REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Poliţia îi caută pe NESIMŢIŢII care şi-au golit maşina de deşeuri în plină stradă! Îi recunoaşteţi?

Poliţia îi caută pe NESIMŢIŢII care şi-au golit maşina de deşeuri în plină stradă! Îi recunoaşteţi?

Replica API 22 ianuarie 2018 | 23:37 326

FOTO/VIDEO!

FOTO/VIDEO!

Imagini scandaloase au apărut pe internet, surprinse de un constănțean, chiar în inima orașului. Într-un filmuleț făcut cu telefonul mobil se poate vedea un microbuz de marfă parcat pe contrasens, iar o persoană, probabil șoferul, descarcă gunoaiele din interiorul acestuia pe trotuar. Nu vorbim despre un făraș de gunoi, ci de o grămadă de ambalaje din carton și plastic, plus alte resturi rămase probabil în urma unui transport, dar care nu-și aveau locul pe domeniul public.Altfel spus, i-a fost lene să tragă maşina lângă ghena de gunoi şi a preferat să-şi lase mormanul exact în acel loc, pe trotuar, unde l-a şi abandonat.

Întreaga scenă s-a petrecut vineri, 19 ianuarie, ora 16:30, la intersecția străzilor Chiliei cu Panait Cerna. Imaginile publicate pe Facebook, pe pagina ”Parchez ca un bou”, erau însoțite și de câteva detalii destul de importante, putem spune, iar opinia publică nu a întârziat să-și manifeste indignarea față de aceste practici ale unora.

”Când i-am întrebat de ce fac așa, au zis că îl strâng (gunoiul, n.r.), iar după 2 ore ,unde credeți că era gunoiul?! (...) Am aflat ca masina este a celor de la Casa-Concept Constanta, iar gunoiul era tot acolo la ora 00:00”, explică cel care a surprins întreaga scenă cu telefonul mobil, după care a postat totul pe internet.

Mai mult decât atât, a fost trimis și un mesaj reprezentanţilor presupusei firme care deține autoutilitara respectivă. Numai că aceştia nu au trimis nici un răspuns cu privire la sesizare. Am încercat şi noi să contactăm telefonic un reprezentant al societăţii, indicând numărul de înmatriculare al vehiculului, însă nu ni s-a răspuns nici „da”, nici „ba”. „Nu sunt în Constanţa momentan. Sunaţi-mă mâine”, ne-a spus interlocutorul, la telefon. De precizat că în acest caz vorbim despre faptele şi atitudinea unei persoane, ale unui angajat, nu despre o întreagă societate, care poate avea mulţi alţi angajaţi cu bune maniere şi cu respect pentru cei din jur. Mai departe, vă lăsăm pe voi să trageți concluzii. De precizat că Poliţia Locală s-a autosesizat în acest caz, încă de sâmbătă, 20 ianuarie, şi face demersuri pentru identificarea celor vinovaţi, în vederea tragerii la răspundere.

Daniel ALBU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Strada Aviator craiu colt cu strada chiliei. Daca nici acum nu o gaseste..
2
1
Cel care a filmat de ce nu a sunat la Politia Locala sa vina sa-i amendeze pe loc si sa-i puna sa incarce gunoiul.Toti cetatenii trebuie sa avem numarul de telefon de la politia locala pentru a sesiza neregulile constatate legate de linistea publica, depozitarea gunoaielor,etc.Nu trebuie sa fim nepasatori,trebuie sa ne activam simtul civic.
2
3
Este masina celor de la porta Doors Casa Concept Doar ce au amenajat un spatiu pe Tomis la Victoria
5
0
amenda atat societatii ca sa incheie contract de salubrizare sa i se ridice gunoiul de la sediul,pct.de lucru etc si amenda personal soferului si celui care a descarcat gunoiul fara pic de jena.Gunoaiele sunt scumpe asa ca dati-le o lectie stricta sa ia si altii decizii pripite .
9
0
Da,de vina e psd ptr.politicile proaste pe care la promoveaza...dar cred ca nivelul tau de intelegere este foarte limitat...
1
4
Pe Valea Portului la fel , pe linga cladirea abandonata la poarta 3, pe langa Spalatoria Ambient....
5
1
Tot timpul se arunca gunoi in acest punct. Cara ciorile de pe la cetatenii care mai amenajaza cate ceva in casa. Imediat dupa ce se face curat se umple in cateva zile. Popor de kkt. Da e de vina psd!?!
8
1
Duba este rosie ciuma rosie cautati la sediu psd
15
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108