rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 10 mai
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Politica de confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor

www.replicaonline.ro, cu sediul în Constanta, Str. Aurora nr. 2, bl. PF3, parter, tel./fax 0241/612330, email: replicapres@yahoo.com, vă informează cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectează şi le utilizează în timpul vizitării de către dvs. a site-ul nostru web www.replicaonline.ro.

Prin continuarea navigării pe site, sunteți de accord, ați luat la cunoștință și ați înțeles Termenii și condițiile de folosire a acestuia, adaptate în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal se referă la orice informaţii referitoare la o persoană fizică, pe care o comunicaţi sau pe care o primim sau colectăm, precum: numele şi datele de contact (de ex. adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail), informaţii privind solicitările dvs. şi relaţia profesională pe care o aveţi cu noi, precum şi informaţii referitoare la ora, scopul şi, dacă este cazul, locul în care utilizaţi site-ul nostru web www.replicaonline.ro.

Colectăm şi utilizăm date cu caracter personal numai în măsura permisă prin lege sau dacă ne-aţi acordat consimţământul prealabil în acest sens. Vă asigurăm că datele dvs personale nu au fost şi nici nu vor fi folosite în alt scop decât acela de a vă ţine la curent cu noutăţile noastre.

Site-ul www.replicaonline.ro conține și link-uri către alte site-uri. Dacă dați click pe un articol de pe un alt site promovat de noi, nu răspundem pentru setările lor de intimitate. Vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate în momentul când citiți informații de pe acestea.

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispoziţiile Legii nr. 677/2001 și Regulamentul UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, precum şi dispoziţiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

În legătură cu toate solicitările legate de datele dvs., de protecţia datelor în cadrul www.replicaonline.ro sau orice întrebare / reclamație pot fi adresate în scris, la adresa de e-mail: replicapres@yahoo.com.

Ce informații colectăm despre dumneavoastră

www.replicaonline.ro solicită utilizatorilor site-ului datele personale minime impuse de exercitarea dreptului la libera exprimare și la informare (nume, prenume și adresa de e-mail validă pentru abonarea la newsletter).

Ce sunt cookie-urile?

Pentru îmbunătățirea activității dvs. pe site, site-ul www.replicaonline.ro foloseste cookie-uri.

Cookie-urile sunt mici fişiere text care sunt salvate de browser-ul dvs. de internet şi servesc pentru a face pagina noastră de internet sa fie mai uşor de utilizat, mai eficientă şi mai sigură. Cookie-urile nu cauzează daune computerului dvs. şi nu conţin viruşi. Puteţi împiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a browser-ului dvs. Vă rugăm să țineți însă cont, că, în situația în care împiedicați instalarea de cookie-uri pe dispozitivele dvs., se poate întâmpla să nu puteţi utiliza toate funcţiile paginii noastre de internet.

Cookie-urile salvează în special setările alese de dvs. De asemenea, cookie-urile sunt utilizate în scop statistic. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

Cookie-uri de măsurare a traficului – pentru recunoașterea și numărarea vizitatorilor, respectiv pentru analizarea felului în care se deplasează vizitatorii în site când îl folosesc. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează site-ul.

Cookie-uri de funcționalitate - pentru a vă recunoaște când vă întoarceți la site. Acest lucru ne permite să personalizăm conținutul nostru pentru dvs.

Cookie de targetare – înregistrează vizita dvs pe site, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care ați dat click. Vom folosi aceste informații pentru a face conținutul site-ului și mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, există posibilitatea de a împărtăși aceste informații unor terțe părți, tot în scopul de a face site-ul mai relevant pentru dvs.

Cookie-uri de optimizare - permit urmărirea în timp real a conversiei utilizatorilor din diverse canale de marketing pentru a evalua eficiența acestora. În anumite situații, site-urile pot rula cookie-uri pentru parteneri, care oferă partenerilor noștri metrici de convesie pentru a-și putea optimiza eforturile de marketing plătite.

