REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Polițiștii au INTERVENIT în zona Far! Locuitorii sunt SCANDALIZAȚI!

Polițiștii au INTERVENIT în zona Far! Locuitorii sunt SCANDALIZAȚI!

Replica API 11 aprilie 2020 | 12:53 6167

Locuitorii din zona Far susțin că au ajuns la capătul puterilor. De ani de zile se confruntă cu o situație care, din câte se pare, este fără de sfârșit. Totul este generat de către o mai multe persoane de etnie romă, după cum spun locuitorii zonei, care tot revin și fac ravagii. De dată recentă a fost nevoie de intervenția Poliției pentru a se calma spiritele.

”Au revenit și au tot dat foc la chestii. Era un fum de nu puteai să respiri. Am sunat la Poliția Locală, care a redirecționat sesizarea la Secția 5 Poliție. Au venit destul de repede polițiștii, au mers acolo, i-a potolit. Apoi mi-au spus că tot ce pot ei face e să le dea amenzi și m-au îndrumat să mă adresez Primăriei pentru a-i evacua. Însă, problema e că romii revin. Va trebui să facem sesizări din două în două săptămâni. Nu era nici o problemă, însp fac mizerie, gălăgie, fum... ne e frică”, a declarat, pentru ”Replica”, un locuitor al zonei. Potrivit informațiilor noastre, la Secția 5 Poliție au fost mai multe sesizări despre această situație.

Romi cu bâte pe stradă, acum câteva săptămâni

Amintim că, la finele lunii martie, mai multe familii de etnie romă și-au făcut cuiburi la Far. Este vorba de intrarea înspre Poarta 5, inclusiv pe Valea Portului, acolo unde erau grădini. ”Fac o mizerie groaznică, scandaluri! În ultimele zile i-am văzut cum trăgeau de portiere și de oglinzile mașinilor parcate. Am ieșit pe balcon și am țipat la ei și așa au fugit. Însă, nu pot fi numai cu ochii pe geam. Cert este că vor începe să fure, dacă nu au și început deja”, a declarat, pentru ”Replica”, un constănțean.

Tabăra de nomazi, dezafectată la începutul lunii aprilie

Agenții au identificat, la începutul lunii aprilie, 11 persoane (6 minori și 5 adulți) pe care i-au predat Secției 5 de Poliție Constanța. Cei 5 adulți au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3 din 24.03.2020. Tabăra improvizată a fost dezafectată cu ajutorul firmei de salubrizare și zona a fost ulterior igienizată.

Și, iată că indivizii au reapărut.

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
POLITIA LOCALA aparat de facut bani pentru Fagadau
1
0
Toata inutila voastra vizita pe aceasta planeta este sa va plangeti, sa va revoltati, sa stati in ultimul rand si sa asteptati ca cineva dar niciodata voi, sa vina sa va rezolve problemele. O regiune de cacat plina de idioti. Cand o sa intelegeti ca singura solutie este sa va uniti si sa alungati efectiv ciorile de pe gard, o sa fie probabil prea tarziu. Asa ca stati frumos in patru labe si ranjiti cand sunteti penetrati anal de niste zburatoare. Aparent va place..
2
0
Ce tot ii da-ti cu..." de etnie roma" ..sunt tigani,ciori nenorocite care trebuie sa dispara din oras.Acum sunt restrictii si stau mai mult ascunsi, dar cand totul se va termina si vor reveni turistii, jegurile astea vor invada iar orasul.Politia trebuie sa nu mai fie timorata si sa intervina in forta.Mai trebuie ca si cretinii care filmeaza interventiile dure politiei asupra tiganimii sa se mai abtina.Pe de'o parte vrem ca fortele sa-si faca treaba, pe de alta parte ii criticam cand le da golanilor un sut in cur.Fi-ti corecti, tiganii nu stiu decat de frica.Pt animalele nu glumesti, actionezi
14
0
am nevoie de materie prima la fabrica mea..
7
0
DISPAREAU DE TOT DE PE FATA PAMANTULUI ... APA DE PLOAIE CE SE INTAMPLA IN ROMANIA !!!
10
1
Etnie Roma ? Ciori imputite , aia trebuie impuscati nu evacuati
26
0
muncafortata,sa vezi cumbdispar cind le dai drumul si ju mai reapar!
10
0
Posturile tv au sarit ca arse cind un politist caftea un tigan -----Media e de vina ptr atitudinea fata de infractorii de pe strada
25
0
Bastoane multe! Multe, multe, pana cand obosesc politistii! Sa vezi ce se cumintesc tuciurii!
17
0
Daca nu stiti , nu comentati,,confrom ordonantei militatre politia locala se subordoneaza MAI!Ca fapt divers sunt locuitor in zona si acolo au venit cei de la locala si aplicat masurile conform legislatiei in vigoare si condusi la Sectia 5 pentru identificare.Ziarist total dezinformat sau rau intentionat
6
0
putina atitudine din partea voastra.Nu dati gunoiul de pe faras Politiei.Daca sunteti baieti destepti,cateva dupa ceafa tiganilor pe langa amenzi.Aveti "oua",folositi-le ...Nu cred ca se sulara careva
12
3
Ce atributii are Politia Locala? Sa redirectioneze apelul catre Politia Nationala? Jalnici. De ce nu puteau lua ei masuri? Freaca menta pe bani publici. Rusinos. Chiar nu vor sa contribuie cu nimic? Ce kkt fac intr-o zi de munca. Cum isi justifica salariul?
14
3
Ca sa scapam de tigani! In special a celor din SRI, SIE, Politie, Jandarmerie, deconcentrate, cultura, politica!
13
5
deci analfabetii de la locala ii cheama pe cei de la sectia 5 politie , cand de fapt este treaba lor sa-i goneasca de pe domeniul public... bai tampitilor , voi stiti ca luati o gramada de bani din bugetul alcatuit din taxele locuitorilor acestui oras...?!?
23
3
Astia trebuie dusi in irak siria
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212