rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 26 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Politica de confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor

www.replicaonline.ro, cu sediul în Constanta, Str. Aurora nr. 2, bl. PF3, parter, tel./fax 0241/612330, email: replicapres@yahoo.com, vă informează cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectează şi le utilizează în timpul vizitării de către dvs. a site-ul nostru web www.replicaonline.ro.

Prin continuarea navigării pe site, sunteți de accord, ați luat la cunoștință și ați înțeles Termenii și condițiile de folosire a acestuia, adaptate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal se referă la orice informaţii referitoare la o persoană fizică, pe care o comunicaţi sau pe care o primim sau colectăm, precum: numele şi datele de contact (de ex. adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail), informaţii privind solicitările dvs. şi relaţia profesională pe care o aveţi cu noi, precum şi informaţii referitoare la ora, scopul şi, dacă este cazul, locul în care utilizaţi site-ul nostru web www.replicaonline.ro.

Colectăm şi utilizăm date cu caracter personal numai în măsura permisă prin lege sau dacă ne-aţi acordat consimţământul prealabil în acest sens. Vă asigurăm că datele dvs personale nu au fost şi nici nu vor fi folosite în alt scop decât acela de a vă ţine la curent cu noutăţile noastre.

Site-ul www.replicaonline.ro conține și link-uri către alte site-uri. Dacă dați click pe un articol de pe un alt site promovat de noi, nu răspundem pentru setările lor de intimitate. Vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate în momentul când citiți informații de pe acestea.

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispoziţiile Legii nr. 677/2001 și Regulamentul UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, precum şi dispoziţiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

În legătură cu toate solicitările legate de datele dvs., de protecţia datelor în cadrul www.replicaonline.ro sau orice întrebare / reclamație pot fi adresate în scris, la adresa de e-mail: replicapres@yahoo.com.

Ce informații colectăm despre dumneavoastră

www.replicaonline.ro solicită utilizatorilor site-ului datele personale minime impuse de exercitarea dreptului la libera exprimare și la informare (nume, prenume și adresa de e-mail validă pentru abonarea la newsletter).

Ce sunt cookie-urile?

Pentru îmbunătățirea activității dvs. pe site, site-ul www.replicaonline.ro foloseste cookie-uri.

Cookie-urile sunt mici fişiere text care sunt salvate de browser-ul dvs. de internet şi servesc pentru a face pagina noastră de internet sa fie mai uşor de utilizat, mai eficientă şi mai sigură. Cookie-urile nu cauzează daune computerului dvs. şi nu conţin viruşi. Puteţi împiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a browser-ului dvs. Vă rugăm să țineți însă cont, că, în situația în care împiedicați instalarea de cookie-uri pe dispozitivele dvs., se poate întâmpla să nu puteţi utiliza toate funcţiile paginii noastre de internet.

Cookie-urile salvează în special setările alese de dvs. De asemenea, cookie-urile sunt utilizate în scop statistic. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Cookie-uri de măsurare a traficului – pentru recunoașterea și numărarea vizitatorilor, respectiv pentru analizarea felului în care se deplasează vizitatorii în site când îl folosesc. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează site-ul.

Cookie-uri de funcționalitate - pentru a vă recunoaște când vă întoarceți la site. Acest lucru ne permite să personalizăm conținutul nostru pentru dvs.

Cookie de targetare – înregistrează vizita dvs pe site, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care ați dat click. Vom folosi aceste informații pentru a face conținutul site-ului și mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, există posibilitatea de a împărtăși aceste informații unor terțe părți, tot în scopul de a face site-ul mai relevant pentru dvs.

Cookie-uri de optimizare - permit urmărirea în timp real a conversiei utilizatorilor din diverse canale de marketing pentru a evalua eficiența acestora. În anumite situații, site-urile pot rula cookie-uri pentru parteneri, care oferă partenerilor noștri metrici de convesie pentru a-și putea optimiza eforturile de marketing plătite.

