REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

PERCHEZIȚII la NĂVODARI: 2 BĂRBAȚI reținuți pentru TRAFIC DE DROGURI

PERCHEZIȚII la NĂVODARI: 2 BĂRBAȚI reținuți pentru TRAFIC DE DROGURI

Replica API 28 martie 2021 | 23:08 6934

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, pe raza orașului Năvodari, la persoane bănuite de trafic de droguri și efectuare de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Foto arhivă

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, în cursul zilei de ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au descins la locuințele a 2 bărbați, de 25 de ani.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de cei 2 bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța, precum și de al jandarmilor din cadrul G.J.M. Tomis.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mi luati P..a in gura si mie si lu ciuti daca aveti coaie in pantaloni veniti si spuneti in fata bulaniilor sparti.... din spatele tastaturii sunteti toti baieti ...
4
2
Bodo e finu lu ciuti adica sluga lui
0
1
Umblu drogat cu masina
9
2
Bravo ardei am vandut toti pentru tine si acum la puscarie cu noi tu in vacanta
9
1
Marius te astept la mine
2
0
Va asteptam la liceu pe toti interlopi
4
0
Iuliana filipov si fisa Alexandra, Alexandru cobachi, ciury, catalin corlateanu, sibel tns, Moca, adrian corlateanu, Cristina bajenaru si barbasu, pucea, pacea, flocea, Bibi, bobi, dopi, izet, Ciuti si frasu Andrei, Dani si nevasta-sa vici, Lucian penika, buzett, partai, Denis, ananas.
5
2
RADUCANU RAZVAN din MANGALIA fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! Este implicat si CRISTI BOZOLAN de la POLITIE care il acopera pe alt dealer din MANGALIA si anume FINUL LUI unu zis VERDE! Se mai vand multe droguri si in zona LA MOARA tot in MANGALIA. DIRECT LA PUSCARIE CU TOTI VANZATORII DE MOARTE !!!
3
0
Da de Cristi Nastase zis Bibi si fratele lui George Nastase zis flocea de ce nu spuneti ca ii ajuta sa vanda droguri si le si consuma. Au fost la munte cu Moca si aveau in valiza droguri vine Ciuti cu fratele lui Andrei si cu Penica Cristi si le aduce droguri sau se ducea Bibi cu George Vuzet Danila si Daniel Stoian si batea baieti din Corbu ca sa le fure drogurile si bani si ile dadea lu Moca sau lu Alexandra
6
1
Haha diicotu mergeti sub acoperire in parcare la stadion seara dupa ce se intuneca, o sa vedeti masini venind si plecand rapid, unii fac schimbu doar pe geam ii da plicu si ia banii
4
2
0723831667 iarba cox pastile pe navodari
11
2
Serios, la Navodari, se intampla asa ceva in fieful primarulor puscariasi si spalatori de bani, nu cred. Oricum moistul de primare pizede nu a mai iesit in oras de frica mafiotilor pe care nu-i mai poate spala pe picioare. De oras au grija cum pot, pun popici, marca partidului dupa borduri. Locuri de parcare moie. Si tampitii inca voteaza acest partid.
3
4
Nasule te astept
15
0
La cernavoda cand veniti? Aici e mai ceva ca in Amsterdam!! Abia astept sa intre pe fir DNA,DIICOT
0
0
Soare vinde droguri nu il mai ia nimeni ? Titin vinde marfa di masina ttn la numar ? Moca ? Boby ? Partai ? Denis ananas ?
11
1
A facut deja ieri urmeaza rezultatu
17
0
Te ai dus cumetre sa vedem ce sifoneli faci si tu
12
0
Bronx , sat fara caini.
3
1
Dar pe drogatul de DOBRITA cand il luati ?? A terorizat tot orasul Navodari conducand drogat.
8
7
Se vede ca a venit buzet acasa
22
0
pe yt EXISTA INFRACTORI LA PRIMARIE si e vorba si de mine.
5
1
Ce dracu ca la Navodari doar curve,pestisi traficanti mai gasesti .Comunitarii sunt prieteni cu traficantii si cu pestii
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468