REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Perchezițiile la casa monstrului din Caracal s-au încheiat: Duminică expiră mandatul

Perchezițiile la casa monstrului din Caracal s-au încheiat: Duminică expiră mandatul

Replica API 23 august 2019 | 00:00 220

Perchezițiile de la Caracal, în casa lui Gheorghe Dincă, vor continua și săptămâna viitoare, surse judiciare declarând că a fost solicitat un nou mandat.

Al doilea mandat de percheziție în casa lui Gheorghe Dincă expiră duminică.

Surse judiciare au declarat că vor fi continuate cercetările în acest caz, fiind solicitat, de către anchetatori, un nou mandat de percheziție pentru o perioadă de 15 zile.

Cercetările în casa și curtea lui Gheorghe Dincă au început în urmă cu aproape o lună, după ce Alexandra Măceșanu a sunat de trei ori la 112 spunând că a fost sechestrată și violată, însă intervenția pentru salvarea ei a fost tardivă.

Gheorghe Dincă a recunoscut, ulterior, că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, dar și pe Luiza Melencu, în vârstă de 19 ani.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai Hicler daca "adevarati investigatori"asa cum le zici tu ar fi fost lasati sa isi faca treaba cazul asta era inchis demult dar cand in caz sunt inplicati sefii politiei si clanuri interlope poti sa fii sigur ca sunt si politicieni care conduc judetul OLT si P.S.Disti aia nu sunt izolati in Romania pentru ca astia sunt o mare familie.
0
0
Iatalianul lunde a fost menajera fiica lui Dinca cum a murit dupa ce a improprietarit-o pe menajera cu sute de hectare.Dinca stie.
0
0
E greu pentru ziaristi ca nu au informatii din ancheta. Asa ca merg pe speculatii. Degeaba agita apele. Adevaratii investigatori isi fac treaba si nu spun nimic. Poate doar arunca ziaristilor niste piste false. Sau adevarate. Totul se va afla dupa ce cazul va ajunge in instanta. Pana atunci ii suportam pe alde cumpanasu si ziaristele.
0
1
ai apuca craciunul o sa le taie dinca un porc si o tuica fiarta
0
0
Cat a durat la Cioaca cu Elodia?? Tot asa si aici. Asa ca vom vedea cu rabdare cum o cotesc "organele". Peste ceva timp. Destul timp.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108