REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Polițist local, AMENDAT de un polițist de la Rutieră: a refuzat să se legitimeze!

Polițist local, AMENDAT de un polițist de la Rutieră: a refuzat să se legitimeze!

Replica API 3 aprilie 2020 | 15:25 9497

Un polițist local a fost sancționat de către un polițist din cadrul Serviciului Rutier Constanța, în noaptea de 30 spre 31 martie, pe motiv că acesta a refuzat să se legitimeze.

Este cunoscut faptul că Poliția Locală a intrat în subordinea Inspectoratelor de Poliție Județene, pe perioada stării de urgență. Astfel că, în noaptea de 30 spre 31 martie, un echipaj de Poliție Locală se afla în trafic și oprea autovehicule pentru a verifica declarațiile pe proprie răspundere. La un moment dat au oprit un vehicul, iar șoferul emana halenă alcoolică. Astfel că, fiind vorba de o posibilă infracțiune la regimul circulației rutiere, au solicitat sprijinul Poliției Naționale, în speță Serviciul Rutier Constanța.

A refuzat să arate cartea de identitate

La fața locului a ajuns un polițist rutier, care, potrivit informațiilor noastre, a constatat că polițistul local nu solicitase șoferului în cauză să părăsească vehiculului, așa cum este normal. Prin urmare, a trecut la întocmirea procesului verbal, în baza căruia urma să se întocmească dosarul penal șoferului care săvârșise infracțiunea, acolo unde trebuiau trecute și datele polițistului local, el fiind cel care depistase autoturismul în trafic.

Polițistul local, sancționat

Însă, se pare că în acel moment, potrivit surselor noastre, polițistul local a început să se arate deranjat, spunând că nu are cartea de identitate la el și că este suficient doar ecusonul, pe sistemul: eu nu mă legitimez în fața nimănui. Astfel că a fost sancționat potrivit legii.

Cât despre șoferul în cauză, s-au luat măsurile legale ce se impun.

Ce spun polițiștii:

Referitor la evenimentul din data de 31 martie a.c., în care au fost implicați un polițist din cadrul Biroului Rutier Constanța și un polițist din cadrul Poliției Locale Constanța, va comunicăm următoarele:

La data de 31 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a fost sesizat de către reprezentanții Poliției Locale Constanța cu privire la faptul că un polițist local a fost sancționat de către un polițist rutier.

La aceeași dată, conducerea I.P.J. Constanța a dispus activități de cercetare prealabilă în vederea stabilirii existenței sau inexistenței vreunei abateri disciplinare a polițistului în cauză.

