REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PMP vrea să le taie pensiile speciale şefilor Jandarmeriei

PMP vrea să le taie pensiile speciale şefilor Jandarmeriei

Replica API 17 august 2018 | 02:21 421

Vicepreşedintele PMP Cătălin Cristache a lansat un atac dur la adresa şefilor Jandarmeriei române, pe care îi acuză că au transformat instituţia într-un mijloc de represiune asupra propriului popor. Deputatul susţine că şefii Jandarmeriei ar trebui să aibă pensiile tăiate, pentru că s-au transformat în torţionari.

„Susţin eliminarea tuturor pensiilor speciale, inclusiv ale tartorilor din Jandarmerie. Ca deputat în Parlamentul României, mă număr printre iniţiatorii proiectului de lege prin care se anulează pensiile speciale şi care, dacă va fi adoptat, îi va coborî cu picioarele pe pământ pe aceşti tablagii care şi-au agresat propriul popor, respectând ordinele comuniştilor de ieri şi de azi", a scris pe pagina personală de Facebook deputatul de Galaţi, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FARA PENSII SI SALARII SPECIALE DE LA BUGETUL DE STAT. Pensie dupa contributivitate pentru TOTI. ASTA SA FIE LEGE!
2
0
Nu stiu,exista pensii speciale prin tarile astea dezvoltate ? Cred ca nu,si nici nu cred ca merge cu pupincurismul desantat ca la noi. Cum o da cineva pe functii in bara,pupincuristii din jur baga limbile adanc in curul sefilor respectivi. Nimeni nu-si asuma greselile,din nici o parte a politicii sau institutiilor. Fara a recunoaste greselile nu faci progrese,nu poti trece la etape superioare ci doar sa te faci de cacao.Romanii mimeaza ca dau dreptate,insa fac misto de toti rahatii ,indiferent de nivelul functiilor ocupate,multe pe nemeritate. E vorba de toti,nu doar de PNL sau PSD sau USR.
3
1
Doi cretini psihopati,probabil pensionari din militie,mananca la cacat pe aici toata ziua!
2
4
Cand o sa va astupe omatul,va duc puhoaiele in aval ori se surpa blocurile pe voi la zgaltaiala ne prefacem si noi ca dam cu lopetica!
2
6
belimi ai mielu..daca nici aici n am dreptul sa comentez inseamna ca deja traim in coreea de nord
5
3
Toate pensiile si salariile speciale trebuie anulate! Nu sunt cu nimic mai speciali decat milioanele de romani care primesc pensii dupa contributivitate nu la ordinul lui dracnea ca sa-si faca armata de votanti!
9
1
Mai Replica voi nu stergeti comentariile astea neigienice. Unii stau cu aia in gura toata ziua ...... Ce paziti..stergetile...halal administrator.
4
5
Daca nu ai invatat carte acum ai fi fost si tu pensionar cu 3000 asa cum spui tu dar ti-a placut sa bei si sa sugi pula asa ca acum, la munca mai boratura dracului. Daca stii sa sudezi la fel cum stii sa scrii atunci chiar ca esti un vierme a acestei societati. Mai bine iti bagi degetele in priza si scapa lumea de un idiot ca tine care nu are cap cu care sa gandeasca.
2
5
pazvangii astia de jandarmi nu au nici un folos cat timp sunt vii,precum porcii,nici macar in caz de razboi ei nu participa la lupta impotriva inamicului ci bat mai departe in populatia proprie,muiepesde
5
3
cine pwla mea sunt trantorii astia de vor pensii speciale ...om mai cwrva ca romanul nu exista pe planeta asta
9
4
Asta cu pensile speciale e de porc. Pe de alta parte,oamenii care cu adevarat si-au adus o contributie pozitiva si de exsceptie societatii si probata in mod real,merita sa fie recompensati cumva. Ei sunt persoane individuale,cu nume prenume CNP,nu trebuiesc sa fie asimilati unor grupuri recompensate tot asa,in grup,doar pentru meritele unuia singur de acolo..Iohannis este un profesor de fizica de liceu,nu-l poti compara cu Einstein sau cu alti fizicieni tineri sau maturi din Romania care chiar sunt valori apreciate la nivle international. Si da,o ierarhizare pe merite este necesara.
5
3
PMP ARE MEREU DREPTATE. Eu nu am muncit niciodata si voi avea mereu bani si pensie. Eu sunt specialist, nu ca voi pleava, sudori, fierari, tarani. Cine altul sa va conduca daca nu eu, PALAZ.
0
7
Sunt sudor. 2200 ron. O saptamana de zi, alta de noapte. Zeci de ani. Am 50 de ani, deci inca 15 pana la pensie. Voi la varsta asta sunteti pensionati cu 3000 ron. Sa nu te aud cu studiile tale inalte ca se vede ca nu stii sa scrii. Cei mai multi aveti experienta mare in mici&bere. Mai nou, whisky, ca tuica va pute. Nu v-ar fi rusine!
12
3
Sa se termine cu pensiile speciale si mai ales cu pensionarile la vrsta de sub 55 ani.Ce inseamna asta,adica un om normal poate muncii in constructii,ca electrician ,instalator etc pana la varsta de 65 ani si un burtos ,fie el din armata ,politie,jandarmerie sau penitenciare sa fie pensionat la 45 ani.Este inadmisibil,va bateti joc de popor.PMP sau oricare alt partid sa lupte pt anularea acestei legi proaste si jignitoare !
13
5
Mai romanule cate revelioane, craciunuri etc a-i facut la serviciu? Cate sambete si duminici a-i lucrat si cate ore suplimentare fara sa fii platit?. De cate ori a-i fost trezit din somn sa pleci la alarma?. Mai sunt multe de spus dar degeaba ca tot nu intelegi ca militarii nu au pensii speciale. Pensii speciale au parlamentarii,magistratii, aviatorii si mai nou primarii. Mai uita-te si tu pe un post tv mai serios daca mai exista vreunul in tara asta.
7
9
@19.54.E posibil sa locuiesti in apartament construit de parazit de pe timpul lui Ceao!
4
2
Ha,ha! Taticul jandarmilor e IGAS. IGAS le da si muie si le ia si banii.Sa zica merci ca nu-i duce pe toti jandarmii in colonii in baragan la sapa la porumb.
4
3
Tot pensii sunt chiar daca esti in retragere. Paraziti pe spinarea muncitorilor romani ati fost o viata intreaga. Paraziti veti muri, blestemati de cei care ii asupriti.
10
7
PMP-istul dupa ce ca este prost mai este si bou. Nici acum nu a aflat ca armata are pensii militare nu speciale. Ca si taticul lui betivul chior cere ca ti se va da la muie mai PMP-istul pulii.
13
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108