REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PERICOL de INFECTARE în cartierul TOMIS NORD!

PERICOL de INFECTARE în cartierul TOMIS NORD!

Replica API 23 iulie 2020 | 00:00 2481

În vreme de pandemie, locuitorii Constanţei continuă să dea dovadă de aceeaşi veşnică nepăsare. Ca să scape mai uşor de materiele de protecţie pe care le folosesc în fiecare zi, unii dintre cetăţeni consideră că este mai potrivit să le arunce pe stradă, fără a mai fi interesaţi de ceea ce urmează să se întâmple cu acestea.

Cu toate că autorităţile transmit mesaje de atenţionare cu ajutorul diferitelor mijloace şi insistă ca aceste obiecte utilizate să fie aruncate la gunoi imediat după ce au fost folosite, constănţenii privesc această problemă ca fiind una banală şi continuă să ia în derâdere existenţa acestei pandemii.

Unde îşi abandonează constănţenii măştile chirurgicale

Pe lângă nelipsitele gunoaie, pe o alee din cartierul Tomis Nord, în apropierea Liceului Teoretic “George Călinescu”, au fost “uitate” şi numeroase măşti chirurgicale folosite. Pe trotuar, printre maşini, chiar şi pe spaţiile verzi amenajate în faţa blocurilor există pericolul de îmbolnăvire, dacă nu de infectare cu Covid-19. Nu este pusă în pericol doar sănătatea celor care circulă prin acea zonă, ci au de suferit şi copiii de pe urma neglijenţei adulţilor întrucât nu se mai pot juca în aer liber fără a fi expuşi riscului.

Autorităţile trag un semnal de alarmă cu privire la măsurile de protecţie pe care fiecare cetăţean trebuie să le respecte şi-i sfătuiesc pe aceştia să fie responsabili.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veniti si pe Soveja, zona Ft-uri, in jurul punctului termic. A inceput sa fie infectia din ce in ce mai mare. Multumim vecinilor din Henry Coanda pt asta! Fagadau si Mazare: sa va footem in gura de nenorociti ce sunteti, ca nu mai avem liniste de cand ati adus romulanii aici!
1
0
Inainte sa scriem un articol ar trebui sa ne documentam mult mai bine.Este foarte usor sa acuzi pe cineva, dar greu de dovedit. Sa NU uitam insa ca, in aceasta perioada nu sunt doar Constanteni in oras!!! Deci...
4
0
unde este?
1
0
pentru cine nu stie, in Tomis Nord locuieste... primarul Fagdau. Si ultima oara cand am fost la el pe pagina de FB, Fagadau zicea ca la Tokio se vorbeste in termeni extrem de pozitivi despre ce oras frumos este Constanta. No comment. Cat despre pol Locala, nu va faceti griji, nu o sa patruleze nicaieri. Pol Locala e ocupata cu japca, cand nu salta masini pt Confort Urban, merge sa dea amenzi la taximetristi sau la fraierii care au oprit 5 min sa isi ia tigari.
1
1
Cine raspunde de curatenia din Tomis Nord ? Ca noi platim impozitele la timp, deci firmele de curatenie isi iau banii de la Primarie ... Primarule, ia la pas Lapusneanu de la City la Oxford sa vezi pe ce arunci banii, te roaga contribuabilii ! Macar sa stii de ce nu te mai voteaza.
2
1
politia locala nu trece niciodata dupa ora 22 pe la liceul calinescu sa sesizeze ce se intampla pe acolo...betivaneli..seminte..urlete..jeg..se strang toti marlanii pe acolo ..calinescu a ajuns un reper negativ
4
0
toata Constanta e un pericol la cate gunoaie vezi pretutindeni, tine de educatie sa nu arunci pe jos caci nicaieri in lume nu vei gasi un cos exact unde ai chef, iar in Cta marlania si badarania sunt un stil de viata
7
0
Bai, in primul rand tu ca cetatean tb. sa respecti regulile de igiena, sa nu arunci hartii, sa nu scuipi, etc. Ca nicaieri in lume nu sta cate un politist pt. fiecare individ needucat sa vada ce face. Dar la romani , ca la nimenea, fiecare da vina pe ministru, pe primar, pe director, pe politist, pe doctor, pe profesor, s.a.m.d. Tu nu tevezi cat de cocalar esti, ca te imbeti, ca te droghezi, ca injuri in fiecare minut, ca daca ii spui la unul sa poarte masca, te si plesneste. Un popor blestemat.
8
1
Si in apropierea China Mall, vizavi de Piata Brotacei e o alee intre blocuri unde persoanele fara bun simt arunca gunoiul sau isi fac necesitatile fiziologice. Primaria, politia locala luati masuri!
6
1
Tot orasul este o mizerie. Polaris nu isi mai face de mult treaba, primaria nu ii mai controleaza, cainii si unii semeni de ai nostrii rastoarna cosurile de gunoi de pe strazi.
6
2
Amenzi cat cuprinde si camere montate in oras.Educatia cetatenilor se face prin pedepse, altfel nesimtirea unora nu are leac.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212