REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Polițiștii constănțeni protestează la Mangalia! La sediul IPJ s-au analizat neregulile semnalate

Polițiștii constănțeni protestează la Mangalia! La sediul IPJ s-au analizat neregulile semnalate

Replica API 6 decembrie 2018 | 23:59 788

Oamenii legii din cadrul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual au protestat în fața sediului Poliției municipiului Mangalia, joi, 6 decembrie, acuzând mai multe nereguli. Totodată, la nivelul IPJ Constanța a avut loc o ședință, unde toate aceste aspecte au fost analizate.

Polițiștii au anunțat că, începând cu ora 13.00, se va alătura protestului și Dumitru Coarnă, președintele SNPPC. Ei au precizat că acest protest are loc din cauza lipsei dialogului social la nivelul IPJ Constanța, acuzând salarizarea precară a polițiștilor și personalului contractual. Menționăm că participă circa 15 – 20 de oameni ai legii.

Ședință la IPJ: iată ce s-a decis!

Din dispoziția inspectorului-șef, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-a desfășurat o ședință în regim dialog social, cu scopul de a veni în întâmpinarea problemelor ridicate de sindicatele lucrătorilor de poliție.

În acest sens, la data de 5 decembrie a.c., la nivelul instituției s-a organizat o astfel de ședință, în cadrul căreia au participat: conducerea IPJ Constanța, ofițeri cu funcții de conducere în inspectorat, reprezentanți locali ai tuturor sindicatelor (cu membri în IPJ Constanța) și un reprezentant sindical de la nivel național.

Astfel, în timpul ședinței, s-au discutat aspecte ridicate de Sindicatul Polițiștilor Europeni – EUROPOL și de Sindicatul Național al Agenților de Poliție – Biroul Teritorial Constanța, privind programul de lucru al polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia, precum și unele nemulțumiri în ceea ce privește managementul realizat de factorul de comandă al subunității.

Reprezentanții IPJ Constanța au prezentat principalele aspecte ce au stat la baza modificării programului de lucru al polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Mangalia, iar pentru celelalte probleme sesizate s-a convenit să fie transmis un răspuns după finalizarea verificărilor demarate de către Biroul Control Intern al IPJ Constanța.

