rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 30 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Politica de confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor

www.replicaonline.ro, cu sediul în Constanta, Str. Aurora nr. 2, bl. PF3, parter, tel./fax 0241/612330, email: replicapres@yahoo.com, vă informează cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectează şi le utilizează în timpul vizitării de către dvs. a site-ul nostru web www.replicaonline.ro.

Prin continuarea navigării pe site, sunteți de accord, ați luat la cunoștință și ați înțeles Termenii și condițiile de folosire a acestuia, adaptate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal se referă la orice informaţii referitoare la o persoană fizică, pe care o comunicaţi sau pe care o primim sau colectăm, precum: numele şi datele de contact (de ex. adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail), informaţii privind solicitările dvs. şi relaţia profesională pe care o aveţi cu noi, precum şi informaţii referitoare la ora, scopul şi, dacă este cazul, locul în care utilizaţi site-ul nostru web www.replicaonline.ro.

Colectăm şi utilizăm date cu caracter personal numai în măsura permisă prin lege sau dacă ne-aţi acordat consimţământul prealabil în acest sens. Vă asigurăm că datele dvs personale nu au fost şi nici nu vor fi folosite în alt scop decât acela de a vă ţine la curent cu noutăţile noastre.

Site-ul www.replicaonline.ro conține și link-uri către alte site-uri. Dacă dați click pe un articol de pe un alt site promovat de noi, nu răspundem pentru setările lor de intimitate. Vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate în momentul când citiți informații de pe acestea.

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispoziţiile Legii nr. 677/2001 și Regulamentul UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, precum şi dispoziţiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

În legătură cu toate solicitările legate de datele dvs., de protecţia datelor în cadrul www.replicaonline.ro sau orice întrebare / reclamație pot fi adresate în scris, la adresa de e-mail: replicapres@yahoo.com.

Ce informații colectăm despre dumneavoastră

www.replicaonline.ro solicită utilizatorilor site-ului datele personale minime impuse de exercitarea dreptului la libera exprimare și la informare (nume, prenume și adresa de e-mail validă pentru abonarea la newsletter).

Ce sunt cookie-urile?

Pentru îmbunătățirea activității dvs. pe site, site-ul www.replicaonline.ro foloseste cookie-uri.

Cookie-urile sunt mici fişiere text care sunt salvate de browser-ul dvs. de internet şi servesc pentru a face pagina noastră de internet sa fie mai uşor de utilizat, mai eficientă şi mai sigură. Cookie-urile nu cauzează daune computerului dvs. şi nu conţin viruşi. Puteţi împiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a browser-ului dvs. Vă rugăm să țineți însă cont, că, în situația în care împiedicați instalarea de cookie-uri pe dispozitivele dvs., se poate întâmpla să nu puteţi utiliza toate funcţiile paginii noastre de internet.

Cookie-urile salvează în special setările alese de dvs. De asemenea, cookie-urile sunt utilizate în scop statistic. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Cookie-uri de măsurare a traficului – pentru recunoașterea și numărarea vizitatorilor, respectiv pentru analizarea felului în care se deplasează vizitatorii în site când îl folosesc. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează site-ul.

Cookie-uri de funcționalitate - pentru a vă recunoaște când vă întoarceți la site. Acest lucru ne permite să personalizăm conținutul nostru pentru dvs.

Cookie de targetare – înregistrează vizita dvs pe site, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care ați dat click. Vom folosi aceste informații pentru a face conținutul site-ului și mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, există posibilitatea de a împărtăși aceste informații unor terțe părți, tot în scopul de a face site-ul mai relevant pentru dvs.

Cookie-uri de optimizare - permit urmărirea în timp real a conversiei utilizatorilor din diverse canale de marketing pentru a evalua eficiența acestora. În anumite situații, site-urile pot rula cookie-uri pentru parteneri, care oferă partenerilor noștri metrici de convesie pentru a-și putea optimiza eforturile de marketing plătite.

Pe lângă cookie-urile proprii, este posibil să folosim și alte cookie-uri terță parte pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului și pentru a îmbunătăți eforturile de marketing. De asemenea, unele cookie-uri urmăresc comportamentul utilizatorului pe site, permițând o mai bună înțelegere a obiceiurilor de utilizare.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online, ci doar că în afișarea acestora nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dvs., evidenţiate prin comportamentul de navigare.

Cine și când are acces la datele dvs.?

Vă rugăm să rețineți că informațiile colectate sunt destinate numai utilizării de către www.replicaonline.ro şi nu sunt comunicate altor terte persoane, exceptie făcând autoritățile abilitate de lege, în cadrul unei investigații pentru activități ilegale, dar doar în baza unui mandat legal.

