REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliția Locală va achiziționa echipamente noi pentru autoturismele din dotare

Poliția Locală va achiziționa echipamente noi pentru autoturismele din dotare

Replica API 3 aprilie 2018 | 01:29 400

Primăria Constanța dorește să achiziționeze mai multe echipamente pentru dotarea autoturismelor din cadrul Direcției Generale Poliția Locală. Mai precis, achiziția va fi împărțită în trei loturi, după cum urmează: primul lot va cuprinde rampe de tip stroboscop cu iluminare led și sistem specific de avertizare sonoră, lotul al doilea va cuprinde echipamente de monitorizare GPS, iar cel de-al treilea va cuprinde sisteme de înregistrare audio-video. Operatorii economici care doresc să prezinte ofertele municipalității pot trimite ofertele până la data de 10 aprilie.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce rusine si mizerie .....politia locala acesti paznici de la fabricile distruse si parasite ..nu stiu sa scrie un proces verbal sau sa poarte o conversatie dar sa deserveasca aceste echipamente electronice hai sa fimi seriosi ..ei se vor face de ras k deobicei se vor monitoriza intre ei din nepricepere luand spaga prin piete etc. voi nu vedeti ce se intampla zilnic k politia locala din constanta ..se fac de ras in piete etc.
0
0
mai Fagadau care ai comentat , esti nenorocit rau de tot . Taci ca nu te ajuta creierul . HANDICAPATULE ...
0
0
Sa fie mai bine vazuti
0
0
La cate magarii s-au facut in primarie nu ma mai mira nimic apropo nu mai bine era sa luati niste masini sa aveti pe ce sa pune-ti ledurile Mai bine decat sa dati banii pe masini luati niste biciclete
0
0
Unul la ipj cu gps uri, altul la locala cu gps uri ... si siguranta cetateanului la cacat ...
3
0
ca sa poata dormi mai bine in timpul serviciului...mi se pare normal..de ce da nu le creem conditii...
2
0
Achizitioneaza pe dracu sa ii pieptene. Ei nu au masini din luna noiembrie 2017 si vor sa ia rampe led si alte cacaturi. Pe ce sa le montati bai prostovanilor, nu sunteti in stare sa luati masini. Voi cate masi ni inscriptionate Politia Locala ati mai vazut in oras de 6 luni incoace? Exact Zero barat ca si primarul nostru.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108