REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PERCHEZIȚII la Constanța: polițiști de la Autostrăzi, duși la audieri!

PERCHEZIȚII la Constanța: polițiști de la Autostrăzi, duși la audieri!

Replica API 15 martie 2018 | 00:10 1809

”Manevre” pe A2

”Manevre” pe A2

Mai mulți polițiști de la Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale din cadrul IGPR au intrat în atenția Direcției Generale Anticorupție. Aceștia sunt suspectați de faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, de supraveghere și control al traficului rutier pe Autostrada A2, au pretins și primit sume de bani sau bunuri de la mai mulți conducători auto, pentru a nu proceda la sancționarea contravențională. Joi, 15 martie, au fost vizitați de mascați și conduși la audieri.

Potrivit informațiilor noastre, din Constanța ar fi mai mulţi polițiști, cu vârste cuprinse între 36 și 48 de ani. Unul dintre aceștia ar fi Adrian Ionuț Măgureanu, care este polițist din anul 2012. În timpul liber joacă fotbal, el activând, în trecut, la SSC Farul, după care la CS Agigea.

Ofițeri de poliție judiciară din cadrul DGA Ialomița, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, la data de 15.03.2018, au procedat la efectuarea a 5 percheziții domiciliare pe raza județelor Ialomița și Constanța și au pus în executare un număr de 5 mandate de aducere, emise pe numele a cinci suspecți, agenți de poliție în cadrul I.G.P.R. – Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu și fals material în înscrisuri oficiale. În fapt, în perioada iulie – august 2017, în timp ce suspecții se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, de supraveghere și control al traficului rutier pe Autostrada A2, au pretins și primit sume de bani sau bunuri de la mai mulți conducători auto, pentru a nu proceda la sancționarea contravențională. De asemenea, au existat mai multe situații în care unii dintre agenții de poliție care au constatat abateri la regimul circulației pe drumurile publice, nu au aplicat sancțiuni contravenționale. Din probatoriul administrat a rezultat că doi agenți de poliție au întocmit și semnat în fals, în locul contravenientului, un proces-verbal de contravenție. Cauza penală a fost inițiată ca urmare a sesizării din oficiu a lucrătorilor de poliție judiciară din cadrul D.G.A. – S.J.A. Ialomița, iar perchezițiile domiciliare au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița și Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ajutorul lui Mare Petrica de la pol. Harsova, care cara de la Bostan bani si peste si ducea la decan la facultate
0
0
Cum facem cu nenea marius bostan cezar din peste calauza de negri traficant de droguri sa facut comandant de politie de frontiera... ups asa ceva nu se poatee... asta.i romania
0
0
A..... da ce facem ba baieti iar comentarii de Mangalia? Nu va ajunge cat v-au ciomagit baietii de la rutiera, cum v-au lasat putin mai moale ultimele saptamani cum ati luat-o razna in comentarii, ati ridicat botul de pe labe si ati inceput sa maraiti pe la colturi! Dar nu e problem, se rezolva in urmatoarea perioada fara discutii, ia sa vedeti ce va urma in perioda urmatoare!
2
3
Te miri de la unde au masini de lux din salariu de 3000 lei,uite de unde,hai si la mangalia sa va minunati
7
1
Vrem pozele tablagiilor spagari. Daca nu va faceti datoria pana la capat, inchideti site-ul.
5
0
Dancu de la Constanta e un spagar ordinar, DNA sa vina sa l ia
6
1
Cand va spun ca MILITIA trebuie desfiintata.Nu este zi in care sa nu apara cate un caz de luare de mita,de pedofilie,droguri,si alte infractiuni comise de militieni.In orasul pestilor agentul Miscu Dumitru le face poze celor care opresc in locuri asa zis nepermise,dupa care le trimite procesul verbal de contrventie acasa, sau le cere spaga sa isi plateasca ratele la masina nou achizionata Renault CT 63 AMA.Sa nu credeti ca le da amenda la toti care opresc neregulamentar,ci numai celor de la care stie ca sar la cap.Aveti grija ca si atunci cand nu este de servici va fotografiaza masina.
6
4
Gheorghe Lucian mare comisar sef al pulji care esti tu,facut la apelul bocanclor.....in locul tau as fii tacut draqului din gura, tu esti primul spagar no1, pe toata raza respectiva, poate se sesizeaza cineva si pt tine.........
4
0
Urat din partea lor !
0
1
la municipiul Fetesti.De ce stau cei de la A2 la taxare?.Nu cumva se fac jocurile aici ?noi de la municipiu nu mai avem loc de spagarii de la autostrazi.
5
0
pe binga a dat Voxu !
1
2
Nume cu poza se poate???
8
1
Un gugustiuc!!! Dar ce te alinti, patitule!Asadar,ai gugulit la vagaboanta si te-a binganit la sursa?!!!
4
0
Astia de la Politia Autostrazi sunt cei mai mari spagari. Si - atentie, sunt mana in mana cu vagaboantele care stau prin parcari ! Fetitele cand prind un gugustiuc dau un bip si gaborii sosesc in 10 min !
10
2
Oamenii legii!!!??? Nu! E o greseala! Oamenii legii nu fac asa ceva!!! Godina,i-a fa-le o poveste despre profesionalism la astia! Carmen dan vrea sa-i faci eroi din condei.
11
0
Numele,sa stim cine sunt
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108