REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Petre Daea, fost ministru al Agriculturii:

Petre Daea, fost ministru al Agriculturii:

Replica API 1 aprilie 2020 | 00:00 1219

„Să nu mai facem pe «deștepții» în fața proștilor și să nu mai rămânem «proști» în fața deștepților!“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti tembelii, toti cretinii, toti imbecilii care nu stiu sa deosebeasca garaul de orz si varza de salata vorbesc despre Daea. Eu va dau sa mancati, jigodiilor, eu stiu ce e aia agricultura si daca am facut ceva pasi in ultimii ani asta i se datoreaza lui Daea. Deocamdata voi n-ati facut nimic, o sa vedeti preturi la vara pe piata de alimente...
5
7
@ 1400 bai carcalete de dreapta, ai prins curaj? Ti-au venit intaririle din diaspora ? Coanda,Tomis3,Dolchiu,geme de votantii tai.O sa-ti traga tie muie cu cacat cand o sa inceapa sa-ti ceara de mancare ca s-au terminat banii primiti ca sa va voteze.Ha,ha,ha ce muie iti iei!
4
5
muia cu cacat e toata a ta si a prietenului tau prostul de daea. Iar cealata muie ramane in posesia pesedeilor !!!
6
5
ptr@10 20 nu vreau sa te jignesc ,daca iti spun ca esti prost , te laud! Vezi ca ieri UE a declarat Romania no 1,la porumb si grau cu Daea ministru. Vezi ca lumea ,fermieri romani se organizeaza si isi vand marfa pe net ca sa nu dea spaga pentru acces la raft in supermarket.Du-te la supermarket si o sa te uiti la pret cu 3 perechi de ochelari ca nu o sa-ti vina sa crezi pretul!Boule care esti bou a venit Daea cu pesta porcina in buzunar?Vad ca nu spui nimic de imbecilii de romani care mutau porcii de ici colo incalcand coroanele sanitare ca si astazi cu covid 19!Marsh bai ciuma galbena!
5
5
ce mai baga postacii pnl-isti telemunca de acasa. bai fraierilor, voinu vedeti ca lumea care gandeste s-a cam sictirit de acest ziar
4
5
Ipocrizia si prostia acestui lingau din guvernele Dragnea -Veorica l-a scos din casa.Acest idiot fosil a uitat de miile de focare de pesta porcina din vremea lui si de milioanele de porci ucisi in gospodariile taranilor si in marile ferme romanesti.Prostul lui Dragnea nu e prost destul pana nu da si sfaturi.Nenorocirile astea vin in valuri si o nenorocire nu vine niciodata singura.Daea a venit la pachet cu pesta porcina si coronavirusul vine cu Daea.Ti-ai naibii !
6
5
si cand te gandesti ca idiotul asta ne-a fost ministru ani de zile! Reprezentant de "frunte" a generatiei psdrakniste: andrusca, carmencita gaz, scroafa proasta si fudula din Videle! Si multi alti pizdei ca ei!
6
5
prostule, daca nu aveai tupeu nu erai pe unde ai fost desemnat,
4
2
Ce vremuri bune d-nule ministru! Pe timpul mandatului dvs..Acum catastrofa economica, ce repede s-au schimbat vitezele. Si cu peleii o sa fim pe primul loc la productia de porumb, fl.-soarelui, productii mari la cereale, la legume, suprafete mari de irigat. O, tempora! Acum ne gandim care apuca Pastele.
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108