REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Polițiștii germani, ȘOCAȚI după ce au evacuat un imobil ocupat de români: ”Munți de gunoaie, șobolani și fecale”

Polițiștii germani, ȘOCAȚI după ce au evacuat un imobil ocupat de români: ”Munți de gunoaie, șobolani și fecale”

Replica API 23 aprilie 2018 | 15:14 374

Polițiștii germani au evacuat un imobil din Berlin, în care se aflau 120 de persoane, dintre care mulți copii, ce trăiau la limita subzistenței, în condiții de nedescris. Blocul a fost debranșat de mult timp de la curent și apă, dar ocupanții acestuia și-au tras cabluri electrice de la stâlpi și au improvizat o instalație electrică, din cauza căreia au avut loc mai multe incendii. Autoritățile au fost sesizate chiar de către pompieri, care au rămas șocați de ceea ce au văzut înăuntrul clădirii, la ultima intervenție.

”Oameni trăind printre munți de gunoaie și șobolani, în miros de fecale și urină”, scrie presa germană, citată de Gazeta Românească. Astfel, zilele trecute, zeci de polițiști, echipați în echipamente speciale ca pentru a face față unui atac chimic, au descins în imobilul din cartierul Berlin-Wedding, din Kameruner Straße, colț cu Lüderitzstraße și au evacuat persoanele din interior. Au participat polițiști din cadrul poliției locale din Berlin, poliției federale și din echipele de intervenție specială. De multe ori presa din Berlin a vorbit despre condițiile șocante din acel imobil, denumit „Casa Ororilor”, în care trăiesc cetățeni din România, Bulgaria și Albania, cu mulți copii.

D. A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica tigani,nu cetateni din Romania.Era bine daca nemtii intrau cu aruncatoarele de flacari in cladire,pt o deratizare si dezinsectie mai eficienta!
2
0
Moarte tiganilor!!!
2
0
Sunteti niste jeguri recunoscute in tot mapamondul.Trimite tii acasa pe aceste panarame jegoase.
4
0
Da de ce mortii matii sa ii civilizeze nemti..luati.va inapoi gunoaiele si civilizatile voi cas ai vostri din Romania.. Ne facem de ras peste tot..
2
3
Eu mi-as dori ca statul german sa ne dea un exemplu de umanitate si model de integrare europeana si sa ii integreze la ei pe acei napastuiti ai sortii ... Este clar ca in Romania nu au sanse ... Franta la fel, era cu gargara cat Mont-Blank-ul lor, dar cand a fost vorba de integrare, i-a trimis cu avionul inapoi acasa. Franta si Germania, tari civilizate, egal ipocrizie maxima.
10
0
Sa-i trimita la Polul Nord!!!!
8
0
nu ai cum sa ii civilizezi , sunt animale jegoase si puturoase. Moartea e ceva prea usor pt asemenea exemplare, ar trebuii arsi de vii sau spanzurati , sa vada ca Europa nu ii vrea. Tot cacatul asta cu discriminarea vine de la jidanii imputiti care au inceput sa paraziteze iar lumea si vor sa isi faca traiul mai usor de tolerat de europeni.....
8
0
SI LA TOT NEAMUL LOR DE CAPETE DE PORCI. CARE DECID POLITICA IN ORASUL NOSTRA CARE ODATA ERA FLOAREA ROMANIEI
8
0
Mai bine ii incendia . Scapa lumea de paraziti .
9
0
Au cetatenie romana,prin urmare pentru toata lumea, tiganii aia sunt romani. Ia sa zica nemtii cum e cu discriminarea tiganilor din Romania? Na ca amu' sunt si ei cetateni europeni,prin urmare toata Europa este martora in timp real la comportamentul tiganilor,la cat de mult accepta ei integrarea indiferent in ce parte a societatii civilizate Europene! Luati tiganii la voi,dragi europeni,incercati sa-i educati, dar sa-i si pastrati acolo,nu-i mai trimiteti inapoi in tara care-i discrimineaza,cum spuneti voi!
14
0
Daca autoritatile romane nu se ocupa suficient sa ii civilizeze pe indiinomazii care sunt tiganizati.Ce ce nu se supun sa fie trimisi inapoi in India,de unde au venit.Statul mafiotizat Roman nu este in stare de asa ceva; si asa se naste extremismul.
9
0
tzigani borati , la export din romanika
12
1
Decat romini mai bine refugiati din siria si irak
2
4
dar cu pasaport romanesc,deci,romani.Aia cand verifica actul acolo scrie clar :Romania.
16
1
aceea nu sunt cetateni romani, sunt tigani! tiganii europei pe care unul prin anii 44-45 nu a apucat sa-i....spele
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108