Menționăm faptul că temeinicia și legalitatea procesului verbal de contravenție pot fi analizate doar de către instanța de judecată.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gardian Public De unde Politie Locala cu 8 clase.
1
0
Te.a futut tare chisoiu?! O sa te mai futa si pe tine si pe altii. Are putere hahalerelor. Sa.l lingeti in in cur
1
1
csf, vorba unuia de mai jos
0
1
Csf n ai csf, de kakat, lumea nu va vrea.... degeaba va suparati. Lumea nu va vrea mai localilor din cauza colegilor vostrii pilosi si compromisi de la etaj care stau la caldurica si va fac de kakat cu fiecare ocazie, degeaba ordinea publica se straduieste....
5
1
S a pisat cu bolta pe local
5
7
Nu mai e obligatoriu sa ai buletinul la tine
3
1
..priviti-l pe VILAU...de la CERNAVODA...un golan fara scrupule..stie sa faca misto de toti..n-are familie..n-are omenie...stie doar ca primeste 65-75 milioane lei pe luna fiindca nu face,,,nimic,,nimic...acum este criza de COROANA...NU STIU CUI...acest individ scoate catusele de pe vremea CEAUSESCULUI...pentru intimidare cei care-l iubiti be golanul de VILAU...sa-l pupati...IN KUR..de la 1 mm.....
6
1
Va multumim pentru sprijin si ne vedem in trafic sa va ardem la cascaval de la mare la mic .P.S. doar politisti au voie sa bea la volan , prietenii stiu de ce !
9
5
Sa se reguleze intre ei precum cainii. Pisa-m-as pe ochii lor de gabori.
7
6
Bagamias pula in gura lu chisoi asta face el pe zmardoiu pai sa spuna ca era mana in mana cu ala fara permis
10
5
...parca ar fi ...golanul de VILAU..de la CERNAVODA...acest individ are zeci de dosare penale..zilele astea a facut cadou cernavodenilor zeci de amenzi ..pe motiv ca nu l-au salutat pe prostalaul de..VILAU..el nu beneficiaza de permis de conducere...deci nu cunoaste codul rutier...atunci dle..mare sef..STEFLEA NICOLAE,
8
2
care sunt politistii falsi sa faca un pas in fata, care la apelul bocancilor la treaba ca aveti de amendat nu gluma. Guvern idiot ..., intr-o tara cu aomeni normali, vezi Elvetia amenda nu este mai mare de 100 FR la noi peste 400 E minim, ca si cum am avea salarii de parlamentari sau speciali.
4
4
Politia locala e o institutie creata fraudulos de clasa politica, instrument de colectat bani la buget. Asa ca a angajat oameni fara studii si cu grad de inteligenta sub nivel minim de bun simt. Astia ar trebui amendati in fiecare zi pentru port ilegal de uniforma. Sper sa vad anomalia asta de politie locala desfiintata iar angajatii ei trimisi la agricultura.
18
8
Edi , mai du-te dracului
8
15
Daca si astia de la LOCALA mai sunt Politisti..., inseamana ca cei de la Politia Nationala sunt agenti FBI. La Politia Locala sunt numai paznici.
33
13
Un politist corect? ma refer la cel de la rutiera. Uite ca asta chiar ca e ceva iesit din comun! Sigur nu e vreun dedesubt?
25
3
Bai oameni buni ne-am tampit cu totii? Politistul local a anuntat politia nationala despre un individ oprit in trafic pentru verificare sub influenta alcoolului. Agentul de la Nationala a fost deranjat la ora aia. Va dati seama cine e acest Chisoiu de nu poate fi deranjat la ora aia fiind in timpul serviciului? Comisia de disciplina trebuie sa isi faca treaba si acest Chisoiu sa raspunda pt ce a facut. Betivul pleaca linistit si jegul asta isi amendeaza un coleg pentru ca l-a deranjat. Cine era soferul betiv? Cine il protejeaza pe individul asta in uniforma? Asa ca nu mai aruncati cu pietre.
20
8
Desfiintati locali ca oricum sunt praf!Niste analfabeti!
27
10
Ce abuz a facut ma localu ?Ca a solicitat prezenta organelor competente , incompetente in cazul de fata
17
11
Constat cu stupoare ca multi idioti traiesc pe acest pamant si multi neghiobi isi dau cu presupusu...stiu eu, ba! Romania ate cei mai multi prosti pe mp.
19
4
16.11 eu cred ca tu esti un mare prost angajat la politia fecala.suge-o impreuna cu cine te-a facut.
23
7
Chisoiule te au apucat blestemele cat rau ai facut
12
5
Tinand cont de faptul ca, polististul local, are alte atributii si nu si atributii de a opri in trafic, etc. conducatorii auto era si normal sa fie sanctionat!Normal nu trebuia sanctionat contraventional, ci sesizat parchetul Judecatoriei Constanta si i se intocmea dosar penal, pentru abuz in serviciu!Pune-ti mana pe carte,labagiilor, care latrati aiurea!Asta de la rutiera l a scapat de dosar penal sanctionandu-l! Dar cum facerea de bine, e f
