rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 13 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Politica de confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor

www.replicaonline.ro, cu sediul în Constanta, Str. Aurora nr. 2, bl. PF3, parter, tel./fax 0241/612330, email: replicapres@yahoo.com, vă informează cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectează şi le utilizează în timpul vizitării de către dvs. a site-ul nostru web www.replicaonline.ro.

Prin continuarea navigării pe site, sunteți de accord, ați luat la cunoștință și ați înțeles Termenii și condițiile de folosire a acestuia, adaptate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal se referă la orice informaţii referitoare la o persoană fizică, pe care o comunicaţi sau pe care o primim sau colectăm, precum: numele şi datele de contact (de ex. adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail), informaţii privind solicitările dvs. şi relaţia profesională pe care o aveţi cu noi, precum şi informaţii referitoare la ora, scopul şi, dacă este cazul, locul în care utilizaţi site-ul nostru web www.replicaonline.ro.

Colectăm şi utilizăm date cu caracter personal numai în măsura permisă prin lege sau dacă ne-aţi acordat consimţământul prealabil în acest sens. Vă asigurăm că datele dvs personale nu au fost şi nici nu vor fi folosite în alt scop decât acela de a vă ţine la curent cu noutăţile noastre.

Site-ul www.replicaonline.ro conține și link-uri către alte site-uri. Dacă dați click pe un articol de pe un alt site promovat de noi, nu răspundem pentru setările lor de intimitate. Vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate în momentul când citiți informații de pe acestea.

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispoziţiile Legii nr. 677/2001 și Regulamentul UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, precum şi dispoziţiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

În legătură cu toate solicitările legate de datele dvs., de protecţia datelor în cadrul www.replicaonline.ro sau orice întrebare / reclamație pot fi adresate în scris, la adresa de e-mail: replicapres@yahoo.com.

Ce informații colectăm despre dumneavoastră

www.replicaonline.ro solicită utilizatorilor site-ului datele personale minime impuse de exercitarea dreptului la libera exprimare și la informare (nume, prenume și adresa de e-mail validă pentru abonarea la newsletter).

Ce sunt cookie-urile?

Pentru îmbunătățirea activității dvs. pe site, site-ul www.replicaonline.ro foloseste cookie-uri.

Cookie-urile sunt mici fişiere text care sunt salvate de browser-ul dvs. de internet şi servesc pentru a face pagina noastră de internet sa fie mai uşor de utilizat, mai eficientă şi mai sigură. Cookie-urile nu cauzează daune computerului dvs. şi nu conţin viruşi. Puteţi împiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a browser-ului dvs. Vă rugăm să țineți însă cont, că, în situația în care împiedicați instalarea de cookie-uri pe dispozitivele dvs., se poate întâmpla să nu puteţi utiliza toate funcţiile paginii noastre de internet.

Cookie-urile salvează în special setările alese de dvs. De asemenea, cookie-urile sunt utilizate în scop statistic. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Cookie-uri de măsurare a traficului – pentru recunoașterea și numărarea vizitatorilor, respectiv pentru analizarea felului în care se deplasează vizitatorii în site când îl folosesc. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează site-ul.

Cookie-uri de funcționalitate - pentru a vă recunoaște când vă întoarceți la site. Acest lucru ne permite să personalizăm conținutul nostru pentru dvs.

Cookie de targetare – înregistrează vizita dvs pe site, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care ați dat click. Vom folosi aceste informații pentru a face conținutul site-ului și mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, există posibilitatea de a împărtăși aceste informații unor terțe părți, tot în scopul de a face site-ul mai relevant pentru dvs.

Cookie-uri de optimizare - permit urmărirea în timp real a conversiei utilizatorilor din diverse canale de marketing pentru a evalua eficiența acestora. În anumite situații, site-urile pot rula cookie-uri pentru parteneri, care oferă partenerilor noștri metrici de convesie pentru a-și putea optimiza eforturile de marketing plătite.

Pe lângă cookie-urile proprii, este posibil să folosim și alte cookie-uri terță parte pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului și pentru a îmbunătăți eforturile de marketing. De asemenea, unele cookie-uri urmăresc comportamentul utilizatorului pe site, permițând o mai bună înțelegere a obiceiurilor de utilizare.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online, ci doar că în afișarea acestora nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dvs., evidenţiate prin comportamentul de navigare.

