REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PISTOLARUL din CENTRUL CONSTANȚEI face tot POSIBILUL să SCAPE de AREST

PISTOLARUL din CENTRUL CONSTANȚEI face tot POSIBILUL să SCAPE de AREST

Replica API 9 octombrie 2020 | 00:00 2044

La doar 19 ani, Asan Erdinci are un trecut infracțional destul de bogat. Dacă acum 2 ani el a fost condamnat pentru trafic de droguri, de data aceasta el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat fiind de lovire sau alte violențe, amenințare, tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ce a făcut mai exact? Ei bine, Erdinci a împușcat cu un pistol cu bile un bărbat, în centrul orașului, mai exact pe strada Ștefan cel Mare. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după care procurorii au cerut prelungirea, magistrații admițând cererea. La aflarea veștii, Erdinci a depus contestație, încercând să scape de arest.

A împușcat un bărbat în cap, în centrul Constanței

Sătul probabil de atâta ”cumințenie”, Asan Erdinci a ales alt mod prin care să iasă în evidență. Astfel, în data de 5 septembrie, în urma unui conflict spontan pe care l-a avut cu doi frați, în preajma unei patiserii pe de strada Ștefan cel Mare, Asan a scos un pistol airsoft cu care l-a împușcat pe unul dintre frați, nimerindu-l în zona capului. La acel moment, persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate, însă a fost în afara oricărui pericol și nu a rămas internată. Tot atunci, medicii legişti au stabilit că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale.

Între timp… a comis-o iar

Totodată, în sarcina persoanei în cauză, polițiștii au reținut săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie a.c., în incinta unui imobil din municipiul Constanța, unde acesta ar fi smuls, prin violență, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane.

A fost prins tot în centrul Constanței

În cursul zilei de sâmbătă, 12 septembrie a.c., agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța. Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor și s-a opus reținerii, a fost necesară intervenția polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

A contestat prelungirea arestului preventiv

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile iar instanța a decis, la cererea procurorilor, să îi prelungească măsura cu încă 30 de zile. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu privire la prelungirea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul A. E. În baza art. 234 C.p.p. rap. la art. 236 C.p.p. dispune prelungirea arestării preventive faţă de inculpatul A. E. pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 13.10.2020 și până la data de 11.11.2020, inclusiv” este notat în minuta judecătorească.

În acest caz, pistolarul a depus o contestație, încercând prin orice mijloace să scape de arest.

Casă transformată în magazin de traficat droguri

Vă reamintim că în anul 2018, Asan Turgai, Ibraim Jacle, Asan Belgin Rino și Asan Erdinci locuiau într-o casă din zona plajei Modern pe care o transformaseră în magazine „de vise”. Casa aceasta era destul de celebră printre consumatorii de etnobotanice sau droguri, majoritatea indicând-o ca pe o sursă furnizoare de droguri încă din anul 2011. La acea dată, Asan Turgai și Ibraim Jacle au fost condamnați la câte 4 ani de închisoare fiecare, pe când Asan Belgin Rino a primit 2 ani și 8 luni, iar Asan Erdinci s-a ales cu măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pentru o durată de 1an şi 4 luni.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! A fost PRINS individul care a TRAS cu PISTOLUL în CENTRUL CONSTANŢEI!

PISTOLARUL de pe Ștefan cel Mare îşi transformase CASA în magazin de DROGURI

CONSTANŢA: DETALII DESPRE CASA ÎN CARE SE VINDEA ‘MOARTE LA PLIC’, ÎNCĂ DIN 2011

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt tata lui, dar sa mi bag pula in neamul si rasa mea ca suntem infractori de mici. Nu ne putem abtine de la infractiuni. Avem infractiunile in sange si puli in gaoaze.
0
0
auzi la prostanacul de la 10:18..la experienta lui.. tu-va in gura de cacati cu ochi
0
0
la experienta lui se pisha cu bolta pe voi
0
2
Erdinci asta face parte din mafia Columbiana, au afaceri de miliarde de euro. Nu va puneti cu ei. Aveti grija.
2
5
Este nenorocire ce este in casa aia. Nu le mai dati drumul!!!! Toti fac trafic de droguri....inca fac....
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272