Pe lângă cookie-urile proprii, este posibil să folosim și alte cookie-uri terță parte pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului și pentru a îmbunătăți eforturile de marketing. De asemenea, unele cookie-uri urmăresc comportamentul utilizatorului pe site, permițând o mai bună înțelegere a obiceiurilor de utilizare.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online, ci doar că în afișarea acestora nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dvs., evidenţiate prin comportamentul de navigare.

Cine și când are acces la datele dvs.?

Vă rugăm să rețineți că informațiile colectate sunt destinate numai utilizării de către www.replicaonline.ro şi nu sunt comunicate altor terte persoane, exceptie făcând autoritățile abilitate de lege, în cadrul unei investigații pentru activități ilegale, dar doar în baza unui mandat legal.

De precizat că www.replicaonline.ro utilizează servicii de newsletter, de analiză și auditare a traficului, ce utilizează cookie-uri prin care sunt generate numai informaţii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet, ca de pildă Google Analytics, Trafic.ro, dar și servicii de publicitate online, publicitate programatică, de exemplu Google Adsense și altele similare, în baza căruia utilizatorilor le sunt oferite mesaje publicitare în funcție de preferințe.

De asemenea, pagina noastră de internet utilizează așa-numite plugin-uri de la operatorii de reţele sociale (de ex. Facebook, Twitter, ş.a.m.d.), marcate ca atare. La accesarea paginilor noastre de internet care conţin un plugin de reţea socială, browser-ul dvs. va realiza o conectare directă la serverul operatorului reţelei sociale. În cazul în care interacţionaţi cu plugin-ul, informaţia respectivă este transmisă operatorului de reţea socială şi este salvată acolo.

Vă rugăm să rețineți, www.replicaonline.ro nu îşi asumă răspunderea pentru procedurile și felul în care alte site-uri partenere respectă regulamentele de protecţie a datelor.

Despre newsletter, utilizatori, comentarii

În situația în care vă abonați la serviciul de newsletter al site-ului www.replicaonline.ro , datele dvs. sunt utilizate atât în scopuri promoționale și de marketing, cât mai ales pentru comunicarea cu dvs., respectiv pentru transmiterea noutăților ce țin de subiectele pe care le publicăm. Vă rugăm să rețineți că utilizarea încetează de îndată ce renunţați la serviciul newsletter.

La înregistrarea ca utilizator pe site colectăm: nume, prenume, pseudonimul ales, e-mail, precum și – în situația în care achiziționați servicii suplimentare – datele ce derivă din obligațiile legale, financiar-contabile.

Vă puteți dezabona şi reabona oricând la site-ul nostru. Aveți posibilitatea să renunțați la newsletter oricând, ușor prin trimiterea unui e-mail cu titlul dezabonare la adresa de mail replicapres@yahoo.com.

Dacă vă implicați în activitate publică pe site, cum ar fi comentarii la articole, orice astfel de informație poate fi citită, colectată sau folosită de alții. Vă rugăm să fiți atenți la ce postați și la ce informații oferiți deoarece utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor și își asumă eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale impotriva celor publicate.

În cazul în care obținem datele dvs. cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrare cât mai curând posibil.

Pentru informații sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteti adresa reprezentanților site-ului www.replicaonline.ro, la adresa de mail replicapres@yahoo.com.

Atentie! NU se supune regulamentului GDPR

Atenţie! Datele personale cuprinse în articolele, știrele, informațiile publicate în articolele jurnalistice NU fac obiectul dreptului de ștergere, conform legislației europene și naționale, prelucrarea în scopuri junalistice sau de arhivare în interes public făcând parte din excepțiile prevăzute „pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare şi la informare” de către Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.

Stocarea şi prelucrarea datelor cu caracter personale

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate și păstrate, luăm în considerare durata contractuală până la îndeplinirea obligațiilor contractuale, respectiv a scopului și termenele de arhivare prevăzute de dispozițiile legale în materie. Dacă doriți mai multe informații despre cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa replicapres@yahoo.com.

În cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în temeiul consimțământului dvs., aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dvs., cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Securitatea datelor

Pagina noastră de internet este protejata prin măsuri tehnice şi organizatorice împotriva accesului, modificării sau difuzării datelor dvs. de către persoane neautorizate, precum şi împotriva pierderii sau distrugerii datelor dvs.