Cine și când are acces la datele dvs.?

Vă rugăm să rețineți că informațiile colectate sunt destinate numai utilizării de către www.replicaonline.ro şi nu sunt comunicate altor terte persoane, exceptie făcând autoritățile abilitate de lege, în cadrul unei investigații pentru activități ilegale, dar doar în baza unui mandat legal.

De precizat că www.replicaonline.ro utilizează servicii de newsletter, de analiză și auditare a traficului, ce utilizează cookie-uri prin care sunt generate numai informaţii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet, ca de pildă Google Analytics, Trafic.ro, dar și servicii de publicitate online, publicitate programatică, de exemplu Google Adsense și altele similare, în baza căruia utilizatorilor le sunt oferite mesaje publicitare în funcție de preferințe.

De asemenea, pagina noastră de internet utilizează așa-numite plugin-uri de la operatorii de reţele sociale (de ex. Facebook, Twitter, ş.a.m.d.), marcate ca atare. La accesarea paginilor noastre de internet care conţin un plugin de reţea socială, browser-ul dvs. va realiza o conectare directă la serverul operatorului reţelei sociale. În cazul în care interacţionaţi cu plugin-ul, informaţia respectivă este transmisă operatorului de reţea socială şi este salvată acolo.

Vă rugăm să rețineți, www.replicaonline.ro nu îşi asumă răspunderea pentru procedurile și felul în care alte site-uri partenere respectă regulamentele de protecţie a datelor.

Despre newsletter, utilizatori, comentarii

În situația în care vă abonați la serviciul de newsletter al site-ului www.replicaonline.ro , datele dvs. sunt utilizate atât în scopuri promoționale și de marketing, cât mai ales pentru comunicarea cu dvs., respectiv pentru transmiterea noutăților ce țin de subiectele pe care le publicăm. Vă rugăm să rețineți că utilizarea încetează de îndată ce renunţați la serviciul newsletter.

La înregistrarea ca utilizator pe site colectăm: nume, prenume, pseudonimul ales, e-mail, precum și – în situația în care achiziționați servicii suplimentare – datele ce derivă din obligațiile legale, financiar-contabile.

Vă puteți dezabona şi reabona oricând la site-ul nostru. Aveți posibilitatea să renunțați la newsletter oricând, ușor prin trimiterea unui e-mail cu titlul dezabonare la adresa de mail replicapres@yahoo.com.

Dacă vă implicați în activitate publică pe site, cum ar fi comentarii la articole, orice astfel de informație poate fi citită, colectată sau folosită de alții. Vă rugăm să fiți atenți la ce postați și la ce informații oferiți deoarece utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor și își asumă eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale impotriva celor publicate.

În cazul în care obținem datele dvs. cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrare cât mai curând posibil.

Pentru informații sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteti adresa reprezentanților site-ului www.replicaonline.ro, la adresa de mail replicapres@yahoo.com.

Atentie! NU se supune regulamentului GDPR

Atenţie! Datele personale cuprinse în articolele, știrele, informațiile publicate în articolele jurnalistice NU fac obiectul dreptului de ștergere, conform legislației europene și naționale, prelucrarea în scopuri junalistice sau de arhivare în interes public făcând parte din excepțiile prevăzute „pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare şi la informare” de către Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.

Stocarea şi prelucrarea datelor cu caracter personale

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate și păstrate, luăm în considerare durata contractuală până la îndeplinirea obligațiilor contractuale, respectiv a scopului și termenele de arhivare prevăzute de dispozițiile legale în materie. Dacă doriți mai multe informații despre cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa replicapres@yahoo.com.

În cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în temeiul consimțământului dvs., aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dvs., cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Securitatea datelor

Pagina noastră de internet este protejata prin măsuri tehnice şi organizatorice împotriva accesului, modificării sau difuzării datelor dvs. de către persoane neautorizate, precum şi împotriva pierderii sau distrugerii datelor dvs.

