REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PERICOL în drum spre Valu: un Audi s-a făcut PRAF după ce a căzut pe el un tambur! VIDEO

PERICOL în drum spre Valu: un Audi s-a făcut PRAF după ce a căzut pe el un tambur! VIDEO

Replica API 16 iulie 2018 | 00:19 534

click pe imagini!

Pericol în drum spre Valu lui Traian! Un suport tambur cablu a căzut de pe vehiculul ce-l transporta peste altul! Potrivit primelor informaţii, două persoane ar fi rănite.

Totul s-a petrecut sâmbătă, 14 iulie, pe DN3, între Constanţa şi Valu lui Traian. La faţa locului au intervenit cadrele medicale ale SAJ, două persoane fiind transportate la spital. Se pare că tamburul a căzut peste un autoturism marca Audi. Lucrurile încă nu sunt clare, oamenii legii efectuând cercetări la faţa locului. "În urma impactului, tamburul s-a dezechilibrat şi a căzut", a spus şoferul vehicululuii care îl transporta. Rămâne de văzut despre ce impact este vorba!

Şoferul autoutilitarei a vrut să întoarcă peste marcajul dublu continuu!

Potrivit oamenilor legii, sâmbătă, 14 iulie, în jurul orei 13.10, un autovehicul marca Audi și unul marca Iveco se deplasau pe același sens de mers, spre Valu lui Traian. Ajungând în zona centrului de dezmembrări, autoutilitara a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce peste marcajul dublu continuu și a intrat în coliziune cu Audi, care circula pe banda nr. 2. Şoferul din autoturism a fost rănit! "Astăzi, ora 13:12, un bărbat în vârstă de 55 de ani a condus autoturismul marca Iveco, pe DN 3 dinspre Constanța către Valu lui Traian, şi, ajungând în zona km 252 +100 m, de pe banda nr. 1 a efectuat manevra de întoarcere, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, care circula în același sens de mers pe banda nr 2. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului marca Audi", potrivit anchetatorilor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prin locurile astea, esti pe cont propriu. Ochii in patru si blindat cat poti. It's a war out there.
1
0
Mai du-te-n soarele ma-tii, si pune mana si invata sa scrii corect imbecilule ! Trebuie sa fii cretin sa efectuezi viraj la stanga peste narcajul dublu continuu in cobditiile in care ai saecins pe nasin si trafic destul de aglomerat.Temeinic era sa intoarca unde ii permiteau marcajele, boule !
4
2
Fii dragut sau draguta si mai sugeo du te dracu de javra majoritatea incalca codul rutier ideea este daca tot o faci in stilul din articol trebuie sa te asiguri temeinic ca sa nu faci ce a facut omul din articol
1
7
O asteptam pe ma-ta!
0
6
Ce faceti mai baieti???
6
0
propun anularea definitiva a permisului de conducere pentru intoarcerea peste marcajul dublu continuu . circul aproape zilnic pe ruta constanta basarabi si aproape in fiecare zi vad cate un nenorocit d'asta
15
2
Un criminal nenorocit, are masina cu incarcatura uriasa si taie dubla linie continua? un nenorocit de criminal sa faca psucarie si sa plateasca daune familiei pe care a nenorocit-o.
24
2
vrei final dastination ? uite pe youtube. cauta accident ungaria si cand iti apar rezultatele te uiti la al 4 clip, postat de SURSATA. in cadrul comentariilor, lasa unu linku de pe liveleak. iti recomand sa te uiti acolo si sa vezi cum stau cadavrele agatate de oglinzi, de portiere...
5
4
Stiti faza din filmul Final Destination,asta sa intamplat aproape exact ca in film,cand cad lemnele din camion trece prin parbribiz si ucide omul din masina mica aflat in spatele camionului.
4
3
Soferul care a amarat incarcatura,minim 3 ani cu executare!
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108