De precizat că www.replicaonline.ro utilizează servicii de newsletter, de analiză și auditare a traficului, ce utilizează cookie-uri prin care sunt generate numai informaţii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet, ca de pildă Google Analytics, Trafic.ro, dar și servicii de publicitate online, publicitate programatică, de exemplu Google Adsense și altele similare, în baza căruia utilizatorilor le sunt oferite mesaje publicitare în funcție de preferințe.

De asemenea, pagina noastră de internet utilizează așa-numite plugin-uri de la operatorii de reţele sociale (de ex. Facebook, Twitter, ş.a.m.d.), marcate ca atare. La accesarea paginilor noastre de internet care conţin un plugin de reţea socială, browser-ul dvs. va realiza o conectare directă la serverul operatorului reţelei sociale. În cazul în care interacţionaţi cu plugin-ul, informaţia respectivă este transmisă operatorului de reţea socială şi este salvată acolo.

Vă rugăm să rețineți, www.replicaonline.ro nu îşi asumă răspunderea pentru procedurile și felul în care alte site-uri partenere respectă regulamentele de protecţie a datelor.

Despre newsletter, utilizatori, comentarii

În situația în care vă abonați la serviciul de newsletter al site-ului www.replicaonline.ro , datele dvs. sunt utilizate atât în scopuri promoționale și de marketing, cât mai ales pentru comunicarea cu dvs., respectiv pentru transmiterea noutăților ce țin de subiectele pe care le publicăm. Vă rugăm să rețineți că utilizarea încetează de îndată ce renunţați la serviciul newsletter.

La înregistrarea ca utilizator pe site colectăm: nume, prenume, pseudonimul ales, e-mail, precum și – în situația în care achiziționați servicii suplimentare – datele ce derivă din obligațiile legale, financiar-contabile.

Vă puteți dezabona şi reabona oricând la site-ul nostru. Aveți posibilitatea să renunțați la newsletter oricând, ușor prin trimiterea unui e-mail cu titlul dezabonare la adresa de mail replicapres@yahoo.com.

Dacă vă implicați în activitate publică pe site, cum ar fi comentarii la articole, orice astfel de informație poate fi citită, colectată sau folosită de alții. Vă rugăm să fiți atenți la ce postați și la ce informații oferiți deoarece utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor și își asumă eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale impotriva celor publicate.

În cazul în care obținem datele dvs. cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrare cât mai curând posibil.

Pentru informații sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteti adresa reprezentanților site-ului www.replicaonline.ro, la adresa de mail replicapres@yahoo.com.

Atentie! NU se supune regulamentului GDPR

Atenţie! Datele personale cuprinse în articolele, știrele, informațiile publicate în articolele jurnalistice NU fac obiectul dreptului de ștergere, conform legislației europene și naționale, prelucrarea în scopuri junalistice sau de arhivare în interes public făcând parte din excepțiile prevăzute „pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare şi la informare” de către Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.

Stocarea şi prelucrarea datelor cu caracter personale

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate și păstrate, luăm în considerare durata contractuală până la îndeplinirea obligațiilor contractuale, respectiv a scopului și termenele de arhivare prevăzute de dispozițiile legale în materie. Dacă doriți mai multe informații despre cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa replicapres@yahoo.com.

În cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în temeiul consimțământului dvs., aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dvs., cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Securitatea datelor

Pagina noastră de internet este protejata prin măsuri tehnice şi organizatorice împotriva accesului, modificării sau difuzării datelor dvs. de către persoane neautorizate, precum şi împotriva pierderii sau distrugerii datelor dvs.

Întrebări, sugestii și reclamații

Dacă aveți întrebări referitoare la protecția datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la paginile noastre de internet, vă rugăm să ne contactați la adresa replicapres@yahoo.com.

luni, 13 mai 20196238
mai mult...Replica
30 mai 11:53ReplicaReguli privind redeschiderea teraselor de la 1 iunie: Maxim 4 persoane la o masă

Normele care trebuie respectate la redeschiderea teraselor au fost publicate în Monitorul Oficial. În Monitorul...520

30 mai 00:12ReplicaClubul Princess din Mamaia, la un pas de INSOLVENȚĂ2250
30 mai 00:13ReplicaPrimăria Constanţa, acuzată că a ASCUNS o plângere legată de PUZ-ul lui Secărea1941
30 mai 00:16ReplicaTomis Pub din Centrul Vechi a furat startul şi a deschis mai devreme

Chiar dacă redeschiderea teraselor a fost stabilită pentru data de 1 iunie, unii s-au gândit să fure startul şi să...3169

30 mai 00:14ReplicaVIDEO! O tânără BOLNAVĂ psihic, care comunică doar prin ţipete, trăieşte într-o cocioabă de lângă Eforie1333
30 mai 00:00ReplicaFostul prefect Jeacă s-a “lipit” de un loc călduţ în CA al Spitalului de Pneumoftiziologie1103
30 mai 10:03ReplicaGala OSS Fighters din Mamaia, sub semnul întrebării în acest an