Întrebări, sugestii și reclamații

Dacă aveți întrebări referitoare la protecția datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la paginile noastre de internet, vă rugăm să ne contactați la adresa replicapres@yahoo.com.

luni, 13 mai 2019148367
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
mai mult...Replica
13 iun 15:47ReplicaALERTĂ pe lacul SIUTGHIOL! O BARCĂ cu TREI persoane la BORD s-a RĂSTURNAT. Video!

...801

12 iun 12:52ReplicaPERCHEZIȚII la Constanța: Femeie ARESTATĂ pentru că FALSIFICA cupoane de PENSIE!3482
13 iun 15:36ReplicaA revenit metoda ACCIDENTUL! Bărbat ARESTAT, la Constanța, pentru ÎNȘELĂCIUNE396
13 iun 15:47ReplicaCOD PORTOCALIU de PLOI în DOBROGEA

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică, 13 iunie, o avertizare meteorologică de tip cod...2033

13 iun 10:57ReplicaAșa ceva... ! Cum își MARCHEAZĂ șoferii din zona Inel 2 locurile de PARCARE! VIDEO!3106
13 iun 00:11ReplicaComandant constănțean, DECEDAT de două luni, BLOCAT la bordul NAVEI. NU poate fi REPATRIAT3366
13 iun 00:13ReplicaRobert Șerban, de la EFORIE, vrea să atragă TURIȘTI cu ROATA lui FĂGĂDĂU

Roata lui Făgădău a luat-o la vale și a ajuns la... Eforie! Primarul Robert Șerban vrea să atragă turiști în...2539

13 iun 00:01ReplicaChristian Eriksen a fost STABILIZAT după ce s-a PRĂBUȘIT pe gazon3568
13 iun 00:01ReplicaA MURIT bărbatul BĂTUT de POLIȚISTUL de la SECTIA 5 din Constanța6277
13 iun 00:00ReplicaIPS Teodosie, noi afirmații controversate: la ortodocși vine lumina, la catolici NU

O nouă declarație ciudată vine de la arhiepiscopul Tomisului. IPS Teodosie spune că la ortodocși „vine lumina”...1338

13 iun 00:20ReplicaINDIVIDUL care a introdus în țară 1 kilogram de CANABIS, CONDAMNAT735
13 iun 00:21ReplicaSPITALUL JUDEȚEAN va avea o o CAMERĂ cu PEREȚI rezistenți la FOC591
Vremea
23°16.2° - 23° duminică, 13 iunie 2021
ConstanțaUmiditate: 71%
Vânt: 10.78 m/s
Presiune: 1008 milibari

Loto
6/49152013493546
5/406343983321
joker24264029114
Horoscop
mai mult...SPSportRT
13 iun 00:00SportBelgia și Finlanda, victorii la debut - Ziua, marcată de prăbușirea lui Christian Eriksen pe teren

Reprezentativele Belgiei și Finlandei au obținut victorii, sâmbătă, în primele meciuri disputate în Grupa B a...239

13 iun 00:00SportDanemarca, marcată de prăbușirea lui Christian Eriksen pe teren, a fost învinsă de Finlanda

Vizibil marcați de momentul dramatic petrecut în prima repriză (prăbușirea lui Christian Eriksen pe teren),...235

13 iun 00:00SportFC Barcelona s-a calificat în finala Ligii Campionilor (31-26 vs Nantes HBC) / Duel cu Aalborg pentru trofeu

Echipa FC Barcelona a obținut, sâmbătă, calificarea în finala Ligii Campionilor la handbal masculin, după ce a...160

13 iun 23:36SportȘi aici ne facem de râsul lumii - Arena Națională s-a inundat

...794

Local
12 iun 23:54LocalInspectoratul Școlar s-a AUTOSESIZAT în cazul COPILULUI AGRESAT de COLEGI

Inspectoratul Școlar Județean Constanța s-a autosesizat cu privire la situația creată la Școala Gimnazială Nr. 23...764

12 iun 00:02LocalSe amenajează PARCĂRI în Constanța

Spațiile urbane dintre blocuri sunt reorganizate constant pentru a răspunde nevoilor comunității, au anunțat...1924

12 iun 23:27LocalActivitatea de relaţii cu publicul şi audienţe a RAEDPP rămâne SUSPENDATĂ

518

13 iun 13:06LocalBiletele de tren s-ar putea scumpi

Biletele de tren ar putea să se scumpească, în condiţiile în care preţurile actuale au rămas neschimbate din...349

