REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Petrică Miu

Petrică Miu

Replica API 9 decembrie 2017 | 00:00 822

Ca să vezi! Cum e rost de vreo inaugurare prin judeţ, cum... hop şi şefii de pe la judeţ, başca nenea generalul de la Inspectoratul Judeţean Şcolar, Petrică Miu! Dar nu v-aţi plictisit de atâtea chermeze, domnilor? Dar nu e de-acum jenant să apăreţi în poze ba la şcoală, ba pe câmp, de parcă realizările prezentate ar fi ale voastre?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Miule esti ce mai prost inspector din 1970 pana acum si asa vei ramane in memoria colectiva Tu si acolitele tale. Anefi Neagu Chiriac Hanu Irinela si Anghelescu.
1
0
Ne-am saturat de taranismele acestui individ si de manifestarile lui ca pe vremea pionierilor. Nu exista un om capabil in PSD?
0
0
O mare dezamagire. Speram sa putem realiza programul guvernamental pentru educatie. Din acest motiv noi am votat PSD. NU PENTRU APARITIILE PENIBILE ALE LUI MIU insoti de hanu elena lipita ca izmenele de cur cum spunea cineva mai devreme.
2
0
Un impostor cum este acest Miu Petrica nu a fost niciodata in invatamant. PSD a pierdut toata sustinerea noastra, a profesorilor cu bun simt si daruire. Hoarda de femei hulpave cu care se preumbla prin scolile constante, completeaza tabloul grotesc al actualului ISJ. Ne dorim un inspector general profesionist si muncitor, NU un parvenit agramat, trantor si inapoiat, condus de alte interese decat cele ale educatiei.
2
0
Miule esti mult mai prost decat Bucovala. Iar oratania aia de inspectoare betiva e mai proasta decat tine. Pe 18 vine inapoi Gabi Bucovala. O sa ramai CEL MAI PROST INSPECTOR asa cum spun inspectoarele alea proaste si urate cu care ai venit. Placa draku de prost mai repede.
2
0
Hanu Elena a fost numita inspector in ISJ de Aliss Andreescu. A FOST LA TOATE SEDINTELE DE PARTID DE LA PD! AVEM DOVEZILE. Acum este lipita ca izmene de cur de Miu Petrica. O sa plece pe 18 ianuarie cu cate 256 de suturi in cur si muci in cap de la toti profesorii din judet. Doi comunisti corupti si incompetenti. La DNA !
3
0
il puteti vedea in adevarata sa splendoare. taranul perfect pentru un sistem educational imperfect
2
0
Hanu si Buhaiev sunt papuarele acestei marionete conistoide de o imbeciliate recunoscuta in toata tara. Un veritali bou incult si primitiv.
2
0
Un autentic fiu al creatiei populare, caruia inca ii mai curge tarana din buletin.
7
0
Omul de serviciu al replica! M-am plictisit de cate ori l-am vazut pe aici, oare altii nu mai sunt? Sau nu a dat spaga?
4
0
A lasat prapad in urma sa la liceu : director destituit politic , profesori antagonizati politic si visceral , elevi impartiti in tabere , elevi care isi bat profesorii , profesorii care iau bataie programat politic si politruci avansati la ISJ pe baza de competente limbistice ...
6
0
Un taran veritabil.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108