Pe lângă cookie-urile proprii, este posibil să folosim și alte cookie-uri terță parte pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului și pentru a îmbunătăți eforturile de marketing. De asemenea, unele cookie-uri urmăresc comportamentul utilizatorului pe site, permițând o mai bună înțelegere a obiceiurilor de utilizare.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online, ci doar că în afișarea acestora nu va mai putea ţine cont de preferinţele şi interesele dvs., evidenţiate prin comportamentul de navigare.

Cine și când are acces la datele dvs.?

Vă rugăm să rețineți că informațiile colectate sunt destinate numai utilizării de către www.replicaonline.ro şi nu sunt comunicate altor terte persoane, exceptie făcând autoritățile abilitate de lege, în cadrul unei investigații pentru activități ilegale, dar doar în baza unui mandat legal.

De precizat că www.replicaonline.ro utilizează servicii de newsletter, de analiză și auditare a traficului, ce utilizează cookie-uri prin care sunt generate numai informaţii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet, ca de pildă Google Analytics, Trafic.ro, dar și servicii de publicitate online, publicitate programatică, de exemplu Google Adsense și altele similare, în baza căruia utilizatorilor le sunt oferite mesaje publicitare în funcție de preferințe.

De asemenea, pagina noastră de internet utilizează așa-numite plugin-uri de la operatorii de reţele sociale (de ex. Facebook, Twitter, ş.a.m.d.), marcate ca atare. La accesarea paginilor noastre de internet care conţin un plugin de reţea socială, browser-ul dvs. va realiza o conectare directă la serverul operatorului reţelei sociale. În cazul în care interacţionaţi cu plugin-ul, informaţia respectivă este transmisă operatorului de reţea socială şi este salvată acolo.

Vă rugăm să rețineți, www.replicaonline.ro nu îşi asumă răspunderea pentru procedurile și felul în care alte site-uri partenere respectă regulamentele de protecţie a datelor.

Despre newsletter, utilizatori, comentarii

În situația în care vă abonați la serviciul de newsletter al site-ului www.replicaonline.ro , datele dvs. sunt utilizate atât în scopuri promoționale și de marketing, cât mai ales pentru comunicarea cu dvs., respectiv pentru transmiterea noutăților ce țin de subiectele pe care le publicăm. Vă rugăm să rețineți că utilizarea încetează de îndată ce renunţați la serviciul newsletter.

La înregistrarea ca utilizator pe site colectăm: nume, prenume, pseudonimul ales, e-mail, precum și – în situația în care achiziționați servicii suplimentare – datele ce derivă din obligațiile legale, financiar-contabile.

Vă puteți dezabona şi reabona oricând la site-ul nostru. Aveți posibilitatea să renunțați la newsletter oricând, ușor prin trimiterea unui e-mail cu titlul dezabonare la adresa de mail replicapres@yahoo.com.

Dacă vă implicați în activitate publică pe site, cum ar fi comentarii la articole, orice astfel de informație poate fi citită, colectată sau folosită de alții. Vă rugăm să fiți atenți la ce postați și la ce informații oferiți deoarece utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor și își asumă eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale impotriva celor publicate.

În cazul în care obținem datele dvs. cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrare cât mai curând posibil.

Pentru informații sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteti adresa reprezentanților site-ului www.replicaonline.ro, la adresa de mail replicapres@yahoo.com.

Atentie! NU se supune regulamentului GDPR

Atenţie! Datele personale cuprinse în articolele, știrele, informațiile publicate în articolele jurnalistice NU fac obiectul dreptului de ștergere, conform legislației europene și naționale, prelucrarea în scopuri junalistice sau de arhivare în interes public făcând parte din excepțiile prevăzute „pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare şi la informare” de către Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul GDPR), care a intrat în vigoare pe 25 mai 2018.

Stocarea şi prelucrarea datelor cu caracter personale

Pentru a determina perioada pentru care datele personale vor fi prelucrate și păstrate, luăm în considerare durata contractuală până la îndeplinirea obligațiilor contractuale, respectiv a scopului și termenele de arhivare prevăzute de dispozițiile legale în materie. Dacă doriți mai multe informații despre cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa replicapres@yahoo.com.