Activităţile de pregătire fizică a sportivilor se pot desfăşura în bazine acoperite sau aflate în aer liber,...435

30 mai 09:02ReplicaAnton Traian Antoniadis: Comunitatea Elenă nu a luat 1 leu de la Primăria Constanţa538
30 mai 00:00ReplicaS-a schimbat modificarea sau s-a modificat schimbarea cu sezlongurile de pe plajă?810
30 mai 00:00ReplicaPloi și vijelii în minivacanța de 1 iunie, la malul mării

Specialiștii de la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea nu au vești prea bune pentru acest final de săptămână,...908

30 mai 00:00ReplicaCe măsuri s-au luat împotriva chiriaşilor din Henri Coandă care au falsificat documente pentru a primi casă1440
30 mai 00:06ReplicaI-a dat foc la gard vânzătoarei pentru că nu a vrut să îi dea băutură pe datorie930
Vremea
19.5°19° - 19.5° sâmbătă, 30 mai 2020
ConstanțaUmiditate: 54%
Vânt: 5.1 m/s
Presiune: 1011 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
30 mai 00:00SportCare este cel mai valoros club de fotbal din lume

Real Madrid este pentru al doilea an consecutiv cel mai valoros club de fotbal din lume, potrivit unui studiu realizat...306

30 mai 00:07SportFarul are cea mai bună situație financiară din ultimii 12 ani

Managerul clubului FC Farul Constanța, Tiberiu Curt, a făcut câteva precizări în legătură cu articolele apărute...483

30 mai 00:00SportTehnicianul echipei Leicester City, Brendan Rodgers, a declarat că a avut coronavirus şi a învins boala

Tehnicianul echipei Leicester City, Brendan Rodgers, a declarat că a avut coronavirus şi a învins boala, relatează...235

30 mai 00:00SportGruparea Gaziantep, la care activează Marius Şumudică, Alin Toşca şi Alexandru Maxim, a anunţat că un angajat al clubului a fost testat pozitiv cu coronavirus

Gruparea Gaziantep FK, la care activează Marius Şumudică, Alin Toşca şi Alexandru Maxim, a anunţat, vineri, că un...240

Local
30 mai 22:34LocalCOVID-19: 279 de cazuri la Constanţa

Până astăzi, 29 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.982 de cazuri de persoane infectate cu virusul...1058

30 mai 22:35LocalȘedința ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia: 11 proiecte aprobate

Joi, 28 mai 2020, la Primăria Municipiului Medgidia s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului Local Municipal....566

30 mai 22:28LocalOFICIAL. Parchetul Tribunalului, precizări despre dosarul șefului pazei de la Flora și al agentului de la Penitenciarul Poarta Albă

1874

30 mai 22:32LocalPrinși BEȚI la volan și FĂRĂ permise de conducere

Polițiștii din cadrul Secției 2 și jandarmi ai G.J.M. Tomis, la data de 28 mai a.c., în jurul orei 16.00, au...777

30 mai 22:33LocalCondamnați la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă, la data de 28 mai a.c., au identificat un bărbat, de 31 de ani,...732

30 mai 22:33LocalGrădina de Vară 'Farul' din Mangalia - reabilitată cu fonduri UE

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, recent, sursele de finanțare pentru modernizarea Grădinii de Vară...1204

30 mai 22:29LocalDoi tineri au încercat să facă un 'cocktail Molotov' din petarde ca să-și incendieze socrul

Cei doi tineri din comuna Călărași, răniți de explozia unor petarde ar fi încercat să pregătească un...837

30 mai 22:30LocalSpecialiștii dau PONTUL: Cum sună ANUNȚURILE de angajare care se vor dovedi a FI ȚEPE

Specialiștii atrag atenția asupra anunțurilor de angajare care se pot dovedi a fi țepe. Un milion de români au...921

30 mai 23:10LocalPopescu: Colaborarea cu compania chineză pentru Unităţile 3 şi 4 de la Cernavodă nu a progresat

732

Politică
30 mai 00:00PoliticăPreşedintele Iohannis a semnat decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului general Ioan Buda

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului...229

30 mai 00:00PoliticăTurcan: Guvernul a adoptat procedura ce va permite elevilor să folosească gratuit transportul public pentru a merge la şcoală

Guvernul a adoptat procedura detaliată care le va permite elevilor "să folosească gratuit transportul public pentru a...235

30 mai 00:01PoliticăSONDAJ IMAS. PRO România lui PONTA a ajuns la 11%

1024

Interviuri
16 mai 00:50InterviuriEugen Teodorovici: Eu sunt, de fapt, preşedintele PSD

România a intrat într-o nouă etapă din data de 15 mai. Starea de alertă a fost instituită oficial de către...3604

16 mai 13:45InterviuriVictor Ponta: Am înțeles, cu mintea mea de social-democrat, că nu sunt bani pentru măsuri sociale dacă nu merge economia privată

România a ieșit oficial din starea de urgență, intrând, de azi, în starea de alertă. Astfel, despre începutul...3199

13 mai 00:12InterviuriVIDEO! Babu este un laș dacă a avut curajul să lovească o femeie!

