REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A IGNORAT STEAGUL ROȘU și A MURIT ÎNECAT!

A IGNORAT STEAGUL ROȘU și A MURIT ÎNECAT!

Replica API 25 iulie 2019 | 01:04 598

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit miercuri, 24 iulie a.c., pe plaja din Saturn, în dreptul cortului de prim ajutor, pentru a prelua un bărbat scos din mare. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță dar și elicopterul SMURD.

”La Saturn, persoanei i se aplică protocolul de resuscitare. Intervin paramedicii de la punctul de prim ajutor Saturn, echipajul medical SMURD Saturn și în sprijin un echipaj SAJ și elicopterul SMURD”, au declarat cei de la ISU Dobrogea. Din păcate, bărbatul de 54 de ani, din Buzău, a fost declarat decedat.

De precizat faptul că pe plajă era arborat steagul roșu, ceea ce înseamnă că este interzis scăldatul în mare.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voiai nu vroiai ! ANALfabeto!
1
2
si de unde vroiai sa stie daca persoana speriata de steaguri rosii de la 13:42 e tampit sau tampita? si cum site-ul replica nu iti permite sa folosesti paranteze trebuie sa mai te si prinzi daca bineinteles ai macar un sfert de neuron ramas stingher prin bostanul ala minuscul!
4
3
rromanul nu se teme de moarte
2
4
Pentru Ela: "esti tampit-a"? Vai, mama meeeea! Ce ai mai pus "I"-ul pe punct. Pardon, punctul pe "I".
0
8
Era major, era vaccinat, sanatate si un praz verde. Fiecare pasare pre limba ei piere! Societatea nu este nu este obligata sa-si salveze membrii carwe nu vor sa fie salvati! Fiecare om intra in apa pe raspunderea proprie atunci cand e arborat steagul rosu! Medicii sa constate decesul si sa elibereze rapid certificatul! Cum sa n-ai ce cauta pe mal mah? Esti tampit-a?
5
1
Daca e steagul pus de salvamari nu ai ce cauta in apa marii nici pe mal. Chiar sunteti idioti si nu constientizati puterea valurilor si temperatura apei asupra corpului uman??? Pe mal sa stati in garla de langa sat. La malul marii e pericol.
8
3
Dupa 50 de ani potolito-va daca va stiti cu probleme de sanatate .Dati-va la malul Marii Negre cu namol natural cules din lacul Techirghiol si stati sub umbrela ,la iumbra.Hidratati-va corespunzator cu apa si evitati ALCOLUL mai ales daca intrati in apa marii Salavamaroi ar trebui sa le acorde lectii de prevenire ca sincer pentru ce sunt platiti sa arboreze steaguri si sa faca figuratie artistica......
9
4
care salvatori? ca astia nu salveaza pe nimeni. sunt acolo doar sa constante decese
4
13
De ce nu stati afara din apa daca nu stiti sa inotati sau daca aveti probleme de sanatate??
10
4
Omul a murit de infarct in apa aproape de.mal. Sunt aici la plaja si am vazut . Nu mai jigniti daca nu stiti despre ce e vb. A murit un om orice s-ar fi intamplat. Mai trist este ca avea nunta cu copilul luna asta.
6
6
Si de ce blurati poza. Dati-o clar sa-l vada vecinii cat e de prost ca nu respecta regulile salvamarilor.
13
6
Atentie salvatori, sa nu primiti vreo lovitura in fata drept multumire
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108