REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Polițiștii au descins la clanul Cămătarilor: s-au găsit mai multe animale exotice, inclusiv o cămilă

Polițiștii au descins la clanul Cămătarilor: s-au găsit mai multe animale exotice, inclusiv o cămilă

Replica API 18 septembrie 2019 | 00:00 261

Poliţiştii din cadrul Secţiei 24 Poliţie au efectuat, miercuri dimineaţa, o percheziţie pe raza sectorului 5 în cazul maimuţei care ar fi scăpat dintr-o curte în urmă cu o săptămână, aceştia identificând în locaţia respectivă alte două primate şi o cămilă, scrie stiripesurse.ro

Poliţia Capitalei a informat că acţiunea a avut loc sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, informează Agerpres.

"În această dimineaţă (miercuri - n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflaţi în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizaţie de percheziţie, pe raza aceluiaşi sector. Până la acest moment, în locaţia respectivă au fost identificate două maimuţe şi o cămilă", a anunţat Poliţia Capitalei.

La activitate participă şi reprezentanţi ai Asociaţiei pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) şi ai Gărzii de Mediu.

Cercetările în acest caz continuă.

Maimuţa care ar fi scăpat dintr-o curte a fost capturată, în urmă cu o săptămână, în cartierul bucureştean Ferentari, fiind transportată la un adăpost al Fundaţiei Visul Luanei, au anunţat reprezentanţii Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA)

"În cursul zilei de astăzi (miercuri - n.r.), mai multe echipaje ASPA, însoţite de un medic veterinar specialist în animale sălbatice, s-au aflat în cartierul Ferentari, în căutarea unei maimuţe. Pe parcursul operaţiunii, medicul veterinar şi echipajele ASPA s-au întâlnit de mai multe ori cu animalul sălbatic, însă acesta şi-a schimbat de mai multe ori locaţia, în cele din urmă capturarea fiind posibilă după ce maimuţa s-a refugiat în podul unei case din cartierul Ferentari", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ASPA, Cătălina Trănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mda ptr niste patrupede exotice ati facut descindere dar pentru un copil nevinovat nu!
2
0
Traficantii astia ordinari pot sa faca ce vor in RO. Politia si procurorii probabil ca sunt cumparati de ei, nu se baga nimeni pe ei, sunt favorizati de oamenii politici care ar trebui sa dispara. Toata clasa politica trebuie schimbata
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920