajuns preturile pina la cer. votati pesede ca sa ajungem cu torii saraci,iar ei si mai bogati!
23
2
Poate vrea sa se mute acolo, sai dea primaria o locuinta
36
0
asta e, sunt ultimele zile ale lui Fagadau la primarie. O sa se gandeasca multi ani la partenerii din HC, doar ca de data aceasta de pe margine. O rusine de primar iresponsabil. Face totul din dusmanie ca a pierdut.
46
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108