REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Percheziții de amploare, inclusiv în Constanța, la persoane bănuite de comercializare ilegală de tutun

Percheziții de amploare, inclusiv în Constanța, la persoane bănuite de comercializare ilegală de tutun

Replica API 5 aprilie 2019 | 02:38 308

Polițiștii specializați în investigarea criminalităţii economice din Dâmbovița, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul General al Poliției Române și a Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, au efectuat, în dimineața de joi, 4 aprilie, 25 de percheziții domiciliare, în 17 județe (Dâmbovița, Arad, Bacău, Dolj, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Sibiu, Suceava, Timiș și Vâlcea) și în București, la persoane bănuite de comercializare ilegală de tutun.

În urma descinderilor, de la domiciliile acestora, au fost indisponibilizate 1.500 de țigări confecționate artizanal, 5 instalații destinate prelucrării tutunului, 23 de instalații pentru introducerea tutunului, aproape 29.000 de tuburi de țigarete, peste 24 de kilograme de tutun mărunțit și peste 21 de kilograme de tutun foi. Totodată, au fost audiate 91 de persoane bănuite a fi implicate în activitatea infracțională. Activitățile au beneficiat sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al serviciilor de investigare a criminalității economice din Arad, Bacău, Dolj, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Sibiu, Suceava, Timiș și Vâlcea și Sectorul nr. 1 București. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere, producere și comercializare de produse accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător. Menționăm că, la data de 15 martie a.c., polițiștii de investigare a criminalităţii economice au desfășurat alte 98 de percheziții, în 22 de județe (Dâmbovița, Călărași, Ilfov, Olt, Dolj, Argeș, Arad, Bihor, Ialomiţa, Ilfov, Botoșani, Buzău, Cluj, Constanța, Covasna, Gorj, Hunedoara, Sibiu, Timiș, Prahova, Tulcea și Vâlcea) și în Capitală. Au fost vizate persoane bănuite de comercializarea ilegală de tutun, depozite şi oficii utilizate pentru livrarea tutunului prelucrat.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
penibil tot ceea ce am citit mai sus, zi minunata, aveti grija la rosiiile castravetii care-i cultivati sa nu va treziti cu baietii la usa, penibil
0
0
Starpiti odata acesti indivizi care s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie ! Creaza un aspect urat si dezolant ba chiar medieval.
0
0
La noi in Tulcea sat Posta vand tigari facute de ani buni si nimeni nu le face nimic planteaza tutun si apoi fac tigari si le vand si traiesc bine din vanzarea lor
0
0
Mutalap de la rutiera duce minore in afara iar voi va pierdeti timpul cu 2 culturi amarate de tutun?
2
0
Cultura de tabac este permisa? Si daca nu, este o greseala caci statul ar putea obtine beneficii din eventualele taxe.Problema noastra este ca vrem sa aratam ca noi sintem foarte morali, corecti dar nu ne vedem interesul national.
2
0
At-i perdut timpul de pomana si at-i consumat carburanti tot de pomana. Pacat.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212