REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

PETRECERE de HALLOWEEN, organizată la Red Coffee Vision, SPARTĂ de POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI

PETRECERE de HALLOWEEN, organizată la Red Coffee Vision, SPARTĂ de POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI

Replica API 31 octombrie 2021 | 17:06 2503

În cursul nopții trecute, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, respectiv pentru verificarea modului în care sunt respectate reglementările legislative în contextul prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de Covid-19.

În jurul orei 2.30, polițiștii din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, are loc un eveniment privat, fiind nerespectate prevederile legale.

În interiorul localului au fost identificate 38 de persoane, care participau la o petrecere privată de Halloween, toate persoanele fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 19.000 de lei, pentru nerespectarea Legii 55/2020, în ceea ce privește participarea la evenimentele private.

Totodată, administratorul societății comerciale, în calitate de organizator al evenimentului, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Conform informațiilor noastre, se pare că este vorba despre Red Coffee Vision.

,,Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de petreceri private. Totodată, circulația, în intervalul orar 22:00 - 05:00, este interzisă în toate zilele săptămânii pentru persoanele care nu dețin certificat verde, cu precizarea că persoanele nevaccinate pot circula în acest interval orar pe baza declarației pe proprie răspundere, a adeverinței de la angajator sau a legitimației de serviciu, în timp ce persoanele vaccinate pot circula fără restricții.

De asemenea, purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, pentru toate categoriile de persoane, fie ele vaccinate, trecute prin boală sau nevaccinate.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cautati Sfanta Elefteria 4, si vedeti cum politisti de la navodari sanctioneaza pe cine vor ei... si astfel ajung faptuitori prin dosarele de la parchetul de pe langa tribunal
1
0
Sa pa pis pe halowin si pe toate petrecerile halowinesti.
5
3
Cine a organizat petrecerea trebuie sa raspunda penal pentru zadarnicirea conbateri bolilor,asta da la puscarie nu amarutu ala care a plecat din spital si nici nu avea COVID.
9
5
da da ....de speriat retardati ca tine....
6
7
se rup drogurile
10
2
Au mankarici la bazdac si plang dupa Colectiv !
12
3
sa-i pupi in kur pe jandarmi
13
7
Presupun ca jandarmeria a avut cele mai bune costume de la petrecere.
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468