În cazul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în temeiul consimțământului dvs., aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dvs., cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

Securitatea datelor

Pagina noastră de internet este protejata prin măsuri tehnice şi organizatorice împotriva accesului, modificării sau difuzării datelor dvs. de către persoane neautorizate, precum şi împotriva pierderii sau distrugerii datelor dvs.

Întrebări, sugestii și reclamații

Dacă aveți întrebări referitoare la protecția datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la paginile noastre de internet, vă rugăm să ne contactați la adresa replicapres@yahoo.com.

luni, 13 mai 2019133565
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
mai mult...Replica
10 mai 23:46ReplicaPRIMARUL din COGEALAC, Cati HRISTU, face din nou AFACERI cu EOLICA Dobrogea

Cati Hristu se întoarce în afacerile cu Eolica Dobrogea SRL, chiar dacă pentru acestea a fost chiar și arestat și...363

10 mai 23:43ReplicaDIRECTORUL economic al Aeroportului Kogălniceanu, SUPĂRAT că NU a primit BANII pe CONCEDIU!435
10 mai 00:28ReplicaCristian RADU, ACUZAT că stă de VORBĂ cu oamenii doar în CAMPANIE!275
10 mai 00:06ReplicaCozmin Gușă îl bagă în p... mă-sii pe Cristian Tudor Popescu. VIDEO

Analistul politic Cozmin Gușă a fost invitat la o emisiune la DC News în cadrul căreia a vorbit despre gazetarul...1175

10 mai 00:08ReplicaPLAJELE lățite din MAMAIA fac SENZAȚIE: Pot CONCURA cu cele din CARAIBE!488
10 mai 00:08ReplicaFostul PRIMAR din Hârșova, Tudor NĂDRAG, este 'VÂNAT' de ANAF231
10 mai 23:26ReplicaMOTIVELE din cauza cărora unii NU se VACCINEAZĂ!

În plină campanie de vaccinare împotriva COVID-19, unii constănțenii încă sunt împotriva acestui mod de...381

10 mai 00:17ReplicaGROAZĂ pe ȘOSELE, BLAJINII au avut PRIORITATE282
10 mai 00:15ReplicaCOPACII din EFORIE, MUTILAȚI de ADMINISTRAȚIA LOCALĂ!226
10 mai 23:08ReplicaUn român CONDAMNAT în Italia pentru trafic de persoane, TRANSFERAT în țară!

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a înaintat Curții de Apel Constanța documentele privind pe Șaban...230

10 mai 00:12ReplicaCaptură impresionantă de ȚIGĂRI de contrabandă, CONFISCATĂ de POLIȚIA de Frontieră!240
10 mai 23:02ReplicaUn tânăr s-a RĂSTURNAT cu MAȘINA la MANGALIA!1412
Vremea
6.3°6.3° - 8.9° luni, 10 mai 2021
ConstanțaUmiditate: 84%
Vânt: 2.35 m/s
Presiune: 1026 milibari

Loto
6/4940312414347
5/4034291821422
joker5293814239
Horoscop
mai mult...SPSportRT
10 mai 00:00SportGură mare de oxigen pentru Cagliari, echipa lui Răzvan Marin (3-1 vs Benevento)

Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, a obţinut o victorie foarte importantă în lupta pentru evitarea retrogradării,...158

10 mai 00:00Sport​EHF European League: Minaur Baia Mare a cucerit medalia de bronz (33-31 vs Ikast Herning)

Echipa de handbal feminin Minaur Baia Mare a obţinut, duminică, medalia de bronz în European League, la Turneul...155

10 mai 23:46SportFotbal: Manchester United, victorie cu 3-1 pe terenul lui Aston Villa în campionatul Angliei

Manchester United s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Aston Villa, duminică, în etapa a 35-a din Premier League, astfel...214

10 mai 23:47SportFotbal - Liga I: FC Viitorul Constanţa - FC Argeş 1-0, în play-out

