REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliţist din Ialomiţa, mutilat cu o sticlă de un constănţean. 7 tineri din Topalu, săltaţi de procurori

Poliţist din Ialomiţa, mutilat cu o sticlă de un constănţean. 7 tineri din Topalu, săltaţi de procurori

Replica API 21 ianuarie 2013 | 00:00 199

Scandal monstru într-un bar din Giurgeni

Scandal monstru într-un bar din Giurgeni

Aproape 20 de persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 44 de ani, au fost audiate de poliţişti, după un scandal monstru izbucnit în noaptea de 19 spre 20 ianuarie a.c., într-un bar din localitatea ialomiţeană Giurgeni. Potrivit IPJ Ialomiţa, în conflict au fost implicate nu mai puţin de 18 persoane, majoritatea din judeţul Constanţa.

Şeful Postului de Poliţie Giurgeni a fost sesizat, în jurul orei 03.30, de către administratorul unui bar din localitate, despre faptul că în incinta localului s-a iscat un conflict între două grupuri de tineri. Poliţistul s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului, iar în timp ce proceda la evacuarea scandalagiilor, un tânăr în vârstă de 32 de ani, din judeţul Constanţa, l-a lovit în cap cu o sticlă, poliţistul pierzându-şi cunoştinţa. Unul din martori a apelat 112, barul fiind luat cu asalt de o echipă de intervenţie din cadrul Poliţiei Ţăndărei, Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale. În urma investigaţiilor efectuate a fost stabilită identitatea persoanelor implicate, semnalmentele acestora, precum şi ale autovehiculelor cu care se deplasau fiind date în consemn judeţelor limitrofe. În urma colaborării cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, şapte suspecţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 ani, toţi din comuna Topalu, au fost depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Ţăndărei pentru audieri. Poliţiştii ialomiţeni au identificat şi audiat şi alţi cinci tineri implicaţi în eveniment, toţi din comuna Giurgeni. Şeful Postului de Poliţie Giurgeni a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Bagdasar Arsenie din Bucureşti pentru îngrijiri medicale. "Colegul nostru a fost tăiat destul de urât pe faţă şi la ureche, concomitent cu lovitura primită în cap", au precizat poliţiştii constănţeni, referindu-se la şeful de post de la Giurgeni. Cercetările sunt continuate sub coordonarea directă a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108