REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Petre Daea, noul ministru al Agriculturii

Petre Daea, noul ministru al Agriculturii

Replica API 6 iulie 2022 | 14:36 1929

Liderii PSD au votat în unanimitate, în ședința Consiliului Politic Național, pentru propunerea lui Petre Daea la ministerul Agriculturii, au declarat surse din partid pentru Digi24.ro.

Partidul Social Democrat s-a reunit într-o ședință a Consiliului Politic Național, de la ora 13, la Parlament, pentru a decide numele noului ministru al Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu, anchetat de DNA. Liderii PSD au pe masă mai multe nume propuse, însă, potrivit unor surse din partid, Petre Daea „are o șansă bună” să revină la minister.

Decizia PSD de a-l propune din nou pe Petre Daea la ministerul Agriculturii ar putea fi un compromis făcut între taberele din partid. Postul de ministru al Agriculturii ar fi revenit organizației PSD Olt, controlată de secretarul general Paul Stănescu, organizație care l-a propus și pe Adrian Chesnoiu. Stănescu și-ar fi dorit ca partidul să îl propună acum pe Florin Ionuț Barbu, deputat PSD de Olt și președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților. De partea cealaltă, tabăra Ciolacu l-ar fi vrut pe Daniel Butănoiu, secretar de stat în minister.

Marcel Ciolacu afirma, la finalul lunii trecute, că partidul pe care îl conduce are cinci sau şase variante pentru funcţia de ministru al Agriculturii rămasă vacantă după demisia lui Adrian Chesnoiu, spunând că Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii pe vremea când social-democraţii erau conduşi de Liviu Dragnea, a fost propus de unii colegi pentru acest post, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta e intradevar o tara de CACAT. cum mama dracului sa dezgropi fosila asta comunista si sa o mai pui si ministru!
0
0
prostanul asta sef de cap comunist nu si.a depasit niciodata limitele de incult mirlandez.fraiere,daca vinzi cerealele pe nimic si va luati jepaloaie,sa. u mai cereti bani de salariiteactoare,irigatii,ingrasaminte,istetule!
1
0
Cel mai bun ministru pentru Agricultura, pentru ratatii care comenteaza de rau sa se intereseze mai intai de lucrurile facute de Daea cat a fost ministru.
1
0
atat va duce mintea, flamanzilor. la cormoranii bagati de altii in creieri. atat. cormorani si autoghioraileli. vai voua.
0
0
Pentru ca avem cel mai beton ministru. Cormoranii se vor refugia in Ucraina.
0
0
Cine, eu???? Eu am Opel. Merge foarte bine.
0
0
dovada ca nu au astia persoane competente .l-au reactivat pe maimutoiul asta .ascundeti oile si cormoranii din piscine .
1
0
un mos retard, ramas de pe vremea pcr, membru de partid, zero gandire
0
0
ai de scula noastra.
2
0
Daeaeaaia is back
0
0
L-au cautat mult!
0
0
iar cormoranii
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920