REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

POLIŢIA LOCALĂ, la datorie! Peste o mie de sancţiuni aplicate într-o săptămână!

POLIŢIA LOCALĂ, la datorie! Peste o mie de sancţiuni aplicate într-o săptămână!

Replica API 13 februarie 2018 | 00:00 402

Peste o mie de sancțiuni au aplicat polițiștii locali constănțeni, într-o săptămână. Potrivit ultimei informări transmise de reprezentanții Direcției Poliției Locale Constanța, în perioada 5 – 11 februarie a.c., polițiștii locali au acționat pe raza municipiului Constanța, în scopul prevenirii și combaterii faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. În intervalul menționat, oamenii legii au aplicat 1117 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 180.000 de lei.

Principalele linii de activitate în care au acționat polițiștii locali au fost: depistarea călătorilor frauduloși de pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța, depistarea și amendarea comercianților ambulanți, cerșetorii și conducătorii de căruțe, care nu respectă prevederile legale privind deplasarea acestora prin municipiul Constanța.

De asemenea, polițiștii locali au continuat și verificările privind avizele de funcționare a firmelor, privind deținerea autorizațiilor în construcții, deconectarea de la instalația de încălzire centralizată, dar și identificarea terenurilor și clădirilor insalubre. Importantă în activitatea polițiștilor locali este și depistarea localurilor unde nu sunt respectate prevederile legale privind consumul produselor de tutun.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la comandamentul naval de pe str dezrobirii colt cu fulgerului s-au amplasat fara autorizatie pe domeniul public tot felul de obstacole pt parcare care dupa orele de program sunt lasate in mijlocul strazii si sunt un real pericol, de asemenea domnii de acolo isi spala masinile in curte si toata mizeria se deverseaza pe strada dezrobirii. hal de exemplu din partea asa-zisilor militari.poate cu cateva amenzi se civilizeaza si vor respecta comunitatea.
1
0
Pai ce ? Voi nu aveti PULITIE LOCALA ? Pardon ! ... am uitat ca te referi la Navodari ! Acolo inca aveti GARDIENI PUBLICI .
1
1
Aici, la noi in hruba, cand veniti? Va asteptam cu nerabdare, mai ales la Primarie.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108