REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Poliţiştii locali şi studenţii de la Ovidius, campanie de conştientizare: NU mai aruncaţi pe jos mizeria!

Poliţiştii locali şi studenţii de la Ovidius, campanie de conştientizare: NU mai aruncaţi pe jos mizeria!

Replica API 26 septembrie 2017 | 20:15 306

Poliţia Locală desfăşoară, în această perioadă, o amplă campanie de conştientizare a populaţiei în ceea ce priveşte respectarea mediului înconjurător şi a păstrării curăţeniei. În cursul zilei de luni, 25 septembrie, în intervalul orar 16.00 - 20.00, poliţiştii locali alături de voluntari de la Universitatea Ovidius, Facultatea de Drept şi Ştiinţe administrative - specializarea Poliţie locală şi lucrători din cadrul Serviciului Gestionare Spaţii verzi, au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale privind curăţenia în parcuri.

Au fost împărţite materiale informative cu atenţionarea că aruncarea unui rest de ţigară, a unei hârtii, a cojilor de seminţe ori a ambalajelor le poate aduce amenzi cuprinse între 400-800 de lei dacă nu fac curăţenie la locul unde au săvârşit fapta antisocială.

Sancţiuni pecuniare riscă şi cei care vor plimba animalele de companie fără a deţine materiale care să permită strângerea şi ridicarea dejecţiilor lasate de patrupede. În cadrul acţiunii, în parcul Tomis 2 a fost sancţionată contravenţional cu avertisment o persoană care a fost surprinsă aruncând pe spaţiul verde hârtii. Există însă şi exemple pozitive, spun poliţiştii locali: tineri care, după ce au fumat, au aruncat resturile de ţigări la coş.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intrebati mai toti locatarii unde stau studenti arabi sau africani ce patesc . Gunoaie aruncate de la balcon sau lasate la sau pe scara blocului ., sacul de gunoi. Galagie maxima , proprietari care le au inchiriat apartamentele si de la jumatatea anului nu mai platesc chiria si nu ii pot scoate afara cu ,contractul in mana pana la o decizie judecatoreasca , iar ei termina anul universitar dupa care isi muta cuibul urmatorul an . Atentie mare cui inchiriati !!! Daca aveti probleme de genul nu ezitati sa i contactati pe ce de la politia emigrari am vazut la unii vecini ca a functionat .
4
0
numai cand vad militia, intotdeauna vor sa iti ia banii. cu cat esti mai alb cu atat ai mai multe probleme.
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108