REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ponta: Am discutat despre MCV şi Constituţie şi cu Kelemen şi Pambuccian, voi discuta şi cu Blaga

Ponta: Am discutat despre MCV şi Constituţie şi cu Kelemen şi Pambuccian, voi discuta şi cu Blaga

Replica API 4 ianuarie 2013 | 00:00 186

Premierul Ponta a anunţat că s-a întâlnit, joi, cu preşedintele Băsescu şi a discutat la telefon cu liderul UDMR Kelemen Hunor şi cu liderul Grupului minorităţilor, Varujan Pambuccian, inclusiv despre MCV şi modificarea Constituţiei, adăugând că doreşte să discute subiectele şi cu Vasile Blaga.

Ponta a spus, într-o intervenţie la B1TV, că doreşte să aibă o discuţie telefonică, pe aceleaşi teme, cu liderul PDL Vasile Blaga, vineri sau luni.

El a precizat că toate aceste discuţii au avut loc la iniţiativa sa şi a justificat acţiunea prin faptul că doreşte ca în noul context politic să discute cu toate forţele politice despre problemele ţării, buget şi acordul FMI.

Premierul a spus că a discutat despre aceleaşi teme cu preşedintele Senatului, liderul USL Crin Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au avut, joi, o întâlnire, discuţiile vizând, conform Preşedinţiei, chestiuni legate de bugetul pe anul 2013, iar, potrivit Guvernului, s-a vorbit despre apropiata vizită a delegaţiei FMI şi alte teme de importanţă pentru anul 2013.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu şi domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta au avut o întrevedere astăzi, la Palatul Cotroceni, care a durat mai bine de o oră şi jumătate şi în cadrul căreia s-au discutat chestiuni legate de bugetul României pe anul 2013 şi de finanţarea deficitelor", a declarat pentru MEDIAFAX Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui.

De asemenea, Guvernul a remis presei un comunicat conform căruia "primul-ministru Victor Ponta a avut astăzi o întrevedere cu preşedintele României Traian Băsescu pe tema apropiatei vizite a delegaţiei Fondului Monetar Internaţional la Bucureşti".

"În cadrul acestei întâlniri s-au abordat şi alte teme de importanţă pentru anul 2013", se mai arată în comunicat.

Guvernul mai precizează că "întâlnirea s-a desfăşurat în cadrul instituţional normal Guvern-Preşedinţie".

O misiune a Fondului Monetar Internaţional condusă de Erik de Vrijer se va afla la Bucureşti în perioada 15-29 ianuarie pentru cea de-a 7-a şi a 8-a evaluare a acordului stand-by, principalele teme de discuţie fiind perspectivele economiei, bugetul pe 2013, reformele structurale şi politica monetară.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108