Întrebări, sugestii și reclamații

Dacă aveți întrebări referitoare la protecția datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la paginile noastre de internet, vă rugăm să ne contactați la adresa replicapres@yahoo.com.

luni, 13 mai 201967851
mai mult...Replica
26 noi 00:36ReplicaO BĂTRÂNĂ de 103 ani, din Mangalia, mai PUTERNICĂ decât COVID-19

De la izbucnirea pandemiei de coronavirus s-a văzut că acesta afectează mai ales bătrânii și bolnavii cronici....3129

26 noi 00:16ReplicaVergil CHIŢAC: Ne place, nu ne place, cred că şi ARHIEPISCOPIA trebuie să RESPECTE legea1656
26 noi 00:00ReplicaREPLICA a avut DREPTATE! Dan LEU, arh. ŞEF la Constanţa, de săptămâna viitoare1147
26 noi 00:31ReplicaDevenit bodyguardul lui Becali, Balaban vrea să-și SPELE „PĂCATELE“

Nelu Mihai Balaban vrea să-și spele păcatele. Mai exact, acesta a depus o cerere de reabilitare judecătorească,...1488

26 noi 00:30ReplicaStelian Ion, USR-PLUS: NU facem ALIANŢĂ cu PSD: este o INTOXICARE350
26 noi 00:11ReplicaO MACARA este „UITATĂ” de OPT ani pe Duiliu Zamfirescu798
26 noi 00:28ReplicaUN CONTAINER FANTOMĂ se "BRONZEAZĂ" pe PLAJA din Faleză Nord

Un container zace nestingherit pe plaja din Faleză Nord. Acesta pare să fie o enigmă pentru autorități. Nimeni nu...742

26 noi 00:00ReplicaPROMENADA Ştefan cel Mare arată ca după RĂZBOI609
26 noi 00:25ReplicaSTAREA DE SĂNĂTATE a lui Mihai Budeanu este în continuare CRITICĂ1393
26 noi 00:00ReplicaVirginia UZUN NU are VOIE să se ÎNTOARCĂ la SPIT

Decizie definitivă pentru Virginia Uzun, fosta șefă a SPIT Constanța. În 2019 aceasta a fost achitată în dosarul...930

26 noi 00:00ReplicaFostul PRIMAR din CIOBANU speră ca PRESCRIPŢIA faptelor să-l SCAPE de CONDAMNARE536
26 noi 00:00ReplicaVIDEO! Trotuarele Constanței, SPĂLATE cu DETERGENT641
Vremea
2.7°2.7° - 7.1° joi, 26 noiembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 80%
Vânt: 2.98 m/s
Presiune: 1025 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
26 noi 00:00SportChampions League: Atalanta, victorie pe terenul lui Liverpool 2-0

Atalanta a reușit surpriza serii de Champions League și a câștigat, scor 2-0, partida disputată pe terenul celor de...250

26 noi 00:00SportManchester City s-a calificat în optimile Ligii Campionilor, după ce a învins-o pe Olympiakos Pireu cu scorul de 1-0

Manchester City s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe...209

26 noi 00:00SportComisia de Disciplină a FRF i-a suspendat câte două jocuri pe Frăsinescu şi Pleşca

Fundaşul Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi) şi portarul Răzvan Pleşca (Gaz Metan Mediaş) au primit fiecare câte două...202

26 noi 00:00SportUEFA a anunţat victoria la 'masa verde' a naţionalei de fotbal a Elveţiei împotriva Ucrainei (3-0)

UEFA a anunţat miercuri victoria la ''masa verde'' a naţionalei de fotbal a Elveţiei împotriva Ucrainei (3-0), după...234

Local
26 noi 00:03LocalTRANSPORTUL de persoane, verificat de POLIȚIA ROMÂNĂ și I.S.C.T.R.

