REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Poliţiştii constănţeni îi sfătuiesc pe turiştii veniţi la mare: “Fii cu ochii pe bunurile tale!”

Poliţiştii constănţeni îi sfătuiesc pe turiştii veniţi la mare: “Fii cu ochii pe bunurile tale!”

Replica API 18 iulie 2015 | 00:00 194

Campanie în perioada iulie – august

Campanie în perioada iulie – august

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, prin Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Serviciul Ordine Publică, în parteneriat cu Generali S.A. a lansat campania „Fii cu ochii pe bunurile tale!”, care se va desfăşura în perioada iulie – august 2015, în staţiunile de pe litoral. Această campanie vine în completarea Planului de Acţiune Litoral 2015, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pe perioada sezonului estival.

Îndeplinirea măsurilor şi executarea activităţilor pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică în localităţile şi zonele turistice de pe litoralul Mării Negre, este asigurat de către poliţiştii constănţeni, cu sprijinul celorlalte structuri implicate, conform competenţelor legale. Obiectivele campaniei sunt conştientizarea populaţiei sosite pe litoral cu privire la măsurile de prevenire a infracţiunilor contra propriului patrimoniului şi măsurile preventive pe care trebuie să le adopte în vederea prevenirii victimizării.

Poliţiştii de ordine publică şi cei ai structurii de prevenire a criminalităţii au desfăşurat activităţi informativ-preventive cu privire la modalităţile de prevenire a infracţiunilor specifice sezonului estival, grupul ţintă al campaniei fiind turiştii ajunşi pe litoral în vacanţă. În cadrul campaniei se vor purta discuţii directe cu turiştii şi copiii sosiţi pe litoral, se vor oferi pliante şi broşuri cu sfaturi preventive.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108