"În urma celor prezentate, reprezentanții sindicatelor au precizat că se vor abține de la orice apariție publică pe acest subiect, până la finalizarea verificărilor și primirea unui punct de vedere oficial al IPJ Constanța cu privire la cele sesizate. Cu toate acestea, Sindicatul Polițiștilor Europeni – EUROPOL și-a menținut intenția de a organiza în data de 6 decembrie a.c., în intervalul orar 12:00-14:00, o acține de protest în fața Poliției municipiului Mangalia", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Huaa la munca
0
0
Dancu, faceti ordine la Mangalia, capul rautatilor este Comisara Gabriela, care vanitoasa, fara toate tiglele pe casa , intarata spiritele. Aceasta femeie foarte slab pregatita profesional, neimplinita de niciun fel, are un comportament bizar. un limbaj trivial, o tinuta morala , vestimentara sub orice critica, atat in institutie cat si in afara ei. Jigneste lucratorii, cetatenii, are iesiri aberante care frizeaza bunul simt, atingand chiar patologicul. si pila cu care se lauda, fostu ei sef Dancu..dar defapt stiti toate acestea si va faceti ca nu vedeti. Luati masuri urgente,
1
0
Bogatii orasului Mangalia protesteaza ca nu le Mai ajung banii pentru benzina si amante. Nitoi, Pescaru, Razvan Ion, Popartac sunt cateva exemple urate
2
0
In piata tomis 3 politia e mana-n mana cu contrabandistii de tigari.vine doar sa vada care-i treaba si atat.ieri am vazut cum un politai,imbracat in uniforma isi da mana cu contrabandistii,ca si cum se cunosc de mult timp
2
1
Cei mai mai multi comenteaza aici din frustrari personale. Scopul acestui protest a fost ca toti angajatii trebuie sa beneficieze de respectul sefilor, iar sefii profesionali sa-si faca datoria si sa ceara subordonatilor performanta si rezultate in munca prestata.
5
0
nu e credibil pentru mine, cetatean de rand. Asta e putred de bogat, se pisha pe voi cu bolta si voi il chemati sa va reprezinte... Lepadati-va de el si ma solidarizez cu cerintele vostre. Altfel, pa!
1
4
Politistii nu au protestat pentru salarizare ci pentru conditiile de munca.
9
2
cineva spunea " de ce nu va mutati la pol locala, salarii mari si munca ioc". In Mangalia exista restaurant in care se fumeaza, " legal". Nu cumva e datoria lor sa-l inchida si sa dea amenzi. De ce nu o fac??? Ala cu "LEX' la masina are magazine si parcheaza unde vor muschii lui. In parodia aia de tirg, doua gratare cu mici apartin unuia de la circulatie, zice lumea. vinzatorii de tigari peste tot, etc.. Probabil ca peste tot e la fel. Facati-va datoria si apoi cereti favoruri.
9
1
Incercati sa va faceti datoria de politist asa cum trebuie ,MAI APROAPE DE CETATEAN ,frustrarile pe care le afisati ,nu isi au temei.Cind ati intrat in politie ati stiut cu ce va confruntati, de ce va plangeti ,nu cumva de pre mult bine !?
9
4
apreciez ultimul comentariu si adaug de prea mult bine faceti asta, aveti salarii care onoreaza meseria asta,dar voi cum o onorati cu ce cum lucrati in regim de gravide, nu vezi un politist pe strada in afara de circulatie, dupa ce se lasa intunericul ti-e frica sa mai mergi prin constanta, de ce va plingeti ? de prea mult bine ?
12
9
mai baieti si eu vreau salariu mai mare, dar uite ca nu prea se poate
10
7
rusine voua fratii mei, sa spuneti ca nu aveti ...mardei ! Oare ce facem pentru asta , ca suntem vai de mama ...voastra !
2
7
Ce faceti alde 'tuz-gureanu??? Stiti ca nu aveti voie sa protestati? Faceti frumushal un raport scris si semnat daca va tin coitzele si inmanati-l conducerii.Apoi,puteti preda uniforma pana ...primiti raspunsul.
18
12
Mutati-va la politia locala ca au salariile mai dodoloate din amenzile cu care au rupt pe cei ce produc .
15
6
Mie, mi-ar fi rusine.Cand isi vor completa, studiile aferente functiilor detinute atunci as iesi in strada la protest.
8
10
Ce salarizare?
1
9
Mai baieti...politisti de la Mangalia.cine a adus aceasta situatie?Nu tot voi? COARNA si cu alti reprezentanti ai altor sindicate de ce nu organizeaza un protest la care sa se alature toate sindicatele : invatamant, transporturi, medical? ca nu doar voi sunteti afectati.Toti suntem afectati ....ca popor, ca neam. Vreau un mega protest.Mai tineti minte cand radeati de noi ca iesim la protest si ca suntem prea putini?
13
11
Vin in control la sesizari si pleaca cum au venit politistii locali de la Mangalia. Iar cei controlati jubileaza ca au relatii si se pisha pe ei. Vor salarii mai mari, drepturi ce li se cuvin si in rest luna sa treaca si leafa sa mearga.
10
6
Pai de ce nu ati iesit neicusorilor cand era in strada populatia civila si acuza hotia si incompetenta? Maine, poimaine parca vad ca ies si jandarmii. Aia care bateau oamenii nevinovati. Pai de unde sa va dau? Sa-mi vand sutele de vile? Salam barbos daca vreti.
10
15
mai da voi stiti sa mergeti in pas de defilare,,sau in cadenta.
12
7
Of....ma speriasem credeam ca protesteza ca nu se vad pe strazi , ca nu rezolva dosare, ca nu prind hoti, ca nu fac ordine in trafic....ca nu fac nimic, ca isi rezolva problemele personale in timpul programului.....dar asa, m-am inistit.
31
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108