REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

POLIŢISTUL Godină: pe LITORAL dai doar de comercianți care vor să te JECMĂNEASCĂ

POLIŢISTUL Godină: pe LITORAL dai doar de comercianți care vor să te JECMĂNEASCĂ

Replica API 19 octombrie 2020 | 00:12 2679

Polițistul Marian Godină a revenit cu nouă părere în urma valului de reacții provocat de o scurtă descriere a concediului petrecut la Mangalia și Constanța. După ce și-a arătat dezamăgirea față de cum arată sud-estul României, anumiți constănțeni, dar și colegi polițiști, l-au apostrofat pe Marian Godină pentru modul în care vede lucrurile. Polițistul spune că impresiile sale sunt subiective și că reprezintă doar ce a putut vedea în niște scurte vizite, neghidate și incomplete.

"Sunt convins că ele ar fi arătat altfel dacă aș fi avut un ghid care să „își vândă marfa” și să-mi arate cele mai frumoase locuri, locuri despre care sunt convins că există și că pe multe dintre ele le-am ratat. Sărăcia și educația mai precară față de alte zone sunt însă vizibile și nu cred că ar fi putut fi ascunse nici de cel mai bun ghid. Populația îmbătrânită, semn că tinerii au plecat spre alte orașe, din lipsă de locuri de muncă sau în căutare de un nivel de trai mai ridicat este iarăși un fapt vizibil și de necontestat.", a precizat Marian Godină.

Pe litoral dai doar de comercianți care vor să te jecmănească

El afirmă că cel mai tare îl întristează că nu sunt mulți dintre cei care trăiesc în sudul și sud-estul țării care să-și dorească cu adevărat să schimbe lucrurile. Marian Godină a vorbit și despre motivele care l-ar îndemna să meargă la mare într-o altă țară.

"De ce mi-aș dori să merg la mare în altă țară, când avem atâția kilometri de țărm? Cum de ce, dacă pe kilometri ăia dai doar de comercianți care gândesc doar pe termen scurt și vor să te jecmănească când te prind, în loc să te facă să vrei să mai vii și la anul. Culmea e că unul dintre lucrurile pe care le caută românii când vor să meargă la mare în alta țară e "să nu prea fie români.” Mucurile de țigară de pe plajă, „tancurile” plutitoare în valuri, coceni, pamperși, doze de bere și coji de semințe, le întâlnești pe toate și aș paria că nu vreun politician le-a aruncat, că tot dăm vina mereu pe clasa politică. Între noi fie vorba, politicianul e la mare prin vreo stațiune exotică, la fel ca un patron care nu mănâncă la propriul restaurant, știind cum se prepară mâncarea acolo.", a mai explicat Godină.

Polițistul a concluzionat prin a spune că avem o țară minunată pe care nu știm să o punem în valoare, mergând în continuare pe deviza „las’ că merge și așa”.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar , asta na primit spaga ? Toti al jecmenesc , mai cunosc unu ce sa facut de tot rasu, a declarat ca nevasta-sa a adus de la abator 3 pui fara sa ai plateasca , oare manca pe ascuns fara sa-i dea si lui ? el sa suparat si sa arate sefului ca zace cinstea in el negasind altceva de spus si-a turnat nevasta ! Fratele lui Godina !
2
0
A ajuns un papitoi sa aiba pretentii de opinii acreditate...cum de l mai lasa in politie...toata ziua mananca rahat pe favebook. Vela....ai scazut in ochii mei!
3
0
Ce nu va convine? ADEVARUL? Va deranjeaza cei ca Godina dar nu va intrebati de ce romanii se duc, nu in tari exotice, ci la bulgari? De ce nu vreti sa acceptati adevarul si, daca ati fi destepti, le-ati lua voi banii dati la bulgari. Dar sunteti doar...escroci prosti
2
1
Ia spune cati din guvernul meu au diplome de studi FALSE.
3
0
Fata de godin
4
1
Un gaozar psihopat cu aere de mare vedeta
9
2
100 de acord......
5
2
lasa ti va frustrarile la o parte si mandria aia de dobrogean care de pe timpul lu ceasca se gandea numai la furat si bisnita si inghititi adevarul. Sau numai vreti sa va amintiti cum de 30 de ani tot ati facut a fost sa fursgi orice persoana venita pe litoral, furati orice strain de valuta si va inselati orice ruda sau prieten si a doua zi va bateati pe spate. Cenu e adevarat? Ca toata viata v ati furat intre voi si pe oricine care venea? Ca ati umplut litoralul de maghernite unde soarecii erau printre cartofi? Ca nu ati platit nici un fel de taxe sau utilitati din 90 pana in 2016? Sictir.
7
4
prostul asta cred ca a fost pentru prima data pe litoral acum
9
5
Nu veni aici!
15
3
De cand e asa importanta parerea unui sergent major si nu vedem parerea unui profesor universitar pe latura turism si alimentatie
13
2
pe litoral dai decit de machidoni jegosi care iti iau si zaharul din ceai.Acest oras frumos a incaput pe miinile acestor capuse mizerabile care nu au facut decit sa fure toata viata.Dumnezeu nu ii mai satura.
17
2
Jigodina asta vorbeste de parca a venit din Japonia. Un japonez sau un elvetian are dreptul sa critice dar un roman venit de pe Valea Prahovei sa taca in plm.
15
11
sa incerce si el sa traiasca din munca . nu din renta de la stat
14
7
Dai de makidoni tupeisti care nu se mai satura de stat dar care vor bani multi din prosteala!
21
4
Are dreptate...multa japca in sectorul HORECA.
20
5
Un cacacios care se da mare.
14
13
Militian,politist sau ce o fi el ,adevarul este unul singur:ARE DREPTATE
17
8
Pai sa vorbeasca GoGodina asta si despre comerciantii de la el de pe Valea Prahovei si din Brasov ! Acolo unde sezonul dureaza tot anul si aia te jegmanesc mai tare ca altii de pe Litoral ! De fapt acest personaj jalnic care a facut cercetarea la fata locului la accidentul cu 3 morti produs de HUIDU in urma cu cativa ani , a fost gonit de la politia Rutiera Brasov si s-a aciuat la mascati , unde freaca menta si toata ziua sta cu ochii beliti pe facebook. Cand dracu mai prinde hoti acest politist platit din banii nostri ?
25
4
Ai mare dreptate
15
7
prosti sunt cei ce asculta de trambalaul asta
12
10
Ce tot il promovati pe steroidul asta, tu-l in gura de sarac nu are dreptul sa se planga mai ales ca are vouchere de vacata, sa se planga unu din privat care o are in brate!!!
17
9
Comerciantii sunt ori machidoni ori fost politisti.
17
6
Isi bat joc de turisti. Ii mai imbolnavesc cu expirate.
16
4
Cine draq este Godinac asta? Popularizam toti neica nimeni
16
8
Catastrofal , Nitoii distrug tara. Sunt asa de FOARTE multi prosti in sistemul MAI incat pare prea tarziu sa ne mai revenim la normal. Nitoii trebuiesc extirpati urgent la fel cum a fost extirpat Cristinel Nitoi celebrul comisar peste de fatuce dulci, frate de sange al camatarilor din Mangalia
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108