12 iun 23:36LocalPercheziții în Constanța! Mai multe femei au fost desfigurate după operații estetice la mall sau coafor

Angajații unei clinici de înfrumusețare din București sunt acuzați de malpraxis, după ce mai multe cliente au...9873

12 iun 00:01LocalNOAPTEA MUZEELOR va fi SĂRBĂTORITĂ și la CONSTANȚA

În data de 12 iunie 2021, între orele 17 – 23, în cadrul evenimentului cultural internațional Noaptea Muzeelor,...791

12 iun 23:27LocalPodul din parcul Tăbăcărie, REABILITAT

În urma sesizărilor venite din partea cetățenilor cu privire la faptul că podul suspendat din Parcul Tăbăcărie...1041

12 iun 23:27LocalTraficant de etnobotanice, condamnat pentru că a condus fără permis

Lucian Geană a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârşirea...1030

12 iun 23:28LocalCe spun PROCURORII constănțeni despre hoții de catalizatoare săltați de MASCAȚI

1273

Politică
12 iun 21:38PoliticăMinistrul Sănătății vrea ca medicii să poată primi și pensie și salariu

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, o atacă pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, după aprobarea legii care...573

12 iun 21:37PoliticăKlaus Iohannis pleacă la Summit-ul NATO: are loc fix înainte de întâlnirea Biden-Putin

Președintele Klaus Iohannis va participa luni, 14 iunie, la Summitul Alianței Nord-Atlantice, organizat la Cartierul...407

12 iun 00:00PoliticăFlorin Cîțu, după criticile CE asupra PNRR: „Spulber un fake news de la prima oră”

309

12 iun 21:38PoliticăKlaus Iohannis a promulgat legea rețelelor 5G

Președintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea privind rețelele 5G. Legea, care reglementează condițiile...499

12 iun 21:37PoliticăBarna: PSD a fost şi rămâne un partid al sărăciei

Vicepremierul Dan Barna, co-preşedinte USR PLUS, a declarat vineri, la Sibiu, că atacul PSD cu privire la Planul...599

12 iun 21:38PoliticăFlorin Cîțu: ”Nu s-a construit niciun spital în România în ultimii 30 de ani din bani publici”

Florin Cîțu a declarat astăzi că o componentă importantă a PNRR o reprezintă construirea de spitale....431

12 iun 21:37PoliticăEuroparlamentar PSD: Va fi aproape imposibil ca România să mai acceseze toți banii din PNRR

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, arată faptul că repingerea de către Comisia Europeană a Programului...482

12 iun 21:39PoliticăFlorin Cîțu, după criticile CE asupra PNRR: „Spulber un fake news de la prima oră”

Premierul Florin Cîțu susține că, deși Comisia Europeană a criticat destul de mult Planul Național de Redresare...550

12 iun 21:37PoliticăCiolacu: E exclusă o alianţă cu PNL dacă această coaliţie se rupe

352

Interviuri
10 iun 09:38InterviuriVideo! INTERVIU cu Gheorghe Donţu, consilier județean, proaspăt exclus din PSD

Consilierul județean Gheorghe Donțu, proaspăt exclus din PSD, după ce a votat proiectul inițiat de șeful CJ,...1529

9 iun 00:06InterviuriNicoleta PLOSCARU: S-au TREZIT în FUNCȚII și HABAR nu au de NIMIC

Nicoleta Ploscaru, fondatorul Asociației ,,Constanța, dragostea mea”, a acordat un interviu ziarului Replica în...3305

4 iun 00:12InterviuriMihai LUPU: În CONSILIUL Județean era HAOS pe vremea PSD! Video

2586

28 mai 00:18InterviuriAurelian Marin, fost consilier local PSD: FĂGĂDĂU a PIERDUT mandatul din prima zi în care a fost ales PRIMAR! Video

Relaxarea restricțiilor a venit ca o gură de oxigen pentru domeniul HORECA, care a suferit pierderi foarte mari din...2691

15 mai 00:32InterviuriSĂNĂTATEA, preocuparea consilierului local PNL Adriana CÂMPEANU!