Polițiștii rutieri desfășoară, la nivel național, sub coordonarea Direcției Rutiere, împreună cu inspectori din...577

26 noi 00:01LocalSLUJBĂ la biserica din TOMIS PLUS, SPARTĂ de polițiști și jandarmi: enoriașii, fără MĂȘTI

Polițiștii Secției 2, miercuri, 25 noiembrie, în jurul orei 9.30, au fost sesizați cu privire la faptul că, în...2148

26 noi 00:02LocalLocalitățile EFORIE și LAZU, la un pas de CARANTINĂ

927

26 noi 00:01LocalPERCHEZIȚII la primarul din Băneasa

Percheziții în județul Constanța. Mai exact, oamenii legii au descins la domiciliile primarului (Paul Coliș) din...3284

26 noi 00:01LocalInfracțiuni la regimul rutier, depistate de polițiști

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 40 de ani,...540

26 noi 00:03LocalAutobuzele CT BUS vor CIRCULA NORMAL de 1 Decembrie

CT BUS anunță publicul călător că, în perioada 30 noiembrie 2020 - 01 decembrie 2020 autobuzele vor circula...344

26 noi 00:03LocalPreședintele CJ, Mihai Lupu, întâlnire de lucru cu rectorii universităților din Constanța

Miercuri, 25 noiembrie 2020, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a avut o întâlnire de lucru cu...1248

26 noi 00:04LocalPrimăria Constanţa a PIERDUT procesul intentat Curţii de Conturi

Primăria Constanţa a pierdut procesul intentat Curţii de Conturi! În urma unui control al auditorilor, din 2014,...1158

26 noi 00:04LocalŞefă de promoţie la Colegiul „Mircea cel Bătrân“, prima pe ţară la examenul de rezidenţiat

7737

Politică
26 noi 23:49PoliticăKlaus Iohannis: Nu voi impune lockdown după alegerile parlamentare

Președintele Klaus Iohannis a ținut să precizeze faptul că nu se va pune problema instaurării stării de urgență,...528

26 noi 23:30PoliticăIohannis: „Parada de 1 Decembrie a fost anulată. Va fi o ceremonie restrânsă la Arcul de Triumf“

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, într-o conferință de presă, la Palatul Cotroceni, despre ce se va...355

26 noi 23:29PoliticăVERGIL CHIȚAC discuție online cu AMBASADORUL Republicii Finlanda în România

437

26 noi 23:24PoliticăLIVE! Interviu cu STELIAN ION

Stelian Ion, candidat din partea Alianţei USR Plus pentru Camera Deputaţilor, vorbeşte, într-un interviu acordat...373

26 noi 21:38PoliticăPremierul Orban și ministrul Economiei, decizie după ședința cu reprezentanții HORECA

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Economiei, Virgil Popescu, s-au întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii HoReCa,...926

26 noi 21:36PoliticăMircea Dobre, Pro România: „Maximă ipocrizie: au lăsat afacerile deschise, dar au închis oamenii, ca să nu mai dea niciun ban“

899

Interviuri
10 noi 00:38InterviuriSTELIAN ION: Procurorii trebuie SCOȘI de sub AUTORITATEA ministrului JUSTIȚIEI! Video

Stelian Ion este candidatul USR-PLUS pentru un loc în Camera Deputaților. Nu este nou în domeniu, iar proiectele...2433

10 noi 00:39InterviuriLucian Lungoci: Îi reproșez lui FĂGĂDĂU lipsa de COMUNICARE cu membrii PSD! Video

Lucian Lungoci, președintele interimar al Organizației Municipale a PSD Constanța, este candidatul PSD pentru Camera...2687

7 noi 00:09InterviuriMircea DOBRE: DEZASTRUL COVID este CREAT, în mod ARTIFICIAL, de cei care conduc această ţară

4409

6 noi 00:11InterviuriSorin Andrei, candidat USR-PLUS la SENAT: Constanța a ajuns un ORAȘ fără VIZIUNE strategică! Video

Sorin Andrei candidează, din partea USR-PLUS, pentru un loc în Senat. Economist de meserie, a avut o traiectorie...2634

5 noi 17:06InterviuriMarian Crușoveanu: La PNL, listele pentru PARLAMENTARE nu s-au făcut cu POLIŢIŞTII şi JANDARMII la uşă