FC Viitorul Constanţa a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 1-0 (0-0), duminică, pe teren propriu, într-un meci din...223

Local
10 mai 23:49LocalNumerele câștigătoare la Loto 6/49: Rezultatele LOTO la extragerea de duminică, 9 mai

Duminică, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile...337

10 mai 23:49LocalCampanie de vaccinare anti-COVID: 103.937 de persoane, imunizate în ultimele 24 de ore

Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind imunizarea împotriva COVID-19 informează că, în ultimele...258

10 mai 23:50LocalINCENDIU în MANGALIA. Pompierii au INTERVENIT

343

10 mai 23:50LocalÎNGHESUIALĂ în AUTOBUZELE CT BUS! Oamenii stau LIPIȚI unii de alții

În cursul zilei de duminică, 9 mai, într-unul dintre microbuzele CT Bus, constănţenii stăteau ca sardinele în...819

10 mai 23:50LocalCetăţeni străini, salvaţi de poliţiştii de frontieră din apele fluviului Dunărea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porțile de Fier II – judeţul Mehedinţi au...356

10 mai 00:09LocalLOVITURĂ pentru românii cu gospodării: NU mai pot vinde păsări din cauza gripei aviare!

2188

Politică
10 mai 00:01PoliticăAlexandru Rafila: Va fi extrem de greu să menținem ritmul de vaccinare

Profesorul Alexandru Rafila, deputat PSD, atrage atenția că va fi extrem de dificil să menținem ritmul de peste...373

10 mai 23:56PoliticăMarcel Ciolacu cere ca marile companii străine să plătească impozite la fel ca cele din România

Liderul PSD Marcel Ciolacu cere ca marile companii din străinătate să plătească impozite la același nivel cu cele...309

10 mai 23:56PoliticăIoana Mihăilă, despre scandalul raportării deceselor de COVID: 'Cel mai probabil este o sumă de erori umane'

357

10 mai 23:58PoliticăGuvernul vine în ajutorul tinerilor care și-au propus achiziționarea unei locuințe noi

Veste bună! Guvernul României a venit cu o ordonanță de urgență prin care sunt vizați direct tinerii dornici să...1125

10 mai 23:58PoliticăKlaus Iohannis își scoate pălăria în fața cadrelor medicale: sunt eroii Europei de astăzi

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj în deschiderea concertului extraordinar ”Victoria...466

10 mai 23:58PoliticăMihai Tudose, atac virulent la adresa ministrului Sănătății

651

Interviuri
18 mar 00:19InterviuriSabina SPĂTARIU: Pentru mai mulți ELEVI, EDUCAȚIA s-a OPRIT în luna martie. VIDEO!

Asociația Elevilor din Constanța este o organizaţie care are ca scop reprezentarea intereselor comune ale elevilor...3662

16 mar 00:20InterviuriSă-i cunoaștem pe SUBPREFECȚII județului Constanța!

Secyl Suliman și Mihai Vîlcu sunt noii subprefecți ai județului Constanța. Aceștia au activat în mediul privat,...6543

9 apr 00:06InterviuriCristina DUMITRACHE: Nu știm la ce să ne AȘTEPTĂM de la Guvernul PNL! Video

2325

2 apr 00:04InterviuriViceprimarul Cocargeanu: USR NU VREA să se construiască în ZONA COSTIERĂ! Video

Florin Cocargeanu este unul dintre viceprimarii Constanței care pune umărul la dezvoltarea orașului. Acesta...3938

24 mar 00:03InterviuriSorin Mihai: Am distribuit TABLETE tuturor elevilor, însă mulți NU au știut ce să facă cu ele

Luni, 22 martie, s-a dat startul simulării examenului național de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a și a...3810

19 mar 00:18InterviuriCORINA MARTIN: Nu avem nici o STRATEGIE, nimeni NU se gândește să ATRAGĂ turiști! VIDEO

4964

Monden
10 mai 00:00MondenBroadway se redeschide în septembrie. Teatrele vor putea funcţiona la 100% din capacitate