Adriana Câmpeanu (PNL) se află la cel de-al doilea mandat în Consiliul Local Municipal Constanța. Continuă drumul...1712

14 mai 00:33InterviuriLucian LUNGOCI, deputat PSD: Nu credeam că o să ajungem să DEPĂȘIM numărul orelor de AMBUTEIAJE din București

2329

Monden
12 iun 02:49MondenActrița Kate Winslet și-a vândut penthouse-ul cu 5,3 milioane de dolari

Actriţa engleză Kate Winslet a obţinut suma de 5,3 milioane de dolari pentru penthouse-ul din Manhattan (New York) pe...336

12 iun 00:00MondenAndrea Bocelli va cânta la ceremonia de deschidere a Campionatului European de Fotbal - EURO 2020

Tenorul italian Andrea Bocelli va cânta vineri la ceremonia de deschidere a Campionatului European de Fotbal - EURO...240

12 iun 00:00MondenElton John: Va fi o „catastrofă iminentă“ cauzată de reglementările ce vizează turneele artiştilor britanici

242

12 iun 00:00MondenPlacido Domingo, premiat în Spania în pofida acuzaţiilor de hărţuire sexuală

Cântăreţul spaniol de operă Placido Domingo a primit joi un premiu la Teatrul Regal din Madrid, la o zi după ce a...254

12 iun 00:00MondenCANNES 2021: Regizorii Gaspar Noé şi Ari Folman se alătură selecţiei oficiale

Cineastul argentinian care locuieşte în Franţa Gaspar Noé şi regizorul israelian Ari Folman sunt cele două noi...231

12 iun 00:00MondenCoronavirus: Compania Moderna solicită autorizarea vaccinului său în Statele Unite pentru adolescenţi

239

Mapamond
12 iun 00:00MapamondNave iraniene aparent în drum spre Venezuela îngrijorează Washingtonul

Statele Unite şi-au exprimat îngrijorarea în legătură cu prezenţa în Oceanul Atlantic a două nave iraniene care...389

12 iun 00:00MapamondCoronavirus: G7 se va angaja să distribuie un miliard de vaccinuri ţărilor defavorizate

Liderii ţărilor bogate din G7 se vor angaja la summitul lor să distribuie un miliard de doze de vaccinuri...244

12 iun 00:05MapamondCe pedeapsă cer procurorii pentru bărbatul care l-a pălmuit pe Macron. VIDEO

696

Sănătate
12 iun 01:48SănătateIoana Mihăilă, despre tulpina indiană: "Numărul de cazuri se menține redus"

Perspectiva României în privința pandemiei nu se schimbă, după anunțul INSP despre tulpina indiană. Ministrul...338

12 iun 01:44SănătateOMS: Vaccinarea merge prost în Europa. Nu va bloca un nou val

Nivelul vaccinării în Europa este insuficient în vederea evitării unei reintensificări a pandemiei covid-19,...407

12 iun 01:45SănătateMARATON de VACCINARE la CONSTANŢA

701

12 iun 00:00SănătateConsumul de ciuperci scade riscul de cancer?

Un consum mai mare de ciuperci este asociat cu un risc mai scăzut de cancer, potrivit unui studiu realizat la...254

12 iun 00:00SănătateValorile mari ale colesterolului sunt moștenite genetic în familia ta? Iată ce trebuie să știi

De multe ori, colesterolul prea mare este provocat de alimentația cu multe grăsimi animale. Însă în cazul anumitor...270

12 iun 01:48SănătateGermania aruncă în aer vaccinarea copiilor: Nu este recomandată decât în cazul celor cu boli grave

Comitetul consultativ pentru vaccinuri din Germania, cunoscut sub numele de STIKO, a recomandat joi ca numai copiii și...841

12 iun 01:47SănătateVarianta indiană a Coronavirusului este cu 60% mai transmisibilă decât cea britanică

Varianta indiană a coronavirusului (varianta Delta) este cu circa 60% mai transmisibilă decât varianta britanică...472

12 iun 00:05SănătateStudiu: Persoanele bolnave de COVID-19 prezintă risc de a dezvolta diabet la 6 luni de la infectare

Studii efectuate în 2021 în Marea Britanie și SUA arată că persoanele care au trecut prin COVID-19 prezintă un...247

12 iun 00:06SănătateMedicamente care pot da dureri de cap

257

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT