REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Polițistul EROU de la Constanța! A îndurat GERUL și VISCOLUL pentru a ajuta oameni

Polițistul EROU de la Constanța! A îndurat GERUL și VISCOLUL pentru a ajuta oameni

Replica API 5 martie 2018 | 00:33 463

Agent șef principal Marin Chiper, din cadrul postului de poliție Gârliciu, este bărbatul din imaginea care a făcut înconjurul Internetului. Omul legii a îndurat temperaturi scăzute și un viscol puternic pentru a fi la datorie, pentru a ajuta. Imaginea a fost postată de către Poliția Română, unde abia se vede polițistul, în mijlocul iadului alb.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca esti unul de-al lui Coarna, militian adica, dupa cum te exprimi. Cat despre poza, de ce nu e facuta din fata, sa-l vedem si sa-l identificam pe militian? Concluzia: poza e o facatura. L-au scos pe unul de-ai lor in fata postului de politie, i-au facut o poza si apoi l-au bagat din nou la caldurica, sa nu raceasca si sa-i curga mucii. Si uite-asa a hero is born. Asta e pentru a prosti prostii...
5
0
Si cu 15 ani mai devreme...
0
0
Esti frustrat rau ! Militieni au foat pana in 1989 si ei au futut-o pe mata de te-a fatat pe tine , imbecilule !
1
9
Respect! Bravo!
2
5
Felicitari tuturor celor care si-au facut treaba care era in fisa postului lor,acolo unde lucreaza. Cine a facut si ceva in plus tinand cont de conditiile dificile,este de Laudat,la fel,indiferent de locul lor de munca. Cei care se tot caca pe ei si critica absurd si fara continut real orice si pe oricine,este o boratura si merita un pisat cu bolta fix pe buze. Decat sa dati cu noroi in politisti,mai bine aveti curaj sa va opuneti interlopilor,lasi de cacat ce sunteti! Fiti uniti si formati o societate civila demna,nu o mocirla de critici lasi ,cacanari,labagii tristi.
6
4
Politistii au viata grea si plina de riscuri ies la pensie cu 500 lei mai mult decit o pers obisnuita
11
8
Pt a-l completa pe militianul de mai jos sa intuim ca,s-a angajat in militie pe la 20 ani.A facut servici pe langa casa cu haine si masina de la stat si nu chiar in asa grele conditii cum descrie el, timp de 27 ani.Deci,in concluzie,are cca 47 ani si este pensionar cu o pensie ,zic eu,destul de buna in comparatie cu unul de 65 de ani si o vechime de minim43 ani.Pai cum sa nu-l doara in mizeria lui de cei ce inca muncesc la varsta lui pt ai asigura marelui razboinic pensia.Si daca taceai...tot militian ramaneai!
12
8
Acum, dupa ce am citit comentariul tau si al altor bidivii , de mai jos, nu pot decat sa ma felicit ca am ales sa ies la pensie, dupa 27 de ani de munca in ger, canicula, lipsa mii de nopti de acasa, mii de week-enduri si sarbatori legale petrecute la munca departe de familie, riscandu-mi viata cu infractori nenorociti ca tine, care esti un evazionist labagiu ! Acum ma doare-n poola de voi postacii de cacat ! Va doresc sa va fie violate nevestele si voi sa fiti talhariti si apoi sa behaiti pe la Politie ca ... aveti drepturi ! S I C T I R !!!
10
12
Si ce a facut acest militian? Si aia de la REBU ridica gunoiul pe viscol. Acum trebuie sa medaliem toti gunoierii in frunte cu acest militian sinistru?
18
5
Nu-i nicio problema,la prima abatere este anchetat,cercetat si condamnat!
7
1
Vina nu este a militianului asta de la Garliciy unde ,chiar Replica ,in urma cu ceva timp facea niste reportaje trasnet cu furturi de gaini si alte animale.Vina este a prostiei care ne caracterizeaza pe noi ca popor .Si pt a nu fi acuzat pe nedrept,cautati in istoric Replica,undeva in toamna 2017 despre furturile din Garliciu.Militianul este tot militian,asa ca lasati-l si pe el sa se pregateasca de liga campionilor in pensii nesimtite!
10
0
sunt unii carora nu le plac decat stirile cu politisti spagari sau in alte situatii care nu le fac cinste. Data viitoare sper ca politistul asta sa poata sta acasa la caldura impreuna cu familia asa cum o fac multi care comenteaza aici.
8
9
Cu toate pozele voastre nu avem cum sa iubim fortele de represiune ce de multe ori fac abuzuri sub pavaza uniformei.Nu sunteti Dumnezei pe pamant!
7
5
Eroul pulii!!!
13
4
In Garliciu se fura ca in codru.Asta doar se ascunde de hoti.Daca nu credeti intrebati-l pe primarul de acolo.Aaa! Am uitat,primarul este tatal hotilor!
17
3
clar o poza pentru impresie.
11
4
Ce face politistul ca n-am inteles; sedinte foto intr-un decor de sezon, asteptam vara sa-l vedem si in slip cu muschii pe el.
15
4
De cinci zile nu am vazut un profesor pe langa scoala de unde primeste salariu, salarii si pesi la fel ca ce-i di armata, politie, pompiri si jandarmerie vor, Rusie si taceti din gura ca vine iar si iar vacante, libere etc.
7
4
Bine punctat,a fi om este o calitate si in toate meseriile sunt prezenti astfel de oamenii ,dar le plingem de mila la cei care cer mila,iei ar trebui sa cerara respect ,demnitate nu mila ,Rusine.
8
3
BRAVO DANTE !
9
4
Pardon,dar pe ceilalti nu-i vedeti?Pe ,soferi,lacatusi,ciobani,femei de serviciu,doctori ,profesoru,cfr-izti etc.Toti au indurat la fel pt un salariu la fel ca acest politist.Fiecare dintre noi este platit pt ceea ce face.El face asta rimp de max 25 ani si iese cu o pensie grasa iar cei enumerati mai sus timp de 43 de ani si ues cu doi lei.Asa ca nu-i mai plangeti!
26
8
bravo,nu ca altii,la caldura ....
13
4
girliciu nu-i undeva pe langa dunare,mister astepta probabil oarece pescari cu pestele-n traista
3
7
Cam supraponderal. Dieta boss, dieta ca ai sa te imbraci in prelata de tanc...curand.
9
9
mai ceva ca superman,cati eroi au fost,hai sa nu facem din tantar armasar,si-a facut datoria ,jobul ptr.care e platit...
11
15
cand ai ales jandarmeria te-ai gandit numai la bani si chiulangeala,,
6
9
Bravo . un politist adevarat . Haterii retardati sa o ia la cioc
27
3
Probabil atat poti, hater retard si onanist
22
8
Probabil adevaratii politisti eroi nu aveau timp de fotografii in timpul actiunilor de ajutorare...
17
24

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108