5234

8 mai 23:16InterviuriCabinetele stomatologice sunt obligate să mărească prețurile după 15 mai VIDEO

După două luni în care au fost închise din cauza epidemiei și a stării de urgență, cabinetele stomatologice se...7283

6 mai 00:26InterviuriPrefectul Niculescu: Din 605 carantinați la Constanța, 21 aveau Coronavirus! VIDEO

Prefectul George Niculescu, numit în funcție la finele lui 2019, a apucat vremuri greu încercate. Și ne referim la...3297

29 apr 00:26InterviuriProcurorul Teliceanu: dacă minți în adeverință, riști să te alegi cu ani grei de pușcărie! Video

4061

Monden
30 mai 00:00MondenConcertul special „One World: Together at Home“ a stabilit două recorduri

Reprezentaţii Guinness World Records au anunţat că evenimentul special ''One World: Together at Home'', difuzat la...203

30 mai 00:00MondenLady Gaga lansează „Chromatica“ şi se reafirmă ca regină a electropop-ului

Lady Gaga a lansat vineri "Chromatica", cel de-al şaselea său album de studio care are ca tematică universul...214

30 mai 00:00MondenStudioul Paramount pregăteşte o continuare la filmul „Sonic the Hedgehog“

207

30 mai 00:00MondenMTV Video Music Awards ar putea avea loc sub forma unui show live

Reprezentanţii postului MTV poartă discuţii în această perioadă cu numeroase agenţii guvernamentale şi din...199

30 mai 00:00MondenFostul membru ABBA Björn Ulvaeus este noul preşedinte al CISAC

Compozitorul suedez Björn Ulvaeus şi fost membru al celebrei trupe ABBA a fost ales preşedinte al Confederaţiei...237

30 mai 00:00MondenFostul membru ABBA Björn Ulvaeus este noul preşedinte al CISAC

198

Mapamond
30 mai 00:00MapamondCoronavirus: Spania trece de luni într-o nouă fază a măsurilor de relaxare

Spania va continua luni aprofundarea măsurilor de relaxare care vor permite unui procent de 70% din populaţie să...209

30 mai 00:00MapamondCel mai bătrân bărbat din lume, britanicul Bob Weighton, a murit la vârsta de 112 ani

Britanicul Bob Weighton, recunoscut de Guinness Book of Records drept decanul de vârstă al umanităţii, a murit joi...226

30 mai 00:00MapamondCoronavirus: 1.297 de decese în SUA în ultimele 24 de ore

209

30 mai 00:00MapamondBoris Johnson anunţă noi măsuri de relaxare în Regatul Unit de săptămâna viitoare

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anunţat joi o nouă relaxare a restricţiilor impuse pentru limitarea...210

30 mai 00:00MapamondProtest al angajaţilor medicali la Paris: „Vrem bani, nu medalii“

Sute de angajaţi medicali au demonstrat joi în faţa unui spital din Paris pentru a cere salarii mai mari şi mai...233

30 mai 00:00MapamondSpitalele californiene se luptă cu greutăţile financiare după ce s-au pregătit pentru un val epidemic care nu a venit

228

Sănătate
30 mai 00:00SănătateCum îți întărești sistemul imunitar după infecții respiratorii repetate

Rezistența sistemului imunitar ca răspuns la infecțiile respiratorii se schimbă permanent, în funcție de istoricul...220

30 mai 17:56SănătateTraiul în zone aglomerate crește riscul de boli neurologice

Locuirea în apropierea străzilor aglomerate sau a autostrăzilor crește riscul de demență, Parkinson, Alzheimer și...215

30 mai 00:00SănătateImunoterapia sublinguală ar putea vindeca alergia la arahide

198

30 mai 00:00SănătateAlzheimer: au microbii un rol esențial în dezvoltarea bolii?

Prezența anumitor agenți infecțioși pare să fie asociată cu boala Alzheimer, arată un studiu recent, oferind o...214

30 mai 00:00SănătateS-a descoperit celula care declanșează tremorul și cum poate fi controlată

Tremorul - cea mai frecventă tulburare de mișcare - este declanșat de o celulă care poate fi controlată,...223

30 mai 00:00SănătateUn compus anticancerigen, descoperit în frunzele de salcie

207

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT