REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Polițiștii locali și angajații Polaris au igienizat mai multe zone din Constanța

Polițiștii locali și angajații Polaris au igienizat mai multe zone din Constanța

Replica API 5 aprilie 2018 | 00:23 410

Politiștii locali împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M Holding au continuat programul de ecologizare în cartierul KM 5, în spatele unui supermarket, dar și în zona centrală a orașului.

Activitățile desfășurate în perioada 03 - 04.04.2018 au vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special peturi și alte materiale reciclabile colectate de persoanele fără adăpost sau care rascolesc prin gunoi.

În cadrul activitătii au fost depistate și sancționate contravențional cu suma de 400 lei două persoane care răscoleau gunoiul din containere.

Acțiuni similare se vor derula și în alte zone ale municipiului Constanța, astfel încât administratia publică locală să-și îndeplineasca misiunea de a asigura curățenia orașului.

"Având în vedere campania solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează peturi ori deșeuri reciclabile să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și direcția de deplasare a acestora. Numai împreună putem asigura un mediu curat și sanătos în municipiul Constanța!", au anunțat reprezentanții Poliției Locale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Militienii ii pazeau pe aia de la salubrizare si asta se numeste ca isi faceau datoria? Militienii se gandeau la norma de hrana pe care au primit-o azi.
3
1
Cata prostie si incompetenta ..numai in constanta se putea intampla asa ceva ..ma fratilor voi faceti curatenie dupa nenorocitii care arunca gunoiul in acele zone ..pai menirea politiei pe acest pamant este sa aplice legea ..stati la panda si prindeti hoiturile umane care arunca gunoiul si amendatii pana o sa-i incapiati ..ce rusine de autoritati si de oras ..
2
1
pai si nu asta este treaba lor ? trebuie sa faca curatenie polaris, si sa amendeze pe cine face mizerie politia, nu vad nimic deosebit in ceea ce fac ei acolo
2
1
Politistii locali urmareau cum polarisul igieniza !
0
1
igienizati si primaria scapatine de jegul de fagadau si acolitii psd.
2
1
In km 4-5 amenajati frate platforma de gunoi de pe Str Nic. Grindeanu e nenorocire cei acolo noroi cat cuprinde masinile de la polaris blocheaza soseaua cand ridica tomberoanele pline de noroi nu mai spun cand pleaca cu tot noroiul dupa ei primaria ,consilieri poate vreti niste voturi aveti de asteptat
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108