REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PNL Constanţa, RĂZBOI DESCHIS, cu acuzaţii GRAVE

PNL Constanţa, RĂZBOI DESCHIS, cu acuzaţii GRAVE

Replica API 25 ianuarie 2017 | 02:04 905

Tinerii nu mai muncesc fără plată?!

Tinerii nu mai muncesc fără plată?!

Liberalii - cei anesteziaţi de rezultatul alegerilor prezidenţiale şi prea ocupaţi de luptele interne pentru conducerea partidului cotat, mai nou, cu doar 10 procente în sondajele adversarilor politici - încep să-şi spele rufele în public. La Constanţa, unde mai multe prsoane au dat de înţeles că intenţionează să candideze pentru preşedinţia organizaţiei judeţene, încep să răzbată în public inclusiv jigniri între membrii de partid, spre deliciul cui îi mai urmăreşte. Bunăoară, un mesaj al unui liberal constănţean care a precizat deja că vrea să fie preşedinte la judeţ, a continuat cu o „bătaie” în toată regula pe Facebook.

Mai exact, consilierul judeţean Remus Băisan a transmis o scrisoare deschisă în atenţia dreptei, ocazie cu care a dat de pământ cu actualul lider al PNL Constanţa Gheorghe Dragomir. Au fost liberalii care l-au felicitat, dar şi persoane care i-au atras atenţia că face rău partidului, că scrisoarea sa este una de imagine, a unui om înscris într-o campanie „incorectă” pentru dobândirea preşedinţiei organizaţiei. Pe de o parte, reproşurile liberalului Băisan privind actuala conducere a PNL Constanţa par îndreptăţite, de cealaltă parte însă, reproşurile în public dintre el şi junul Bogdan Bola au degenerat.

