REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

PERICOL PUBLIC! ȘOFER PRINS de 4 ori BEAT și cu PERMISUL SUSPENDAT

PERICOL PUBLIC! ȘOFER PRINS de 4 ori BEAT și cu PERMISUL SUSPENDAT

Replica API 21 noiembrie 2021 | 20:54 1722

Givan Ibadula a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a patru infracțiuni de conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat și a patru infracțiuni de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost prins în cinci rânduri, în interval de doar 3 săptămâni, conducând același autoturism, fie cu permisul de conducere suspendat, fie în stare de ebrietate fie ambele. Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea lui Givan Ibadula la 2 ani și patru luni de închisoare. Sentința a fost comunicată pe 17 noiembrie și nu este definitivă.

Ce a declarat inculpatul

Fiind audiat în calitate de suspect, Givan Ibadula a recunoscut toate acuzațiile care i se aduc, motivând că nu poate să nu își conducă mașina. Astfel, în noaptea de 18 iulie 2021, după ce a consumat 500 ml de șampanie și 750 de ml de vin împreună cu prietena sa, s-a urcat la volan și a fost prins de polițiști. Ulterior, a fost condus la Spitalul Mun. Medgidia, unde a fost de acord cu recoltarea a 2 probe de sânge la interval de o oră. După recoltarea probelor de sânge, s-a întors la sediul Poliției Medgidia, unde a asistat la întocmirea tuturor documentelor și i s-a adus la cunoștință că nu mai are voie să conducă autovehicule pe drumurile publice, iar ulterior am fost condus la domiciliul meu de către organele de poliție. Suspendarea permisului nu l-a oprit pe șoferul contravenient, el fiind surprins de încă patru ori în trafic, în trei rânduri fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Ce a spus instanța

Instanța a reținut că inculpatul a săvârșit faptele cu intenție indirectă, acesta a prevăzut rezultatul faptelor sale, respectiv punerea în pericol al siguranței circulației rutiere și a participanților la trafic și, deși nu l-a urmărit, a acceptat posibilitatea producerii lui. Inculpatul a recunoscut în totalitate comiterea faptelor penale pentru care a fost trimis în judecată și a solicitat ca instanța să pronunțe o soluție numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca i se tot da drumul pe strazi.
1
0
Dupa recoltarea probelor de sange, s-a intors la sediul Politiei Medgidia, unde a asistat la intocmirea tuturor documentelor si i s-a adus la cunostinta ca nu mai are voie sa conduca autovehicule pe drumurile publice, iar ulterior am fost condus la domiciliul meu de catre organele de politie. Cultura copy-paste de ici, de colo, mai cititi si voi inainte de a publica un articol. E greu sa fii gazetar adevarat.
3
0
Puscarie fara numar la BARAGLADINA.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468