REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliţist filmat de primăriţa din Kogălniceanu în timp ce dormea dus în maşina instituţiei

Poliţist filmat de primăriţa din Kogălniceanu în timp ce dormea dus în maşina instituţiei

Replica API 13 februarie 2013 | 00:00 448

Băiatul consilierei Seicahmed Umiran îşi pierde locul de muncă

Băiatul consilierei Seicahmed Umiran îşi pierde locul de muncă

Tragi-comic! Primarul din Mihail Kogălniceanu a avut "neruşinarea", marţi, să trezească din somn un poliţist local - Enghin Seicahmed -, aflat în timpul serviciului. Primăriţa s-a chinuit minute bune să-l trezească. El este acum cercetat de Comisia de Disciplină a Primăriei.

În loc să asigure ordinea şi liniştea publică, omul legii îşi improvizase un pat în maşina Poliţiei Locale. Ghinionul lui a fost acela că primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Anca Belu, s-a deplasat în data de 18 ianuarie la sediul unei societăţi de pază. În sediul societăţii de pază îşi desfăşoară activitatea şi Poliţia Locală, iar maşina unde dormea poliţistul era parcată în faţa clădirii. Evenimentul probabil că nu ar fi ajuns la urechile presei prea curând, dacă cineva nu ar fi postat pe Internet filmuleţul realizat de primar cu telefonul mobil chiar în momentele când poliţistul dormea. "Eram în data de 18 ianuarie, mă îndreptam spre sediul societăţii de pază, unde îşi are sediu şi Poliţia Locală. L-am găsit pe poliţist în faţa sediului, în maşină, dormind. Nu avea nici o treabă. Am stat câteva minute lângă maşină, apoi am făcut gălăgie cu colegii lui, pentru a-l trezi. Până la urmă, am deschis portiera. Abia atunci s-a trezit, a recunoscut că... aţipise, dar nu s-a disculpat, nu s-a scuzat în nici un fel, ca şi cum era ceva normal. L-am pus să dea o notă explicativă. Nu a avut nici o urmă de regret", a declarat primarul Anca Belu. De menţionat că poliţistul este fiul unei consiliere locale, Seicahmed Umiran, motiv pentru care primarul Anca Belu a mai comentat şi faptul că: "Este băiatul mamei, ce să zic?". "Urmează să intre în comisia de disciplină şi îi va fi desfăcut contractul de muncă. Cine este prins băut sau dormind în timpul programului rămâne fără loc de muncă, este stipulat în contract", a mai declarat Anca Belu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108