Marian Crușoveanu, consilier județean PNL și candidat pentru Camera Deputaților, este unul dintre cei mai activi...2706

31 oct 00:38InterviuriDorin Opreanu, PNL: PSD va PIERDE detașat ALEGERILE și face ORICE să le AMÂNE! Video

3066

Monden
26 noi 00:00MondenMiley Cyrus a căzut din nou pradă drogurilor. Afirmațiile controversate ale artistei

Ea recunoaște că s-a drogat la greu în această perioadă. Dar se jură că, de două săptămâni, a reușit să nu...236

26 noi 00:00MondenPrinţul Harry, desemnat cel mai sexy membru al unei familii regale, potrivit revistei People

Prinţul Harry a fost desemnat "cel mai sexy membru al unei familii regale" de cititorii revistei People. Ducele de...195

26 noi 20:49MondenThe Weeknd acuză Recording Academy de „corupţie“ după ce nu a primit nicio nominalizare la Grammy Awards 2021

192

26 noi 00:00MondenMeryl Streep şi Eurovision se „strecoară“ pe lista nominalizărilor la Grammy Awards 2021

Beyonce, Taylor Swift şi Dua Lipa domină lista artiştilor care au primit marţi seară cele mai multe nominalizări...199

26 noi 00:00MondenO biografie a trupei Beatles, recompensată cu premiul Baillie Gifford pentru nonficţiune

Craig Brown a fost recompensat marţi cu premiul Baillie Gifford, prestigioasă distincţie britanică pentru volume de...196

26 noi 00:00MondenGrammy Awards 2021: Beyonce a primit cele mai multe nominalizări

182

Mapamond
26 noi 00:00MapamondBrazilia: Cel puţin 37 de morţi şi 15 răniţi în urma unei coliziuni între un autocar şi un camion

O coliziune între un camion şi un autocar a provocat moartea a cel puţin 37 de persoane şi rănirea altor 15,...221

26 noi 00:00MapamondExplozie pe un petrolier grec sub pavilion maltez, ancorat într-un port saudit

Un petrolier grecesc sub pavilion maltez care era acostat în portul Al Shuqaiq din Arabia Saudită a fost avariat în...265

26 noi 01:11MapamondCoronavirus: Italia a raportat 25.853 de noi cazuri şi 722 decese în ultimele 24 de ore

307

Sănătate
26 noi 00:00Sănătate10 greșeli care îți îngrașă părul și ce presupune un tratament pentru păr gras

Părul tău se îngrașă foarte repede și simți nevoia să îl speli zilnic? Ei, bine, specialiștii susțin că de...197

26 noi 00:00SănătateAfecțiuni cutanate declanșate sau agravate de frig

Venirea frigului aduce cu sine o gama largă de neplăceri pentru organism. Pe lângă disconfortul psihologic,...198

26 noi 00:00SănătateTopul alimentelor utile în răceală. Recomandări și contraindicații

184

26 noi 00:00SănătateLipsa de magneziu: care sunt simptomele?

Cauzele deficitului de magneziu variază, de la aportul alimentar inadecvat la pierderea de magneziu din organism. Care...215

26 noi 00:00SănătateCât de periculoasă poate fi hepatita A?

Dintre formele de infecție virală cu virusurile hepatitice, hepatita A este considerată cea mai ușoară, în termeni...195

26 noi 00:00SănătateCe boli influențează mirosul corporal?

Schimbările în ceea ce privește mirosul corporal nu sunt de obicei motive de îngrijorare, fiind adesea rezultatul...212

26 noi 00:00SănătateSuc de roșii: cum îl poți prepara acasă și de ce să-l consumi?

Sucul de roșii poate fi preparat în casă și, pe lângă faptul că are un gust bun, este deosebit de bogat în...197

26 noi 00:00SănătateSmochine - 5 beneficii pentru organism

Smochinele și frunzele de smochin sunt pline de substanțe nutritive care oferă o varietate de beneficii potențiale...194

26 noi 01:12SănătateCând şi cum vor deveni disponibile vaccinurile anti-COVID-19?

517

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT