11.2° Constanța Joi, 6 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6144
11.2° Constanța Joi, 6 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6144

Peste 30.000 de oameni au luat parte la Ziua comunei Peştera

Replica API 23 mai 2016 110

Sărbătoare la Valea Izvorului

Sărbătoare la Valea Izvorului

A fost mare petrecere pe Valea Izvorului sâmbătă, 21 mai. Sute de persoane au participat la multitudinea de manifestări cultural-artistice organizate cu ocazia zilei comunei Peştera. Pe un teren imens, administraţia locală din Peştera a pregătit un adevărat şi autentic bâlci. Zeci de tarabe cu jucării, porumb, vată de zahăr, mici, mere glazurate şi multe alte bunătăţuri i-au întâmpinat pe oameni. Nu au lipsit nici caruselele, maşinuţele, motiv pentru care prichindeii au fost foarte bucuroşi. Programul a început la ora 12:00 cu o reprezentaţie de lupte daco-romane şi a continuat cu ateliere de prelucrare a fierului şi a pielii.

„Este foarte frumos. Am fost şi anul trecut, dar acum parcă este mult mai frumos”, a spus o constănţeancă. O altă femeie, tot din Constanţa, a spus că a venit pentru a o vedea pe Loredana. „Noi am venit aici cu copiii special pentru Loredana. Este cântăreaţa noastră preferată şi acum am avut ocazia să o vedem. Despre eveniment cred că este unul foarte frumos. Rar am văzut aşa ceva”, a declarat Anca. Dacă femeile au venit mai mult pentru a-şi vedea artiştii preferaţi, bărbaţii au venit pentru grătar.

„Este o atmosferă foarte frumoasă. Suntem aici de dimineaţă, de la 9:00. Facem grătare, mai bem ceva şi ne distrăm”, a afirmat Nicu. Cum la orele amiezii petrecerea era în toi, pe seară şi mai mulţi oameni şi-au făcut apariţia la eveniment. Nume sonore din muzica românească au urcau pe scenă. Loredana, Delia, Provincialii şi mulţi alţi artişti i-au încântat pe cetăţeni cu melodiile lor, iar atmosfera a fost întreţinută de cunoscuţii comedianţi Romică Ţociu şi Cornel Palade. După lăsarea serii au intrat în scenă mega roboţii şi a avut loc un show de lasere, iar manifestările s-au încheiat cu un foc de artificii. Pentru toate aceste manifestări Primăria comunei Peştera a alocat din bugetul local suma de 1 miliard de lei.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Mihaela UNGUREANU

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=31OHw9M9p9Y

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Politică

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347