REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Polițiști ai Secției 5 Constanța, eroi pentru doi israelieni veniți la Neversea

Polițiști ai Secției 5 Constanța, eroi pentru doi israelieni veniți la Neversea

Replica API 8 iulie 2019 | 01:34 707

Festivalul Neversea a adunat la malul mării mii de turiști veniți din toate colțurile țării. La fel de mulți au fost și turiști străini. Doi dintre aceștia s-au confruntat cu o situație mai puțin plăcută, din care au ieșit cu bine, datorită a doi polițiști constănțeni.

După prima zi de festival, doi turiști israelieni s-au urcat într-un taxi pentru a-i duce în locul în care aceștia erau cazați. Neatenți sau poate din grabă, cei doi și-au uitat telefoanele mobile în taxi. Agenții de poliție ai Secției 5 Poliție Constanța, George Nechiti și Marian Cristea, i-au ajutat pe cei doi să-și recupereze bunurile.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel din dreapta e Biff ?In ce an suntem ?
0
0
Noi eroilor le cantam VESNICA POMENIRE daca fac aplecaciuni poporului ales. Mai als cind e vorba de BATALIONUL DISCIPLINAR DE MILITIENI infiintat imediat dupa 89. A apropo ISTRATE, PALIMARU mai sunt pe wc cu pensii burdusite?
0
0
Foarte frumos. Asa vrem sa fie mereu la Constanta.
2
1
Nu au sapcutele puse.
2
1
Mai erou a fost Harpalete consateanu plutonierului Capsuna care a salvat un pui de mata de la moarte fara sa fie militian.
6
0
Atunci cand iti usuci prosopul dar uiti ca ai o pata de cacat si il pui in fata blocului la o poza ca in Miami ,reflecta RUMUNIA in adevarata ei culoare
5
1
Asta inseamna sa fii ptofesionist
0
1
Eroi pentru ca se poate zice ca le-a salvat viata... Cu acele telefoane se poate apela numarul unic de urgenta. La asta s-a gandit autorul articolului...?!?
1
1
Noroc cu taximetristul ca alt fel nu va mai cresteau gradele
4
3
Un castig de prestigiu si imagine nationala. Respect!
3
3
cand este vorba de facut adevarate patrulari , canci , se sparg masini zilnic , scandaluri zilnice pe strzile din Constanta , nu ii mai ridicati in slavi ca e penibil sincer !!!
8
2
Nu ai TU vacanta cata scoala are d-nul NITA THEODOR,UN OM DEOSEBIT. PENTRU POLITIA ROMANA,BRAVO LOR PENTRU MODUL RAPID IN CARE AU REZOLVAT SPETA . NOTA 10 PENTRU REPLICA PENTRU CA NE TINE LA CURENT CU TOT CE A CE SE INTAMPLA IN CONSTANTA SI IN AFARA JUDETLUI .
8
10
Bravo lor!! Oamenii cu suflet!!!
7
8
Ce tot faceti din tantar ... armasar ? Dar normalitatea in Romania a ajuns sa fie considerata gest eroic !
15
3
esti eroul politiei transporturi la tras muzica din telefoane?.Ai grija sa nu iti rupi gatu.
6
5
Eu pot fi numit EROU AL POLITIEI ROMANE.Eu ascult romanii non stop in telefoane si mi-am facut TOPOGAN SA TRAG SIFOANE LA NITA TEODOR DE LA PARCHETUL CONSTANTA.Vomit zilnic pe topogan chiar daca nu este nimic important eu infloresc subiectul si ii bag pe romani in cacat.
6
8
Eroi ptr ca au recuperat doua telefoane? Voi sunteti intregi la minte?
22
5
Mda cetateni israelieni. Banuiesc ca umbla cite doi de mana ca la rivulutia romana. Cetateni israelieni din sula, canada, germania, isis, franta.... Unii au fost tot cu un taxi si pe 10 aug. de au luat bataie de la jandarmerie ca au dat lovitura de stat lui DRACNEA.
10
7
eroi........unde este HITLER ?
12
14
Fara pensionari la stat,, doar nu manca cu doua guri
5
9
Asa e sa lucrezi in conditiile mizere de la acea subunitate cu dotari si logistica precara e chiar un act de eroism. Ii invit pe cei cu pretentii si asteptari de prestatii occidentale din partea unei institutii a statului sa faca o vizita poate se mai gandesc un pic inainte de a o da in hatereala
17
4
Adevarati eroi, dar sa vedeti in ce sediu de politie isi desfasoara activitatea acest eroi.va ingroziti. ca reper este locul unde luase foc acu cateva zile autospecialele de politie.
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212