Biletele pentru spectacolele de pe Broadway vor fi puse în vânzare în această săptămână, deşi reprezentaţiile...147

10 mai 00:00MondenEdiţia din 2021 a Festivalului Sziget a fost anulată

Reprezentanţii Sziget din Ungaria, care organizează unele dintre cele mai importante festivaluri de muzică din...141

10 mai 17:34MondenAsociaţia care decernează Globurile de Aur, criticată pentru lipsa ei de diversitate, a votat pentru o serie de reforme

135

10 mai 19:09MondenMellina, replici cu subînțeles pentru Musty: „Eu știam că sunt prima”

Competiția Survivor România naște animozități, amiciții, dar și alt fel de relații. Mellina și Musty sunt...573

10 mai 19:18MondenDan Bittman a anunțat că se vaccinează anti-COVID

Dan Bittman a anunțat sâmbătă seara, la o televiziune de știri, că a decis să se vaccineze împotriva...528

10 mai 19:10MondenSofia Vicoveanca și Daniela Condurache au fost concediate!

1240

Mapamond
10 mai 00:00MapamondBioNTech nu doreşte suspendarea patentului dar coboară preţul vaccinurilor pentru ţările sărace

Producătorul german de vaccinuri BioNTech nu consideră că suspendarea drepturilor de proprietate intelectuală pentru...152

10 mai 00:00MapamondZeci de morţi şi răniţi, mulţi copii, după un atac terorist în faţa unei şcoli din Kabul

O explozie provocată sâmbătă în faţa unei şcoli de fete din capitala afgană Kabul s-a soldat cu cel puţin 25 de...148

10 mai 00:00MapamondMai puţin de 1.000 de cazuri active de coronavirus în Israel

154

10 mai 00:00MapamondOMS: Varianta B.1.617 contribuie la explozia cazurilor de coronavirus în India

Varianta de coronavirus descoperită în India este mai contagioasă şi prezintă caracteristici care ar putea reduce...154

10 mai 00:00MapamondMii de manifestanţi au protestat la Porto împotriva summitului social al UE

În timp ce liderii europeni erau reuniţi sâmbătă la Porto la un summit informal în urma căruia au promis o...154

10 mai 00:00MapamondPapa Francisc face apel la încetarea violenţelor la Ierusalim

145

Sănătate
10 mai 00:00SănătateSoluții pentru a combate durerea de spate

Durerea de spate este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care ajungi la medic, în căutarea unui tratament...147

10 mai 00:00SănătateCapcanele dietelor: cum să slăbești sau să te îngrași sănătos

Este greu să scapi de kilogramele nedorite sau din contra, să te îngrași, atunci când ești subponderal. Efortul...148

10 mai 00:00SănătateMituri și adevăruri despre alimentele congelate

143

10 mai 00:00Sănătate10 alimente care îți accelerează metabolismul

Metabolismul este determinat, în mare parte, de factori genetici, dar și de vârstă, de aceea unele persoane pot...145

10 mai 00:00SănătateUnghiile false - o idee bună sau un pericol pentru sănătate?

Ai unghiile crăpate sau obișnuiești să le rozi și plănuiești să-ți aplici unghii false, ca să ai o manichiură...139

10 mai 00:00SănătateSuferi de reflux gastroesofagian? Soluții pe care le poți încerca

Dintre numeroasele afecțiuni ale tractului digestiv, refluxul gastroesofagian este cea mai frecventă, având...145

10 mai 00:00SănătateConjunctivitele și otitele, frecvente la copii

Otitele apar în copilărie mai ales pe fondul unor infecții ale căilor respiratorii superioare sau ca urmare a unor...146

10 mai 00:00SănătateDe ce avem pete albe sub unghii?

Petele albe de pe unghii, cuoscute și sub denumirea de noițe, sunt cauzate, de cele mai multe ori, de anumiți factori...159

10 mai 00:00SănătateDe ce ți se înroșesc ochii

144

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT