REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ponta, ameninţări la adresa lui Dragnea şi declaraţii incendiare: Este un dezmăţ bugetar!

Ponta, ameninţări la adresa lui Dragnea şi declaraţii incendiare: Este un dezmăţ bugetar!

Replica API 28 octombrie 2017 | 00:28 832

Victor Ponta dă din interiorul guvernului condus de Mihai Tudose! Ponta spune că a discutat cu un ministru care i-ar fi spus că mulți din cabinetul lui Tudose se gândesc să plece. De vină ar fi ceea ce se întâmplă cu programul economic, pe care fostul premier îl numește ”haos” și ”orgie”.

Fost prieten bun cu Lia Olguța Vasilescu și cu Darius Vâlcov, Ponta îi ironizează acum pe cei doi, pe care îi numește ”laureați ai premiului Nobel”. În plus, criticile nu s-au oprit la adresa lui Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat că ar vrea să îl ”prăbușească” pe premierul Tudose pentru ceea ce impune în programul economic guvernamental.

”Ne ducem cu capul în zid. E un haos, un desmăț bugetar - fiscal. E orgie ce se întâmplă. Mi-a zis cineva din Guvern că toți se gândesc să plece. Asta cu trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat nu se poate întâmpla până în 2018. Trebuie să se schimbe toate contractele de muncă, peste 6 milioane. Am mai avut unul, până în 1989, care se lăuda cu producția la hectar. Suntem prostiți la televizor. Probabil că Liviu Dragnea vrea să îl prăbușească pe Tudose, că nu se pricepe. Eu vorbesc, în continuare, cu toți de la PSD, toată lumea îmi dă dreptate. Nu am avut geniul lui Vâlcov sau al lui Vasilescu, laureați ai premiului Nobel, să produci puțin și să primești mult, că și eu aș fi vrut să triplez pensiile.

Dragnea face o terapie de șoc de îngrășare. Reduce de la 16 la 10%. Domne, ușor, că nu vreau să mă îngraș!”, a spus Victor Ponta la Realitatea TV, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TE CONSIDER TRADATOR DE TARA VICTOR PONTA . ASTA ESTI ......
0
2
Corecta postarea "pensionar", daaa... Asa este, macar in ceasul al doisprezecelea confirmarile lui Ponta sunt ok, cei doi fiind pe aceeasi scara valorica: au distrus tara !!
6
0
ptr mine Ponta a fost un dezastru la toate capitolele, dar ceea ce face el acum este un lucru bun deoarece este printre putinii care cunoaste manariile acestui nemernic puscarias numit draknea, din pctul meu de vedere sunt pe aceeasi scara valorica, nu il apar dar aprecez, ca in ceasul al doisprezecelea, intelege in ce directie o ia tara si incearca sa dea un semnal de alarma aducand in atentia noastra lucruri pe care le suspectam, o confirmare este altceva, Bravo Ponta
4
0
Hopa! S-au activat pesedistii si pupatorii de dos dragneano-teleormanean. Doru Marinescu, Gelu si Daniel T. trei pesedisti care il sterg de rahat pe Dragnea.
6
2
Sa va fie rusine ca muscati mana stapanului.
1
7
Ponta -lamentabil
6
4
Infantilul asta de Ponta e de-a dreptul jalnic! Nici moaca nu-l poate salva. E un frustrat, care loveste orbeste in toate directiile...Cat de lamentabil a esuat specimenul asta!
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108