REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

POLIȚIȘTII au făcut PRĂPĂD. PETRECERI urmate de AMENZI, la Constanța

POLIȚIȘTII au făcut PRĂPĂD. PETRECERI urmate de AMENZI, la Constanța

Replica API 17 ianuarie 2021 | 22:00 7497

Val de amenzi aplicate de polițiștii constănțeni sâmbătă, pentru nerespectarea normelor legale în vigoare privind starea de alertă. Vorbim despre petreceri organizate în interiorul unor localuri sau la domiciliu.

Administratorul de la Babylon, amendat

Polițiști din cadrul Secției 1, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, sâmbătă, 16 ianuarie, pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, au observat două persoane în interiorul unei societăți comerciale (cafenea), potrivit informațiilor noastre fiind vorba de Babylon. Având în vedere normele legale în vigoare privind starea de alertă, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii 55/2020.

Și polițiști din cadrul Secției 1 în cursul zilei de 16 ianuarie, jurul orei 16.20, au observat mai multe persoane în timp ce consumau băuturi alcoolice și jucau jocuri de societate în incinta unui restaurant din municipiul Constanța. Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

La Cumpăna, oamenii legii au întrerupt o logodnă

Iar polițiști din Cumpăna s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la o locuință din comuna Cumpăna, este în desfășurare un eveniment privat, prin care se tulbură ordinea și liniștea publică prin utilizarea unor instrumente muzicale la o intensitate mare. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre o petrecere de logodnă la locuinţa unui bărbat, de 30 de ani, acesta fiind sancţionat contravențional, în calitate de organizator al evenimentului, cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Totodată, alte opt persoane, care se aflau în curtea locuinței, au fost sancționate contravențional cu amendă, în valoare totală de 8.000 de lei, pentru participarea la evenimentul privat.

Și patronul de la Tomis Pub fost amendat

Și polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane participă la o petrecere organizată în cadrul unui restaurant din municipiul Constanța. Potrivit surselor noastre, ar fi vorba de Tomis Pub.

Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar organizatorul evenimentului privat, fiind vorba despre un bărbat, de 48 de ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, conform Legii 61/1991 R.

Precizăm că astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, pentru prevenirea și combaterea răspândirii efectelor pandemiei de Covid-19.

Virgil STOIAN, Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Altceva in afara de prapad mai fac "politistii"?Nu stiu,ceva care are legatura cu serve and protect? Daca nu la ce ii mao platim ?
1
1
Ca a fost poilitie la el de parca sparsese Banca Nationala
0
0
Iti recomand un restaturant tine si familia ta ! Se numeste Milmoi.
0
0
Daca n-ai imaginatie fa-te politist.
3
2
deghizati-va in tigani,o sa fuga politistii de voi ca dracul de tamaie,...ei dau amenzi la cetatenii umili si corecti,batrani,copii...de aici vin banii,de la amarati...
10
2
Da mai Emiliano dar numai ptr romani, tiganii infractori violenti psihopati si tortionari fac ce vor ei. Ba chiar ayatolahul suprem al corectitudinii politice Brandlucratlasalen Werner a dat lege ca n-ai voie sa fii antitigan chit ca la iti ia copilele in sclavie sexuala si pe tine te omoara.
4
0
De fapt nu conteaza daca cei care se distreaza in particular nu sunt infectati,ci este foarte important ca fortele represive ale statului sa obisnuiasca populatia sa se supuna oricand si oricum. Singura logica este ca se doreste instaurarea terorii ,a fricii populatiei fata de ,,autoritati'',fata de sefime. Dictatura adevarata. Te distrezi la comanda,din motive dictate de ,,noi,nu cum vreti voi''. Se vrea chiar distantare sociala,nu numai fizica.
12
7
Pe domnul Nicola il doare in ... de lege si de amenda de 2000 de lei pt ca el a incasat cel putin 7000 8000 de lei din tigania aia!
5
2
La entourage intrai doar cu test negativ sau certificat de vaccin
0
6
Pe 17 ianuarie seara entourage era FULLL
10
0
Sa inteleg ca Babylon a luat 10.000 lei amenda si Tomis Pub 2.000? Legea nu este aceeasi?
10
2
La SOFRA nu vede nimeni ca este deschis si clientii sunt unul pestr altul? Legea nu este aceeasi pentru toti???
10
0
Asa asa dati in cap la agentii economici cu garda anaf spagi mereu sa nu poata face activitate tara de tip mafiot ce mai. Da sa vedem cine o sa va mai plateasca pensiile nesimtite si salariile la zapcii. Asta daca nu iese vreo rascoala sa scapam de voi.
9
8
Dati pe goarna jegosilor .
7
14
bagabont! Mare bagabont! Nici la NEXT nu e treaba curata!
9
4
Si la Entourage - barul cu geamuri camuflate de la Sala Sporturilor unde stau aia unii peste altii, nu ati vazut, nu??Ca acolo sunt cei mai multi!
22
3
Face ala evaziune fiscla ala greu acolo. Chiar nu vede nimeni? Futuvan gura care furati tara asta.
13
5
Doar pe.constanta ati tabarat cu controale ...la munte este plin de.lume peste tot si nici macar un gabor amarat pe acolo
14
11
La bodegile jegoase din Poarta 6 e plin mereu. Am chemat si locala si degeaba, dupa 2 ore era la fel. Aveti idee cine e patron?
18
5
Dl chestor Gluga sa le puna in vedere agentilor de la sectii din Mun.Cta sa nu mai faca abuz in serviciu si concurenta neloiala atunci cand stabilesc ei cine sa presteze pt agentii economici, in caz contrar ii amendeaza. Va cam manaca in cour si DNA e cu ochii pe voi fraierilor .. stiti voi care. Ati fost inregistrati !
7
1
Saracu asta de la 00:06 nu are bani de o cafea si latra pe aici. Mars javra
10
12

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468