17
10
Eu nu ma ard in bostan ca unii care poarta pantaloni mulati,am vazut multi fustrati si lingai care i iau apararea celui de la rutiera...e simplu..a gresit si nu recunoaste ca se crede important,cel de la Locala trebuie recompensat pt ca a salvat o pe mata de la moarte ca nu a intrat cu masina in ea
13
13
Hahaha.... Politia locala... Repetenti de elita... Toti frustratii, fara job s'au facut locali... Mai fac si figuri cand sunt legitimati... Dar prostul pana nu e fudul, nu e prost destul...
37
8
Bai zdrente semianalfabete, cum mortii vostri luati voi intre 4500 lei, alde opinca si 9500 lei alde vladica? Cum, baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Din ce bani suntei platiti, futuva dumnezeii mamicutelor voastre si apoliticienilor pesedisti care v-au infiintat si dat aceste salarii!!! Alo, Guvernul lor sa li se taie salariile, adunatira de scarbe care n au obiectul muncii!!! La sapa cu hahalelere de la Politia localA!!!!
30
15
De cand dracu politistul local este coleg cu Politistul,gandestete doar ce inseamna functionar cu atributii dw control investit de statul roman si functionar din administratia locala investit pe baza de tabel de primar sa aplice sanctiuni! Chiar nu vedeti diferenta fara sa mai spun inca odata,,nimeni nu eate mai presus de lege,, S-ai dea si el amenda daca poate!
25
8
La politia locala sunt toti refulatii! Habar nu au de nici unele! Lor li se aplica zicala "sa nu-i dai uniforma unui prost"! Politistul de la rutiera a procedat corect! Esti in misiune, ai CI la tine atasat ordinului de serviciu! Politia Locala este in subordinea Politiei deci de la locala sunt soldati si se supun ordinelor primite de la sergenti si gradele superioare din Politie.
34
10
Ba cacatule, tu amendezi un coleg????????? Si apoi va intrebati de ce traim timpurile astea????? De rai ce suntem nu ne mai suporta pamantul! Murim cu totii in curand si un politist amendeaza un alt politist!!!! Neam de cacati care suntem, daca eram in America mai faceati asta???? Acolo toti sunt frati, politia locala este infiintata prin OG deci,,,,, omenia e mare cuvant la noi, in Romania!!!!!!!
12
38
Esti prost? Fa-te politist local!
32
11
Cand spuneam ca cei de la locala sunt prosti au fost intotdeauna comentatori care spuneau contrariul! In primul rand ei nu stiu Constitutia,art.16 alin 2,,nimeni nu este mai presus de lege,,,dupa care iar nu stiu legislatia art.300 C.P. Uzurparea Functiei intrucat nu are atributii de a constata infractiuni! Pllitistul a gresit si el pt ca in situatia respectiva trebuia sesizat parchetul pt uzurparea functiei deci,cauza penala inlatura pe cea contraventionala!
27
7
Poti sa.l su.i pe rutierist?! Zdreanto
20
8
Se aude prin targ ca voi va certati si ala baut se uita la voi!!!
26
2
..zdreanta aia de politist CHISOIU ADRIAN acest motan facut politist la rutiera la apelul bocancilor. Apropo are scoala de politie sau a fost facut politist la apelul bocancilor. Trebuia sa o amendeze pe ma-sa care la cacat diatai prostalau nu pe cel de la locala ca l-a deranjat fiind solicitata politia rutiera pt ca nu era de competenta lor pt ca oprise un individ care emana si prin pori alcool. Asa ca tu cel de la 15. 02 cand il feliciti pe bou citeste mai bine articolul. Daca era frati'su care e tot la locala il mai amenda? Pt ca si ala e mare politist si nu le ajungi la nas nici cu prajina
17
30
Rutieristul sa mai puna mana sa invete si el. Orice persoana care se afla in desfasurarea atributiilor de serviciu se legitimeaza cu legitimatia de serviciu pentru ca atunci el nu este o persoana fizica sa se legitimeze cu buletinul. Cand esti la munca prezinta doar legitimatia de srerviciu. Sper sa citeasca si seful de la rutiera si sa l sanctioneze pe subordonat ca si el a facut un abuz
31
33
Sa mori tu! Si cum se intocmea procesul verbal avand in vedere ca ala de la locala era constatatorull? Vorbesti sa te afli in treaba
32
3
prezentarea buletinului nu mai e obligatorie , amenda a fost pentru deranj
13
23
O adunatura de descaltati, platiti degeaba, executanti de ordine de partid. Felicitari politistului cel real, ca celalalt e din categoria glumelor naturii.
47
17
era cumva de la locala navodari?
13
7
Astia de la locala sunt doar sa se asigure ca primarii isi spala banii in liniste in rest somnic toata ziua.
44
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108