REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

PLIMBAREA lui Laurențiu Mironescu prin Eforie, deranjată de un NUDIST

PLIMBAREA lui Laurențiu Mironescu prin Eforie, deranjată de un NUDIST

Replica API 9 noiembrie 2021 | 20:18 8192

În urmă cu ceva zile, la malul mării, în Eforie, s-a putut observa, la ceas de seară, momentul de dezinhibare al unui bărbat, care a preferat să renunțe total la haine făcând abstracție totală de temperaturile de afară sau de posibilitatea de a fi văzut. Imaginile au fost surprinse chiar de Laurențiu Mironescu, fost secretar general al Ministerului Administrației și Internelor și fost deputat.

Într-o seară cu temperaturi numai bune pentru o plimbare, în combinație cu o apariție spectaculoasă a lunii, mai mulții trecători savurau momentul pe faleza din Eforie Sud, până la apariția unui temerar complet gol.

Laurențiu Mironescu

Laurențiu Mironescu s-a aflat în zonă și nu a ezitat să imortalizeze momentul cu luna în prim-plan și intrusul pe fundal, completând cu o frază amuzantă „ Ne plimbăm și noi, romantic, uite luna, uite umbra, uite … unul cu dânsa goală care se aruncă-n valuri” .

Nu știm dacă bărbatul este adeptul vreunei secte care obișnuia să adune membri cu practici similare dornici de „spirale” în Costinești (într-o notă amuzantă - n.r.), sau care este scopul său real, având în vedere că vara este de mult dusă de la noi, clima nu permite să purtăm nici măcar haine subțiri, iar nudismul nu e acceptat în zonă, dar lipsa de inhibiții de care a dat dovadă bărbatul ne duce cu gândul că nu e la prima experiență de genul.

Cert este că apariția lui a făcut senzație, cu ”dânsa goală”, așa cum a descris imaginea chiar Laurențiu Mironescu.

Gelu ACCELEANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era cupsa dezbracat intro ceremonie masonica
0
0
E mare poet Mironescu asta
1
0
S-a rusinat cacatul asta de mironescu
5
0
da fica lui mironescu cand rupea in doua sarpele boua nu se zicea nimic !
10
0
ziarr de kkt cu ziaristi de kkt
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468