REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Percheziţii la Cernavodă, la domiciliul unui proxenet care ducea fete “la produs” peste hotare

Percheziţii la Cernavodă, la domiciliul unui proxenet care ducea fete “la produs” peste hotare

Replica API 6 iulie 2017 | 00:00 2444

Percheziții în Cernavodă, la un individ suspectat că a racolat 4 femei, pe care le-a pus să se prostitueze în Spania, Grecia, Germania, Belgia și România. Florin Gheorghe Răducan a fost reținut de oamenii legii și prezentat cu propunere de arestare.

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de proxenetism, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă l-au identitificat pe Florin Gheorghe Răducan, în vârstă de 28 de ani, din Cernavodă, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 04.07.2017, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului în cauză, suspectat că în perioada anilor 2008 – 20016 a determinat 4 femei să practice prostituția în Spania, Grecia, Germania, Belgia și România, obținînd astfel sume de bani. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind escortat și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiu ca s**i p**a si lui None un taran de la Seimeni
1
0
Ghhvgghhhh
0
0
Va rog sa stergeti numele unei tinere Bianca Maria Comanici - ea este concurenta la emisunea Puterea Dragostei - cand acest articol aparea ea eradoar un copil. Numele ei a fost adaugat de Madalin None si clanul lui pentru a o compromite - nu suporta ca ea este foarte votata si ii sta indrum lui None care vrea sa castige premiul cel mare cu orice pret .
2
5
Poate se vor sesiza si Politia si DNA-ul si vor face controale mai dese in Cernavoda sa vada exact cu ce se ocupa majoritatea tiganilor: vand droguri, trimit femei la produs, fac afaceri cu masini etc....Ne-am saturat pana peste cap de ei! Chiar nu se pot lua niste masuri din partea autoritatilor sa stopeze fenomele tampitilor??
8
0
Sunt Bianca si caut mila sustinatorilor ca sa castig si eu niste banuti, sa imi platesc chiria sa sa imi pun silicoane sa pot agata barbati maturi care sa ma intretina!
2
23
None este cel mai sexi si frumos barbat din cernavoda.ori vreuna nefututa ori vreunul de ia futut femeia comenteaza aici.am 42 ani si spun ca,da asta este un barbat frumos. Frustratilor nu lasati invidia sa va complice viata. Lasati mesaje anonimi asa cum sunteti si in viata de zii cu zii anonimi.existati traiti nu va cunoaste nimeni.bravo madalin.
19
12
E ceva de speriat la Cvoda cu atatia proxeneti ! Toti tatuatii cu tricouri mulate pe burdihanu plin de 15 kile de cacat au nevasta la pula si se dau mari smecheri! Huo futuvan gat de lepre!!!!!
8
7
sa i pupi in ruc pe toti ciortanii din Cernavoda si sa le pupi producatoarele in verca...ia l si parazitul de None care este tatuat si in rozeta.
5
8
baaaa da ce aveti cu none nu va ajunge strada ...? poate va rupe ala in gaoz mai stati cuminiti c mai aveti mult d emancat kkt ca sa ajungeti ca ei ....ciumeciulor a lu None este unul asa ca pst.
8
5
raducan florin e liber se plimba prin oras !! e fals rusine
5
4
DAR VAI A ARESTAT UN PROST CARE NU STIE SA SCRIE LE CADE CASA LA PRIMA PLOIA CARE E A LU TASU ..4 FEMEIE DE UNDE PE PULA ..ASEARA ERA LA FOISOR FACE CUMPARATURI NU AU ARESTAT PE NIMENII DOAR ASA DE FATA LUMII ...SAI EA PE fratii PIRON, NONE , COSOARA, SA EA SPUMA..
5
10
La Eforie SUD fratii Geambasu Ionut si Adrian tot cu asa ceva s-au se si ocupa.Asat-i meserie de puturosi ,le promite ca le ia de neveste mai ceva ca turicii vor fii cu cate 7 neveste ,dar pana atunci baietii au traiul luxos asigurat.
2
0
la cernavoda pestii au toate varstele,d la tata la fiu isi lasa mostenirea,este nevoie sa se faca publce cat mai multe cazuri a constientizze copile nevinovate care ajung sa fie compromise si apoi sa o tina pe un drum murdar.
9
0
Ni se rupe de garda ...avem vile,masini de lux si fetite la produs fara o secunda de munca ...asta e viata pe proxenet in orasul acvariilor Cernavoda.
12
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108