REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliţia Locală Constanţa va face o nouă serie de angajări!

Poliţia Locală Constanţa va face o nouă serie de angajări!

Replica API 26 aprilie 2018 | 00:00 387

Concurs

Concurs

Poliţiştii locali care au luat examenul în campania de recrutare din iarna trecută au intrat în pâine, iar administraţia locală din Constanţa pregăteşte o nouă serie de angajări pentru a acoperi locurile rămase neocupate. Vorbim aici de angajări la sfârşitul lui mai - începutul lui iunie. 10 locuri sunt disponibile pentru ordine publică, iar 15 funcţii vor fi scoase la concurs pe serviciul rutieră. Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a declarat faptul că vor exista angajări în cel mai scurt timp, procedurile fiind deja începute de către municipalitate.

„Da, vom face angajări. Am reluat procedura, după cum ştiţi, pentru a acoperi locurile rămase vacante de la ultimele angajări”, a spus Decebal Făgădău. Reamintim faptul că peste 70 de persoane au fost încadrate pe funcţii de agent în cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa în urma maratonului de recrutări efectuat la începutul anului în curs. Asta după ce 99 de posturi au fost puse la bătaie, iar peste 130 de candidaţi şi-au arătat interesul pentru a ocupa un loc în administraţia locală.

De la venirea lui Tudorel Dogaru la conducerea direcției, controalele au fost amplificate, iar cuantumul amenzilor au crescut considerabil, campaniile fiind mai atent dirijate pe raza municipiului.

Mai mult, noii agenți, după ce sunt angajați în cadrul Poliției Locale, trebuie să efectueze un curs de 3 luni în școlile care aparțin de Ministerul Afacerilor Interne. Aceleași principiu se aplică și pentru angajații din alte instituții precum pompierii, polițiștii de frontieră, jandarmii etc.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stiti ce salariu are un militian de la militia locala??unul care poate invata sa scrie..va spun eu...peste 50 60 milioane de lei...in mana..ce nu-i bine???sa nu faci nimic..si sa stai cu telefonul la butonat in primarie la CERNAVODA??...nu-mi vine sa cred ce jaf din banii publici..
1
1
De la venirea lui Dogaru, auzi.... Politia Locala a existat si a muncit si inainte, dar atunci nu avea nimeni nevoia asta nefireasca de a fi periat. Nestatornic, ca n-a facut purici pe nicaieri, lipsit de consistenta profesionala, ca n-a construit nimic durabil pe unde a pastorit si un caracter care a produs doar relatii incordate si situatii problematice. Asta-i palmaresul social al acestui Dogaru. A fost politistul cu cele mai multe si mari sanse, toate irosite si subminate de un ego exagerat. Dovada ca nu gaseste in el macar decenta de a iesi discret din scena. Vino-ti ba in fire!
2
2
DA , poti sa te angajezi ! Politia Locala tocmai a scos la concurs un post de Ingrijitor la custile cainilor fara stapan ! Vasile , nu rata , da fuga la Primarie si depune-ti dosarul ! Postul este perfect pentru Tine ! Nu-l rata !
4
2
mai ramane sa-i vedem si pe teren la treaba, nu doar prin birouri sau ocupati cu probleme personale
5
1
A-si dorii si eu sa ma angajez la politia locala am doar 4 clase se poate????
8
5
De cand au iesit la pensie veteranii de la nationala , cei ramasi sunt prea ocupati cu mitinguri si proteste ! ZELCA mai pune osul si la treaba !
6
0
mai sunt destule de facut, dar se vede o schimbare la politia locala...in bine, fireste. Mult succes!
6
4
Este un lucru bun iar in viitor pe strada vot fii 70 % politisti locali. La fel ca in strainatate. Incultilor . Iar pentru cei care comenteaza aiurea si nu stiu ve vorbesc va rog sa mergeti sa va inscrieti si voi la concurs pentru ca este pentru toata lumea.succes
7
4
o vad in faptu ca unii se angajeaza la 38 de ani si la 45 ies la pensie de-aia speciala de 5000 de lei acolo e problema ca restu care nu suntem militieni sau militari o sa muncim pana la 80 de ani sa le asiguram astora drepturile"de merit".acolo e buba prea multi"speciali"in ultima vreme sustinuti de noi restul.zici ca e Siria ne-am dat draq se angajeaza militieni non-stop.probabil o fi zona de conflict Constanta.
4
6
Ii vezi pe strazi com fac combinatii cu cetateni care au gresit -bani dati de pomana --am crezut ca nu mai vad cersetori la patiserii sau la biserici ca ii amendeaza pe propr de ciini care ii lasa sa -si faca nevoile pe strazi
2
7
trebuie bani pe care sa ii dea fagadau firmelor de casa
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108