„Ataci o părere a unui prost şi te trezeşti cu prostul întreg în discuţie... de aceea şi evităm prea multă interacţiune! Asta pentru unii "colegi" care au înţeles să intre în campania pentru alegerile interne mai devreme, împroşcând cu mizerii nefondate. Dar să-i înţelegem şi pe ei, au şi nevoie de aşa ceva, la cât de multe au făcut pentru partid şi ce înseamnă ei pentru PNL! Iar legenda spune că la fiecare contract pe care-l faci cu o primărie PSD primeşti un pulover roşu cado', asta aşa...să fie bine ca să nu fie rău!”, a transmis Bogdan Bola pe reţeaua de socializare, referindu-se la Cristy Băisan. Mai departe, Băisan a ripostat şi el, ajungându-se la discuţia despre finanţarea tinerilo în campania electorală. Mai exact, Băisan a făcut public faptul că tinerii liberali nu mai acceptă în campania eletorală să facă muncă voluntară, ci că sunt „dijmuiţi” pentru aşa ceva. Vom reveni.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/liberalul-baisan-da-de-pamant-cu-liderii-pnl-constanta-care-nu-fac-opozitie-305385/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Definiti liberalismul, daca puteti. Apoi mai discutam...
0
0
Dragomir a pierdut alegirile si din cauza lu penalu si hotu de Delicote V primar la Poarta Alba.
2
0
Fara deranjul creat de Baisan totul ar ramane cum este acum. Un etern blat cu PSD, din care Dragomir, Bourceanu, Boroianu, Bola, Baiazid, si multi alti ar profita din plin. Doar ca Baisan i-a dezbracat pe toti. Sper sa o tina tot asa pana la ultimul. Succes omule!
6
0
Poza e reprezentativa.Fata lui spune totul.Nu are nicio treaba cu liberalismul si interesele oamenilor.In plus...caracter care lasa de dorit.Se comporta mizerabil.
5
0
Privirea caricaturii cu barba indica un filament ars.
6
0
PNL are tineri valorosi care au muncit nu pentru vreo rasplata..Sunt tineri in PNL care mai au idealuri. Stiu ca este greu pt oameni gen Baisan sa inteleaga asa ceva, pentru acestia exista doar dorinta de a demola ..si cam atat.
4
3
ce inseamna ei pentru PNL... Dar CE ESTE PNL-ul pentru voi?
1
0
Dragi PNL isti,va laudati ca unii au dat bani in campanie,stiu ca asa ati castigat alegerile peste tot,v-a invatat pdl-ul cum se cumpara votul,nu fiti suparati ca va asteapta prietenul si colegul vostru hansa la puscarie,va tine un loc cald.
4
2
La boul de Tariceanu Tolbuhin nu sunt liberali sunt boi cu care se sterge psd ul la cur.
5
5
Adevaratii liberali sunt in ALDE ,daca sunteti de dreapta mergeti cu adeziunea in mana la Taricica cu toate ca va asteptam si noi.Exclus pdlistii vopsiti!
6
8
Cum ramane cu necesitatea reconstructiei de jos in sus? Cu Dia si "echipa "de la Harsova care a luat 11% la alegerile generale ce se intampla? Faptul ca in Consiliul Local merg brat la brat cu PSD chiar nu intereseaza pe nimeni? Dar am uitat! Voi PNL Constanta sunteti un grup de "mari politiceni"! De fapt, sunteti o mare rusine, vanzatori de iluzii, mitomani din nastere, o gasca de parveniti cu studii "necesare".
10
0
Avocat intrat in Baroul Tulcea, n-a putut la Constanta ca taticu, ca intre timp se da examen si la Constanta e pe bune. Nu a intrat niciodata intr-o sala de judecata. Nu are clienti decat castigati politic, din randul primariilor si institutiilor locale, iar cauzele le lucreaza prin avocati interpusi. Alcoolic, drogat, tepuitor. Niciun tanar PNL-ist din gasca lui nu a miscat un deget la alegeri fara sa fie platit regeste si fara sa le fie promise locuri in administratie. Un dobitoc, pe scurt
19
0
este o gasca de idioti ce se bat pe ciolan ca si ciolos, soros si elefantul de la cotroceni !
8
3
Fata tata puiu sunteti dusi si la cta sinmai ales la buc sa-i sugeti pula cei ce i-ati facut manevra cainele de Dragomir in special
4
2
Are dreptate Baisan! Iar referitor la tinerii pnl-isti asa este.Nu misca un deget fara sa fie platiti...iar cand sunt platiti stau in cluburi in frunte cu Bola,care daca nu avea tatal acolo sus nu cred ca era mai mult decat un simplu membru.Il cunosc pe Baisan si merg pe mana lui.Adevarul este ca Dragomir ne-a sictirit pe toti.Sa isi ia lichelele si sa plece...
14
0
Mai degraba tineri labarei decat liberali. De unde atatea principii,ideologie,glagorie la astia? Habar nu au ce inseamna a face politica cu adevarat,adica sunt ca aia care scriu injuraturi pe garduri si se cred scriitori,oameni de cultura. Fara cultura macar generala,nu vorbim de eruditie,orice tupeist se baga ,,in politica''. E cool,esti politician,nu mai ai nevoie de cap,ai faima asigurata,fie ca e una buna sau rea.Ce de cacat.....
14
1
Mweeee psd
3
9
Nu stiu de ce exista atat de multa dezbinare ..pe toate planurile . Ce se intampla cu tara asta ? Ce se intampla cu politica asta ? Avem nevoie de o lumina noua ...am trait prea mult in mocirla si in intunericul asta..numit democratie. Suntem prea multe guri infometate pentru a mai accepta MIZERIA ASTA. Treziti.va...sau va vom trezi noi..ca in 89'.
8
1
Sunt primar si am castigat alegerile locale. Eu BABU MITEL vreau si trebuie sa fiu presedintele PNL. Am dat milioane la partid. Si eu si fata am cotizat la PNL. Votati Babu presedintele PNL.
1
9
PNL Ct-a si-a distrus proprul tata pentru oameni cu bani pentru ca au dat si nu au avut rabdare s-au dus imediat si au cerut nea Puiule lasa sa fi matale sanatos
6
1
Moaca de interlop? Asta mai degraba e moaca de handicapat!
17
0
Se cearta afaceristii pe praful de pe toba ! Apoi , cine vorbeste ? Un ratat cu un alt ratat si cu alti ratati !
17
2
Bogdan Bola este un baiat de bani gata, cu o atitudine de patrician scarbit de muritori. Un astfel de exemplar numit impotriva firii in fruntea unei organizatii reuseste sa cultive dispretul maselor impotriva PNL.
28
1
Asemenea 'personaje', care au in fruntea lor o Turcan Raluca sau un Johannis, nu au facut decat sa distruga PNL-ul, unul dintre cel mai important si de traditie partid din Romania! Daca nu vin alti oameni, partidul se duce la naiba! In Constanta, Chitac si asa zisa echipa, sunt 'zero barat', persoane fara carisma, fara calitati politice si fara rezultate sociale prea deosebite! Chirac sa nu uite ca provine dintr-o structura militara, sens in care habar nu are ce se intampla in viata sociala de zi cu zi! Pacat, mare pacat!
22
3
Maimutzoiul asta barbos e fiul lui Bola de la ITM? Dizgratios individ. Stai drk acasa ca patezi imaginea PNL-ului. Marsh!
28
1
Mereu au fost dijmuiti tinerii pnl. Nu s-au miscat din baruri pana nu au fost platiti....boiereste!
27
0
Partidul asta nu mai exista. S-au numit intre ei care mai de care sef iar rezultatul la vot s-a vazut. Cu PNL nu mai voteaza nici membrii de partid. In aceste conditii cei care mai au functii de conducere trebuie sa plece, sa se retraga in dizgratia publica. Cum sa mai ai tupeul sa vorbesti in public cand ai avut putere de decizie, ai decis si ai lasat Romania fara opozitie? Ai contribuit la instalarea dictaturii si tu te feliciti?
29
1
ce moaca de interlop are,.
21
2
Ia-l pe tac-tu si mergeti la puscarie cu mafiotii vostri Dragomir, Baiazid, Matei ati distrus PNL hotilor. vrem alegeri cat mai rapid si reformarea partidului afara cu acoperitii PSD din PNL: CUPSA, CIUTUREANU, BOURCEANU, LUPU etc
35
2
Si cu mine ce o sa se intample??
20
5
Afara cu dragomir si banda lui de infractori!!!
37
2
PNL au 10% niste amatori ! va rupt curu PSD . Respect Dragnea .
30
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108