REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PNL Constanţa a început campania de strângere de semnături pentru Klaus Iohannis la prezidenţiale

PNL Constanţa a început campania de strângere de semnături pentru Klaus Iohannis la prezidenţiale

Replica API 12 august 2019 | 02:03 442

PNL Constanța a dat startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea domnului Klaus Iohannis la președinția României.

"Avem convingerea că putem schimba lucrurile în bine, putem construi o Românie normală, în care siguranța cetățenilor este prioritară. Partidul Național Liberal îl susține pe domnul Klaus Iohannis pentru că președintele a fost întotdeauna de partea românilor și și-a dorit o țară in care drepturile și libertățile cetățenilor nu sunt încălcate. Drumul pentru o Românie normală începe acum!", transmite PNL Constanţa.

"Am semnat pentru susţinerea candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat. Am semnat pentru normalitate, democrație și pentru o țară în care să îmi cresc copiii în siguranţă, o țară în care educația să ocupe rolul cel mai important", a transmis, la rândul ei, consiliera PNL Mihaela Andrei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
KWI mai vrea o vacanta de 5 ani pe banii nostri? Sper ca romanii sa-i mai taie din sperata unei noi vacante !
4
1
dupa romania lucrului bine nefacut urmeaza alt slogan la vrajeala cu romania anormala .. mai bine strangeti gunoaiele de prin oras daca tot vreti sa strangeti ceva
7
1
multa muie tuturor celor care il vor vota pe neamt
6
3
Ati gresit o o data cu KWJ, de ce mai insistati? Chiar nu gasiti alt candidat? Errare humanum est, perseverare diabolicum.
9
4
PNL va avea o surpriza la aceste alegeri. Daca Vasilica nu prinde turul 2, electoratul PSD va vota contra Johannes.
9
4
Adica e strangere de semnaturi pt ala care isi arunca paltonul pe masina stiind ca il vede tot mapamondul? Pt ce sa mai candideze? Vrea sa arunce cu paltonul prin crengi la vreun summit international? Sa arunce cu paltonul la el in bucatarie
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108